Futótűz: megérkezett az új előzetes
2013. július 21. 10:29
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Már nagyon várom
2013. július 21. 10:43
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Úúristen de várom már a novembert
Catching Fire, Thor 2
de most ahogy néztem az előzetest a hideg futkozott rajtam és tiszta libabőr lettem. valahogy jobbnak ígérkezik, mint az első
2013. július 21. 10:51
Sokkal jobbnak tűnik, mint az első volt. Attól jóval többet vártam, most viszont megnyert magánat ez a bemutató. Én nem vagyok valami nagy Peeta párti, a másik srácnak drukkolok, bár még a nevét sem tudom. xDxD
2013. július 21. 10:56
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Nagyon várom már, de még olyan sokára lesz.. Remélem valamennyire azért tükrözi majd a könyvet. LittleWalker: a neve Gale, bár én inkább Peeta párti vagyok
2013. július 21. 11:10
|
|
CrazyGirlInTheWorldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 188887 offline
|
Én is várom már .
Az első részét is imádtam , biztos ezt is fogom .
A trailerből meg pont annyit tudtunk meg , hogy minden rajongó tülkön ülve várja a premiert .
2013. július 21. 11:19
|
|
Mixioner14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 196819 offline
|
Ó istenem, ez olyan asdfghjkléáű *-* nem bírom kivárni a november 22-t
2013. július 21. 11:23
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Milyen fontos jeleneteket raktak bele! Illetve, nem is igazán történet szempontjábó fontos, hanem emlékezetes.
Csak pislogtam.
És végre!! Finnick, az én édes drágám. Örülök, hogy mutatják az ellenfeleket is, olyan harciasak és félelmetesek, hiába tudom, mi lesz a végkifejlet, akkor is tűkön fogok ülni a moziban is, egyes jeleneteknél. Érdekes, de a pályát pontosan így képzeltem el. A Szigetet is, a fákat, mindent.
Nem is tudom, mit várok leginkább, a Hobbitot, a Futótüzet, a Csontvárost, Az útvesztőt, vagy A hetedik fiút.
Úgy érzem, idén sokat fogok moziba járni.
Egyetértek! Én azt is remélem, hogy a második fele, mármint maga a viadal része is hosszabb lesz, az Éhezők viadalának az volt a baja, hogy az nagyon gyors lefolyású volt.
És végre!! Finnick, az én édes drágám. Örülök, hogy mutatják az ellenfeleket is, olyan harciasak és félelmetesek, hiába tudom, mi lesz a végkifejlet, akkor is tűkön fogok ülni a moziban is, egyes jeleneteknél. Érdekes, de a pályát pontosan így képzeltem el. A Szigetet is, a fákat, mindent.
Nem is tudom, mit várok leginkább, a Hobbitot, a Futótüzet, a Csontvárost, Az útvesztőt, vagy A hetedik fiút.
Idézet (Jaksa Dalma @ 2013.07.21. 09:45)
Francis Lawrence szebbet alkot kevesebb pénzből mint Gary Ross? Aha. Imádoom! Minden olyan precíz és látványos, és láthattuk Finnicket meg Johannát, egy pillanatra a trópusi Arénát is, illetve a fecsegő-ruha... Álom.
Egyetértek! Én azt is remélem, hogy a második fele, mármint maga a viadal része is hosszabb lesz, az Éhezők viadalának az volt a baja, hogy az nagyon gyors lefolyású volt.
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2013. július 21. 11:30
Finnick benne van
Annyira várom már
De még mikor lesz november?! A könyvet és az első részt imádtam, úgyhogy nem lesz gond evvel sem
Lehet,hogy én vagyok flúgos de nekem a szereplők hangjától ( főleg Jennifer és Josh hangjától) kiráz a hideg? xdd
2013. július 21. 11:34
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
ÚR ISTEN!!
Nagyon várom már! Elképesztően jó lett!!
áááááááááááááááááááááááá legyen már november!!
Nagyon várom már! Elképesztően jó lett!!
áááááááááááááááááááááááá legyen már november!!
2013. július 21. 11:42
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Az első film nekem egy kicsit csalódás volt, valahogy izgalmasabbra, pörgősebbre számítottam, mint amit kaptam. Ez az előzetes viszont nagyon tetszik, úgyhogy várom a második részt. Remélem nem okoz majd csalódást.
2013. július 21. 11:49
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Biztos megnézem egyszer ahogy az első részt is! De Jennifer-t sajnos ki nem állhatom, nagyon irritál..:S tisztára Bridget Jones-ra emlékeztet..és buta is.
Csak Josh miatt néztem meg az elsőt is, de ő se volt benne valami hú de jó.
Csak Josh miatt néztem meg az elsőt is, de ő se volt benne valami hú de jó.
2013. július 21. 11:51
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Fuuu nagyon várom már, gyorsan novembert!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.