Új kampány indult: a hónaljkutya a menő
2013. július 21. 19:32
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Vicces olvasni a hozzászólásokat, már ezért érdemes volt ide jönni.
Az biztos hogy a világunk ezért olyan, amilyen. Beyla ismét leírta azt ami a fejemben járt. Azért rendes tőlük ez a kampány. Nem azért, de inkább így kampányoljanak, mint a bundáknál, hogy ruha nélkül fotózzák a sztárokat.
2013. július 21. 19:35
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Manapság ha egy nő nem borotválja a hónalját már gusztustana meg ilyenek, talán azért mert régen nem volt divat, hogy a nők borotválják magukat, télen oké én se szoktam olyan sürün mint nyáron, de akkor is nem vagyok mellette de nem is ellenzem. De azért remélem sikerül még több pénzt összegyűjteni.
2013. július 21. 19:37
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
HA ennyire nagyágyúk vagytok, hogy ti márpedig borotválás nélkül is jól elvagytok, és alig epiláltok, csináljunk egy próbát!
Ne szőrtelenítsetek egy hónapig, semmit, sehol, és menjetek ki az utcára, topban és rövid nadrágban az utolsó héten. Ha ezt végigcsináljátok, és lesz olyan ember, aki kedvesen mosolyog rátok, akkor tárgyalhatunk.
Ne szőrtelenítsetek egy hónapig, semmit, sehol, és menjetek ki az utcára, topban és rövid nadrágban az utolsó héten. Ha ezt végigcsináljátok, és lesz olyan ember, aki kedvesen mosolyog rátok, akkor tárgyalhatunk.
1 felhasználónak tetszik:
Sunwell
2013. július 21. 19:37
ezt divatba hozni már sohasem fogják tudni.. én pl. biztos hogy nem fogok rátérni..
2013. július 21. 19:40
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
grimes, pj harvey
2013. július 21. 19:42
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.07.21. 17:46)
Hogy egyesek milyen undorítóak, hát az valami kegyetlen.
A szőr mióta undorító és mióta gusztustalan, kérem szépen? 20-30 évvel ezelőtt a nők többsége nem is szőrtelenítette magát az ég világon sehol sem, hisz akkor az volt a divat. Attól, hogy valakinek van szőr bármely testrészénél, azt ugyanúgy tisztán lehet tartani, csupán csak nagyobb az esély a kórokozók megragadására, illetve a szagok felerősödnek. Most, ha valaki úgy dönt, hogy nem borotvál, akkor már rögvest undorító, gusztustalan és igénytelen?
Van olyan, aki ennek a híve - és? Zavar titeket? Én nem igazán tudok megmaradni szőrrel, így ilyenkor sűrűbben szoktam szedni, ám például a lábamon gyenge, szőke szőrszálak találhatók, amik szinte nem is látszanak, így talán 2-3 hetente szedem le. Minek, ha olyan, mintha nem is lenne lábszőrzetem? Most akkor én is igénytelen vagyok? A hónaljamat is meg hetente egyszer szoktam leszedni, de van olyan, hogy két hetente, mert szinte alig nő. Hú, most van egy kis borosta, akkor rögtön kapjam elő a borotvát, mert, ha valaki benéz a hónaljamhoz, akkor lát pár nanomillis szőrszálakat? Agyam eldobom tőletek, és eskü még a kint lévő muskátlim is értelmesebb és intelligensebb, mint ti. A szőr egy olyan dolog, ami nem véletlenül van ott, ahol van. Jelentősebb szerepe a védelemben van. Az meg már hanyatló undorító társadalmunk eltorzulása, hogy kirekesztünk valakit, sőt undorítónak, gusztustalannak és ápolatlannak tituláljuk, mert meghagyta a testszőrzetét, hiszen jelenleg az ellenkezője a divat. Ha neki így kényelmes, és neki így jobb, akkor legyen, hisz engem ugyan nem zavar vele. Borzasztó olvasni a hozzászólásokat, hogy képesek vagytok embereket ellökni, eltaszítani, rögtön kiközösíteni, amiért másképp gondolja a dolgokat és mer esetlegesen más lenni, mint az átlag. És most belegondoltam, hogy az ilyen ostoba, primitív gondolkodású emberek fognak még ostobább még primitívebb gyermekeket nemzeni.
I don't want to live on this planet anymore!
I don't want to live on this planet anymore!
nem válaszolni akarok, csak felhívni a figyelmet a kommentedre
THIS ^^
Beyla
2013. július 21. 19:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (habibi @ 2013.07.21. 19:37)
HA ennyire nagyágyúk vagytok, hogy ti márpedig borotválás nélkül is jól elvagytok, és alig epiláltok, csináljunk egy próbát!
Ez attól még nem igénytelenség, hiszen akkor édesanyád is az volt, amikor 70-es 80-as években nem borotválta magát? Azért gondolkodjunk már egy kicsit! Engem zavar a szőr, mert nagyon hamar megizzadok tőle, és állandóan viszketek, valamint számomra kényelmesebb anélkül. Mégis vannak olyanok, akik ennek az ellenkezőjét preferálják, hiszen nem vagyunk egyformák. Ő most ettől kevesebb, mint te? Igénytelenebb, mint te? Látszik, hogy mennyire buta vagy, s az orrodnál tovább nem látsz, hiszen mindent karban lehet tartani, mindent lehet igényesen ápolni. Itt van például a hosszú haj. Még mielőtt meglepődnél, elárulom, hogy a haj is szőrzetnek számít. Ugye, hogy tisztán lehet tartani a hosszú hajat is, igényesen tudsz vele kinézni, csak törődni és foglalkozni kell vele? A testszőrzet pont ilyen. Van, aki utálja a csupaszságot, meghagyta, ám magához mérten igényesen ápolja magát. Ha meg valaki meghagyja, az téged miért zavar? Szerintem alapjáraton senkinek semmi köze ahhoz, hogy hol szőrtelenít és hol nem, sőt egyáltalán szőrtelenít e. Sokan csak azért kényszerülnek erre, mert a hozzád hasonló emberi lények szó szerint sz*rba nézik, ha nem szedi le, mert milyen undorító. Tény, nem valami szép látvány, ha valakinek kikandikál a szőröcske, de, ha neki ez jó? Hogyan jöttök ti ahhoz, hogy bárki felett is ítélkezzetek? Emberek, ha nem tetszik, nem kell odanézni! Fordulj el, alkoss magadban egy undorító véleményt, ha akarsz, és lépj tovább! Pontosan emiatt undorodom a mai XXI.-dik századi társadalomtól, mert, ha valami nem olyan, mint a megszokott, akkor már úgy kezeljük, mint valami leprás marslakócskát. A gyomrom forog ettől...
2013. július 21. 20:04
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez természetes dolog.
2013. július 21. 20:09
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
@Beyla:
Nekem most attól fordult fel a gyomrom, amilyen lekezelő voltál. Mielőtt a témához hozzászólnék, csak annyit, hogyha én nem mondhatom rá valakire hogy igénytelen, akkor te se mond már rám hogy buta vagyok. Azért, mert a véleményünk nem ugyanaz, rögtön hülye az illető, ugye? Úgy gondolom, senkire nem írtam személy szerint olyan borzasztó dolgot, viszont te kapásból lealacsonyítóan kezdtél el viselkedni.
Neked mi jut eszedbe ha meglátsz egy embert az utcán, kilógó hónaljszőrzettel, vastag szemöldökkel, és durván borostás lábakkal? Mielőtt rákérdeznél, igen, nyílván nőnemű illetőre gondolok. Nekem speciel az jut, hogy annyira nincs ideje/igénye foglalkozni magával, hogy vesz egy borotvát 200 forintért, és lekapja 2 perc alatt a lábát és a hónalját. Nem, nem azt mondom, hogy az embernek teljesen csupasznak kell lennie, a férfiaknál a borostát például én kifejezetten vonzónak találom. Egyáltalán nem nézem sz*rba azt, aki nem epilál, szimplán csak igénytelenségnek tartom. Tisztázzuk: a 70-s és 80-s évek nem a huszonegyedik század, vili? Abban az időben az volt a természetes. Utálom, mikor a régi időkkel jöttök. Bizonyos dolgokban (bizonyos! mielőtt kiforgatnátok a szavaimat) itt lenne az ideje már elkezdeni fejlődni.
