Zacky Snyder az idei Comic Conon jelentett be, hogy Az acélember 2015-ben érkező folytatásában feltűnik majd egy új szuperhős, aki nem más, mint maga a Sötét lovag, Batman. Superman szerepében mindenképpen Henry Cavillt láthatjuk viszont, a Denevérember új megformálójának kiléte viszont még rejtély.
A teljes cikkhez kattints ide!
Batman csatlakozik a következő Superman-filmhez
2013. július 21. 15:28
Már annyira nem tudják, hogy mit csináljanak, hogy supermanből acélembert csinálnak és még Batmant is beleöntik a történetbe....Érdekes...
2013. július 21. 15:28
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Jujj biztosan nagyon jó lesz, alig várom, hogy megnézhessem.
2013. július 21. 15:33
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Érdekes lesz, a DC nagyon utol akarja érni a Marvelt filmek terén, Az Acélembert még nem láttam, de érdekel, hogy mit kezdtek Superman karakterével. De ez a Batman vonal érdekes lesz a második részben.
2013. július 21. 15:34
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ezért nem kéne egy cégnek eladni az összes jogot. A Batman az Batman, a Superman meg Superman kéne, hogy legyen. Saját, önálló filmben, nem összemixelve. Gondolom van az a pénz, hogy még Piroskát és a farkast is benyomják..
2013. július 21. 15:54
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
kétlem h megfogom nézni............
2013. július 21. 15:55
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nekem nem jött be az Acélember.. A Marvel filmeken nem fogják utolárni az egyszer biztos xD
2013. július 21. 16:12
Nekem valahogy ezek a MARVEL filmek nem jönnek be :/
2013. július 21. 16:13
Idézet (fanicsa @ 2013.07.21. 16:12)
Nekem valahogy ezek a MARVEL filmek nem jönnek be :/
Tévedés ez aztán nem lenne MARVEL film...(csak így mondom)
Superman és Batman is DC...
2013. július 21. 16:26
Nem tudom milyen lesz,mert nekem az Acélember sem jött be.
2013. július 21. 17:17
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Kíváncsi vagyok milyen lesz, bár így elsőre fura lesz hogy ellenségek lesznek nem barátok. Egy ilyen sztorit inkább majd a JL film után lehetne betenni. Nálam biztos nyerő, valahogy a Marvel nálam kifújt pl idén sokkal jobban tetszett az Acélember(igen már vagy 60 éve ez Superman másik neve) mint az erőltetett poénokkal teletűzdelt Vasember 3.
2013. július 21. 18:37
|
xdcxmarvelxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 206769 offline
|
mért akarná utol érni a Dc a MARVEL-t ? alapból a Dc sokkal régebb óta megy és sokkal nagyobb a rajongó tábora mint a MARVEL-nek.
ez nem az az hogy nem tudnak mit csinálni ez benne van a képregényben amit vagy 50-70 éve írtak nem mostanában
ez nem az az hogy nem tudnak mit csinálni ez benne van a képregényben amit vagy 50-70 éve írtak nem mostanában
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: