Starity

G-Dragon - Vogue Korea - August 2013

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 21. 14:40 #1
- törölt felhasználó -    
beer.gif beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Lisa7003, cl92-pd99, DeathTheKid
2013. július 22. 09:59 #2
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Hogy őszinte legyek, nem vagyok elharagadtatva ettől a fotósorozattól. Nekem nagyon nem tetszik. Szerintem valamiért ez nem illik annyira G-Dragonhoz. Mármint, jó, ő ilyen vad, meg minden, de valahogy ez nekem már kicsit túlságosan. Már undorító és erkölcstelen. Nekem leginkább ezek a véleményeim róla. Egyedül ez a kép tetszik. Amúgy meg borzasztó az egész. G-Dragon, szeretlek, meg minden, de több ilyet nem akarok látni, köszönöm. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lisa7003
2013. július 22. 13:32 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cassie3 @ 2013.07.22. 09:59)
Hogy őszinte legyek, nem vagyok elharagadtatva ettől a fotósorozattól. Nekem nagyon nem tetszik. Szerintem valamiért ez nem illik annyira G-Dragonhoz. Mármint, jó, ő ilyen vad, meg minden, de valahogy ez nekem már kicsit túlságosan. Már undorító és erkölcstelen. Nekem leginkább ezek a véleményeim róla. Egyedül ez a kép tetszik. Amúgy meg borzasztó az egész. G-Dragon, szeretlek, meg minden, de több ilyet nem akarok látni, köszönöm. smileeee.gif

Teljesen egyetértek, nekem is csak ez az egy kép tetszik. rohog.gif Nem is az erkölcstelenség miatt, inkább a koncepció, a rengeteg Photoshop, stb. miatt nem tetszik a fotósorozat.
2013. július 22. 18:58 #4
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Idézet (sophiej @ 2013.07.22. 13:32)
Teljesen egyetértek, nekem is csak ez az egy kép tetszik.  rohog.gif Nem is az erkölcstelenség miatt, inkább a koncepció, a rengeteg Photoshop, stb. miatt nem tetszik a fotósorozat.

Hát igen. Az a másik. Láttad, hogy ezen a képen nincs meg G-Dragon mellbimbója? A photoshop varázsa. rohog.gif A koncepció pedig tényleg szörnyű. Na meg az a szőke csaj.. ennél csúnyábbat nem találtak? Jó, alapból nem a legrondább, de modellnek szerintem az. GD sokkal szebb nála. rohog.gif
2013. július 22. 21:50 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cassie3 @ 2013.07.22. 18:58)
Hát igen. Az a másik. Láttad, hogy ezen a képen nincs meg G-Dragon mellbimbója? A photoshop varázsa. rohog.gif A koncepció pedig tényleg szörnyű. Na meg az a szőke csaj.. ennél csúnyábbat nem találtak? Jó, alapból nem a legrondább, de modellnek szerintem az. GD sokkal szebb nála. rohog.gif

Pontosan erre a képre gondoltam, amikor említettem a Photoshopot. Mikor megláttam a képet, az első dolog, ami megfordult a fejemben az volt "Jiyong, annyira dögös a csaj, hogy még a mellbimbód is leesett tőle?" rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2013. július 22. 22:56 #6
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Idézet (sophiej @ 2013.07.22. 21:50)
Pontosan erre a képre gondoltam, amikor említettem a Photoshopot. Mikor megláttam a képet, az első dolog, ami megfordult a fejemben az volt "Jiyong, annyira dögös a csaj, hogy még a mellbimbód is leesett tőle?"  rohog.gif

LOOL... én meg pont arra gondoltam, hogy a VOGUE elvárásainak nem felel meg Jiyong mellbimbója. rohog.gif A VOGUE-nak a mellbimbó nem elég menő. Na meg, hogy mindig is tudtam, hogy Jiyong swag, na, de azért ennyire. rohog.gif
2013. július 29. 22:03 #7
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Új képek! w00t.gif Hát, való igaz, voltak már ennél jobb képei is, de én azért örülök, hogy új fotósorozata jelent meg, rég láttam róla új képeket. A vogue ilyen, vad, de van benne valami művésziség, aminek GD tökéletes alanya, hisz személyisége hogy is mondjam, nem épp szokványos, de ez a jó. Szóval, én imádom, imádom, imádom. kiss2.gif wub3.gif air_kiss.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

G-Dragon G-Dragon 224.