Karen Gillan attends Marvel's 'Guardians of The Galaxy' during Comic-Con International 2013 at Hilton San Diego Bayfront Hotel on July 20, 2013 in San Diego, California
2013. július 21. 10:55
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Karen Gillan attends Marvel's 'Guardians of The Galaxy' during Comic-Con International 2013 at Hilton San Diego Bayfront Hotel on July 20, 2013 in San Diego, California
2013. július 21. 13:56
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Egy eseményhez tartozik, szerintem felesleges öt témát nyitni egy eseményre. Nekem például nem tetszik, hogy külön topicot nyitsz, ha már egy képen több ember van lefotózva. Ez a felesleges, elég lenne csatolni a topichoz, de nem vagyunk egyformák
2013. július 21. 17:34
|
gandalf007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 3555 Azonosító: 122862 offline
|
Ezt most miért kellett???
2013. július 21. 18:05
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (AmyVie @ 2013.07.21. 13:56)
Egy eseményhez tartozik, szerintem felesleges öt témát nyitni egy eseményre. Nekem például nem tetszik, hogy külön topicot nyitsz, ha már egy képen több ember van lefotózva. Ez a felesleges, elég lenne csatolni a topichoz, de nem vagyunk egyformák 
Igen ez igaz, de a press line hamarabb van mint maga a panel. Mióta itt vagyok azóta így csinálom, mert így tanultam meg azoktól, akik előttem töltöttek fel ide képeket, de ezt gondolom hiába is ecsetelném. Ki nyitott öt témát?
2013. július 21. 19:19
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
|
Ha megvan előbb a PL-n, akkor később a paneleket is fel lehet tölteni ugyanabba a topicba logikusan követve, ha már tényleg egy eseményről beszélünk, nem? Amúgy régebben ömlesztve voltak feltéve a képek, egy témába nyitva, sőt, azok a témák még a mai napig is meg vannak, nem lettek törölve, tehát azt a jól bevett szokást is átkéne vennünk?
Amondó vagyok, hogy szerintem könnyebb, ha egy helyen vannak a képek, ide vagy oda a rendzett és rendszerezettséget. A rendezettségre annyit, hogy külön hozzászólásban el lehet akkor küldeni a press line-t, és külön a panelt, és akkor máris ott van a rendszer, nem? Amúgy az öt témát arra értettem, ha már x személy mellett ott ál y, külön témát nyitsz neki, pedig mehetne egy helyre, csak be kellene jelölni rajta a tagot, de hát külön ember, külön szokás, nem kell ecsetelni
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

6 felhasználónak tetszik: