Új kampány indult: a hónaljkutya a menő
2013. július 21. 14:36
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Szép dolog meg minden , de akkor is undi.
2013. július 21. 15:08
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
fújj, ne már most ettem -.-
2013. július 21. 15:12
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Most miért undorító? Miért beteg a cikkíró? Ez aztán a hozzáállás.
Fontos, hogy az emberek tudjanak erről a betegségről. Biztosan borzalmas amikor az arcon erős szőr nő meg úgy mindenhol a testen. Nagyon jó hogy felhívják a figyelmet erre.
Ott röhögnek azon akinek hónaljkutyájuk vagy 2 milliméteresnél hosszabb szőr van a lábukon/karjukon. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy az ember nem véletlenül szőrös. Persze szörtelenítés nélkül én sem megyek utcára, de ha most minden színésznő, modell szőrösen jelenne meg előbb utóbb divat lenne.
Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés.
Fontos, hogy az emberek tudjanak erről a betegségről. Biztosan borzalmas amikor az arcon erős szőr nő meg úgy mindenhol a testen. Nagyon jó hogy felhívják a figyelmet erre.
Ott röhögnek azon akinek hónaljkutyájuk vagy 2 milliméteresnél hosszabb szőr van a lábukon/karjukon. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy az ember nem véletlenül szőrös. Persze szörtelenítés nélkül én sem megyek utcára, de ha most minden színésznő, modell szőrösen jelenne meg előbb utóbb divat lenne.
Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés.
2013. július 21. 15:16
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
öhm..érdekes kampány...o.O
2013. július 21. 15:17
|
|
HahahaLovaticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 5 Azonosító: 205858 offline
|
Hát... Érdekes. De sok sikert a pénzgyűjtéshez.
2013. július 21. 15:22
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Hát sztem azért nem túl kellemes látvány egy nőnél. Én erre a dologra nagyon igényes vagyok és sztem egy nőnek mindig odakéne figyelnie erre, ha mást nem higénia szempontjából.
2013. július 21. 15:41
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Mi ebben az undorító? Még a 60-as 70-es évekbe nem volt undorító, akkor a nők 70%-a így járkált. És ezt anyámtól halottam és hát ő ezek szerint számotokra undorító, mert ő sose vágatta le bevallása szerint.
Az meg ne felejtsük el, hogy ez egy betegség miatt hívják fel.
Az meg ne felejtsük el, hogy ez egy betegség miatt hívják fel.
2013. július 21. 15:43
|
Bellaaa99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 206391 offline
|
Oké, figyelem felhívás, de ilyen módon??
Inkább hordanának valami egyszínű fölsőt a logójukkal, esetleg idézettel,vagy valami logós kitűzőt osztogathatnának,és aki szeretné hordhatná.Nem lenne ízléstelen, és ősember vele.Ez olyan mint ha azzal kampányolnának, hogy ne mossunk egy hónapig fogat, vagy ne zuhanyozzunk.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: