Bocsi a hirdetésért
Big Time Rush
2013. augusztus 27. 16:52
Elkészült Magyarország első Kendall Schmidt rajongói honlap
Még elég kezdő vagyok a honlap szerkesztésében,de nekem az oldal kinézete tetszik
Bocsi a hirdetésért
Bocsi a hirdetésért
2013. szeptember 15. 10:29
|
|
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline
|
Nagyon bírom ezt a bandát
)
2013. szeptember 15. 15:22
|
|
Klau120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 211855 offline
|
Alexa Vega jegyben Big Time Rush Carlos Pena Jr.
A korábbi gyermek csillag Alexa Vega egy jegyben a Big Time Rush csillag Carlos Pena Jr.Az egykori Spy Kids csillagos írt egy képet az ő beau rá Instagram oldal a következő üzenettel: "Hello vőlegénye", szerdán. Pena írt a saját lövés, ha a barátnője az ő Instagram oldalra, az írás, a "My angyal! vegaalexa félelmetes road trip eddig! Most már csak meg kell, hogy újra ..." Azt feltételezzük, hogy az a kérdés bukkant az út során. a házasság lesz 25 éves Vega második. Ő elvált első férje Sean Covel tavaly decemberben. Házasodtak össze 2010-ben.
A korábbi gyermek csillag Alexa Vega egy jegyben a Big Time Rush csillag Carlos Pena Jr.Az egykori Spy Kids csillagos írt egy képet az ő beau rá Instagram oldal a következő üzenettel: "Hello vőlegénye", szerdán. Pena írt a saját lövés, ha a barátnője az ő Instagram oldalra, az írás, a "My angyal! vegaalexa félelmetes road trip eddig! Most már csak meg kell, hogy újra ..." Azt feltételezzük, hogy az a kérdés bukkant az út során. a házasság lesz 25 éves Vega második. Ő elvált első férje Sean Covel tavaly decemberben. Házasodtak össze 2010-ben.
2013. október 28. 10:37
|
|
Vivivagyokthsővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 231 Csatolások: 103 Azonosító: 170913 offline
|
Sziasztok!!
Én imádom a Big Time Rush-t
Bennük minden jó(Kinézet,hang ,tehetség...) Nekem nincs kedvencem,mert mind a 4 srácot ugyanúgy imádom.De Barátnőim üzenik,hogy :
Brigi:Nekem Carlos a kedvencem,nem tetszik annyira,hogy megkérte Alexa kezét,de ha ő boldog,akkor én is az vagyok
Eszter:Nekem James a kedvencem,és nekem nem nagyon szimpi Halston..de ha James-nek bejön,akkor sok boldogságot..
Reni:Nekem Logan a kedvencem. Szerencse hogy még szabad :$ De ahogy a Brigi mondta,ő boldog akkor én is
Brigi:Nekem Carlos a kedvencem,nem tetszik annyira,hogy megkérte Alexa kezét,de ha ő boldog,akkor én is az vagyok
Eszter:Nekem James a kedvencem,és nekem nem nagyon szimpi Halston..de ha James-nek bejön,akkor sok boldogságot..
Reni:Nekem Logan a kedvencem. Szerencse hogy még szabad :$ De ahogy a Brigi mondta,ő boldog akkor én is
2013. november 08. 18:36
2014. február 08. 19:14
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Nagyon vicces mint minden Nickelodeonos sorozat!
2014. február 10. 18:54
|
|
petragirl-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 214438 offline
|
Imádom a BTR-t és odavok minden számukért. Pontosabban majdnem minden számukért... Teljesen szerelmes vok James-be
Egyébként Kendall-t nem csípem annyira..
bocsi a rajongóknak, dehát miatta esik/esett/szét fog esni (nemtom) az együttes. Ezt vhol olvastam.
I luw James 4ever
I fall in love with James
bocsi a rajongóknak, dehát miatta esik/esett/szét fog esni (nemtom) az együttes. Ezt vhol olvastam.
I luw James 4ever
2014. február 11. 17:52
Idézet (petragirl- @ 2014.02.10. 18:54)
Imádom a BTR-t és odavok minden számukért. Pontosabban majdnem minden számukért... Teljesen szerelmes vok James-be
I luw James 4ever
I fall in love with James

I luw James 4ever
Szia!
Nem tudom,hogy ezt hol a francba olvastad (bocsi a stílusért),hogy Kendall miatt "szét fog esni" a banda.Ha mutatsz egy olyan bizonyítékot,hogy tényleg vége a bandának akkor elhiszem neked,de így.Ahogy írtad,nem csíped Kendall-t azért nem kell ilyeneket híresztelni.Sok BTR rajongó (úgy én is) sokan elhiszik,hogy véget ér a banda.Kérlek olvasd már el Kendall Tweetjeit,semmit nem ír,hogy vége a bandának.Az ilyen híreszteléseket kérlek tartsd meg magadnak
Bocs,de ezt muszáj volt leírnom
2014. június 28. 17:07
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Idézet (Kyra99 @ 2013.07.24. 02:44)
Már van Big Time Rush-topik, felesleges volt ezt megnyitni.
Te meg ne itt hírdesd a blogod
2014. június 28. 21:18
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Imádom a Big Time Rush-t
De legjobban James-t régebben még szerelmes is voltam egy kicsit bele.
De legjobban James-t régebben még szerelmes is voltam egy kicsit bele.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

3 felhasználónak tetszik: