G-Dragon - Vogue Korea - August 2013
2013. július 21. 14:40
2013. július 22. 09:59
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Hogy őszinte legyek, nem vagyok elharagadtatva ettől a fotósorozattól. Nekem nagyon nem tetszik. Szerintem valamiért ez nem illik annyira G-Dragonhoz. Mármint, jó, ő ilyen vad, meg minden, de valahogy ez nekem már kicsit túlságosan. Már undorító és erkölcstelen. Nekem leginkább ezek a véleményeim róla. Egyedül ez a kép tetszik. Amúgy meg borzasztó az egész. G-Dragon, szeretlek, meg minden, de több ilyet nem akarok látni, köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
Lisa7003
2013. július 22. 13:32
Idézet (Cassie3 @ 2013.07.22. 09:59)
Hogy őszinte legyek, nem vagyok elharagadtatva ettől a fotósorozattól. Nekem nagyon nem tetszik. Szerintem valamiért ez nem illik annyira G-Dragonhoz. Mármint, jó, ő ilyen vad, meg minden, de valahogy ez nekem már kicsit túlságosan. Már undorító és erkölcstelen. Nekem leginkább ezek a véleményeim róla. Egyedül ez a kép tetszik. Amúgy meg borzasztó az egész. G-Dragon, szeretlek, meg minden, de több ilyet nem akarok látni, köszönöm. 
Teljesen egyetértek, nekem is csak ez az egy kép tetszik.
2013. július 22. 18:58
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (sophiej @ 2013.07.22. 13:32)
Teljesen egyetértek, nekem is csak ez az egy kép tetszik.
Nem is az erkölcstelenség miatt, inkább a koncepció, a rengeteg Photoshop, stb. miatt nem tetszik a fotósorozat.
Hát igen. Az a másik. Láttad, hogy ezen a képen nincs meg G-Dragon mellbimbója? A photoshop varázsa.
2013. július 22. 21:50
Idézet (Cassie3 @ 2013.07.22. 18:58)
Hát igen. Az a másik. Láttad, hogy ezen a képen nincs meg G-Dragon mellbimbója? A photoshop varázsa.
A koncepció pedig tényleg szörnyű. Na meg az a szőke csaj.. ennél csúnyábbat nem találtak? Jó, alapból nem a legrondább, de modellnek szerintem az. GD sokkal szebb nála. 
Pontosan erre a képre gondoltam, amikor említettem a Photoshopot. Mikor megláttam a képet, az első dolog, ami megfordult a fejemben az volt "Jiyong, annyira dögös a csaj, hogy még a mellbimbód is leesett tőle?"
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. július 22. 22:56
|
|
Cassie3leebit♡ |
|
Idézet (sophiej @ 2013.07.22. 21:50)
Pontosan erre a képre gondoltam, amikor említettem a Photoshopot. Mikor megláttam a képet, az első dolog, ami megfordult a fejemben az volt "Jiyong, annyira dögös a csaj, hogy még a mellbimbód is leesett tőle?" 
LOOL... én meg pont arra gondoltam, hogy a VOGUE elvárásainak nem felel meg Jiyong mellbimbója.
2013. július 29. 22:03
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Új képek!
Hát, való igaz, voltak már ennél jobb képei is, de én azért örülök, hogy új fotósorozata jelent meg, rég láttam róla új képeket. A vogue ilyen, vad, de van benne valami művésziség, aminek GD tökéletes alanya, hisz személyisége hogy is mondjam, nem épp szokványos, de ez a jó. Szóval, én imádom, imádom, imádom.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.