De utoljára megkérlek, ne hordj le mindennek a véleményedben, mert azt tartom igazán undorítónak, amikor egy témában nyilatkozom, valamelyikőtöknek nem tetszik, és akkor a másik a hülye. Nem voltam veled lekezelő, személy szerint nem sértettem meg senkit sem, magamban ezt az embert igénytelennek tartom. Na ez neked miért fáj? Ha nem tetszik, nem kell rá reagálni és elolvasni.
Nekem most attól fordult fel a gyomrom, amilyen lekezelő voltál. Mielőtt a témához hozzászólnék, csak annyit, hogyha én nem mondhatom rá valakire hogy igénytelen, akkor te se mond már rám hogy buta vagyok. Azért, mert a véleményünk nem ugyanaz, rögtön hülye az illető, ugye? Úgy gondolom, senkire nem írtam személy szerint olyan borzasztó dolgot, viszont te kapásból lealacsonyítóan kezdtél el viselkedni.
Neked mi jut eszedbe ha meglátsz egy embert az utcán, kilógó hónaljszőrzettel, vastag szemöldökkel, és durván borostás lábakkal? Mielőtt rákérdeznél, igen, nyílván nőnemű illetőre gondolok. Nekem speciel az jut, hogy annyira nincs ideje/igénye foglalkozni magával, hogy vesz egy borotvát 200 forintért, és lekapja 2 perc alatt a lábát és a hónalját. Nem, nem azt mondom, hogy az embernek teljesen csupasznak kell lennie, a férfiaknál a borostát például én kifejezetten vonzónak találom. Egyáltalán nem nézem sz*rba azt, aki nem epilál, szimplán csak igénytelenségnek tartom. Tisztázzuk: a 70-s és 80-s évek nem a huszonegyedik század, vili? Abban az időben az volt a természetes. Utálom, mikor a régi időkkel jöttök. Bizonyos dolgokban (bizonyos! mielőtt kiforgatnátok a szavaimat) itt lenne az ideje már elkezdeni fejlődni.
De utoljára megkérlek, ne hordj le mindennek a véleményedben, mert azt tartom igazán undorítónak, amikor egy témában nyilatkozom, valamelyikőtöknek nem tetszik, és akkor a másik a hülye. Nem voltam veled lekezelő, személy szerint nem sértettem meg senkit sem, magamban ezt az embert igénytelennek tartom. Na ez neked miért fáj? Ha nem tetszik, nem kell rá reagálni és elolvasni.
Corby
2013. július 21. 21:27
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Ja, csak az a baj, hogy ez manapság már ápolatlanságnak számít. Én nem értek egyet ezzel, de azért nem hagynám ki egy hónapig...
2013. július 21. 23:21
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
látom a borotva náluk idegen szó xdd
2013. július 21. 23:42
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én sajnos erős szőrzetet örököltem, a karomon, lábamon, combomon.
Eléggé rossz, de hát ez van.
Szerintem sincs ezzel baj, a férfiak se borotválják a hónaljukat...
sőt mást se nagyon. Csak a divatmajmok akik tisztára csupaszok mindenhol. Mint a meztelencsigák...na az az undorító, szerintem...
Szerintem sincs ezzel baj, a férfiak se borotválják a hónaljukat...
2013. július 22. 00:06
Idézet (liptakanna21 @ 2013.07.21. 23:21)
látom a borotva náluk idegen szó xdd 
elolvastad egyáltalán a cikket? o_O
2013. július 22. 00:16
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
lehet,hogy jo cel erdekeben van,de akkor is visszataszito,en inkabb kimaradok belole!
2013. július 22. 01:57
a szőr természetes dolog. mi ezen az undorító ? o.O amúgy én nagyon is támogatom hogy ne kelljen szörteleníteni már a fájdamol miatt is. vagy pedig legyen az hogy a férfiaknak is kelljen szörteleníteni, mert az nem fair hogy csak a nők szenvednek mindenért.
2013. július 22. 09:24
|
Georgina16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197155 offline
|
jadeee
igazad van
2013. július 22. 09:24
|
Georgina16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197155 offline
|
de csak részben
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.