Szupi előzetes
Futótűz: megérkezett az új előzetes
2013. július 21. 15:55
|
|
xoxoLillaxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 206456 offline
|
Én kifejezetten örülök a második résznek.Most ott állok, hogy a könyv következik és mondhatom már alig várom.A második rész is biztos nagyon jó lessz, legalábbis szorítok, hogy ne csalódjak.Mindenestre várom és az előzetes alapján ne csalódom.
2013. július 21. 16:28
Istenem úgy érzem ez lesz a világ legjobb filmje!! Engem is végig rázott a hideg, csodás, fantasztikus, hihetetlen!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
(Nem vagyok őrült, csak idióta)
2013. július 21. 16:43
|
|
LadyHadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.12. Hozzászólás: 306 Csatolások: 709 Azonosító: 160477 offline
|
Úgy éreztem,hogy az Alkonyat saga után, már nem lesz olyan alkotás, ami ennyire leköthet és érdekelhet. De, most már tudom, hogy ugyanolyan függő lettem az Éhezők Viadalán is. Már nagyon várom.
#TwilightSaga és #HungerGames FOREVER!
#TwilightSaga és #HungerGames FOREVER!
2013. július 21. 17:04
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
egyszeruen imadtam a konyvet es vegre valahara megint siekrul megcsinalni azt hogy nem elrontanak egy konyv filmadaptaciojat!!! Hajra es alig varom mar hogy lathassam! szerintem iden osszel ez lesz a sikerfilm!!!
2013. július 21. 17:12
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
nem bírom ki őszig!!
2013. július 21. 17:52
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Nem tudok várni..most most
Ezt is remélem jól meg csinálják és hűek próbálnak maradni a könyvhöz, bár a jelenetek ismerősek
Ezt is remélem jól meg csinálják és hűek próbálnak maradni a könyvhöz, bár a jelenetek ismerősek
2013. július 21. 18:48
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Kedvenc filmem az Éhezők Viadala és nem tudom hogy hoyy fogom kibírni novemberig
IMÁDOOOOM <3
2013. július 21. 19:36
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ezzel ez előzetessel most inkább csak türelmetlenné tettek. Nagyon várom már hogy végre November legyen, hiszen nem csak ez, de rengeteg más sorozat is visszafog térni. Lehetséges, hogy ez talán jobb lesz még az első résznél is? Legalább is az előzetes alapján izgalmasabbnak ígérkezik. Viszont nekem a két könyv közül az első jobban tetszett. De majd meglátjuk.
2013. július 21. 19:55
Már az első rész is nagy kedvencem volt, szóval alig várom, hogy november legyen. Az előzetes nagyon eseménydús, ami csak még türelmetlenebbé tesz. Annyira jó lesz, újra belemerülni a THG világába, most már úgy, hogy nem csak elképzelek egy-egy jelenetet, hanem látom is a megvalósítást. 
2013. július 21. 21:32
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
MÁR ÚGY VÁROM!!!!:DDDD:OOOOO
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: