Hamupipőke történet: mesétől a filmekig
2013. július 20. 19:03
Én eddig ezek közül még csak a mesét láttam, de nagyon kíváncsi vagyok a többire is. Biztos nagyon jó filmek, legalábbis érdekesen tűnnek.
2013. július 20. 19:03
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az első kettőt talán láttam.
2013. július 20. 19:07
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Nekem az Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal a kedvencem mind közül!
2013. július 20. 19:11
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Nekem az örök kedvencem a Los Angeles-i tündérmese marad. Imádom mind a kettő főszereplőt, szerintem rettentően tehetségesek és szépek együtt.
A Volt egyszer egy dal változatát is láttam, az sem rossz de az csak nálam a második helyen marad.
A Selenásat pedig csak félig néztem meg, aztán meguntam és kikapcsoltam..
Viszont az eredeti az felülmúlhatatlan, tündéri egy mese.
2013. július 20. 19:19
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
A Hilary Duff-os változatot nagyon szeretem, meg is van DVD-n, régen sokat néztem. A Selenás már nem annyira jó, túl modern :S És amiben Lucy Hale van azt csak egyszer láttam, de az sem a legjobb sajnos.
2013. július 20. 19:20
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
mindegyik feldolgozást láttam,de személy szerint a kedvencem A LOS ANGELELES-I TÜNDÉRMESE
,meg se tudom számolni hányszor láttam,de akárhányszor újra nézem,mindig élvezem,az biztos,hogy belopta magát a szivembe
2013. július 20. 19:28
Nekem volt szerencsém mindegyiket látni -legalábbis egyszer már igen. De annyira elferdítették az eredeti történetet, hogy én maradtam az 1950-es Hamupipőkénél. Szerintem a mese a legjobb akárhogy is nézzük! De kinek hogy.. Ám nekem szívem szerint a Selena-féle és a Hilary-féle féldolgozás tetszik. Amiben Lucy szerepelt az valahogy nekem nem tetszett..
2013. július 20. 19:32
|
|
Meskityúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 202918 offline
|
Mindegyiket láttam már az eredetit egyik feldolgozás sem múlhatja felül mert az úgy tökéletes ahogy van de nekem személy szerint a Los Angelesi tündérmese ezek közül(mármint a feldolgozások között)a kedvencem, de a Volt egyszer egy dal is jó volt, Lucy jól alakított benne de a Selenás szerintem eléggé gyengére sikeredett, nekem legalábbis nem tetszett.
2013. július 20. 19:37
Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dalt azt imádtam
♥
2013. július 20. 19:41
Én a Hilary-s változatot még nem láttam, de a Selenásat és a Lucysat imádom!!!
))
2013. július 20. 19:58
|
|
CrazyGirlInTheWorldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 188887 offline
|
Én is láttam már mindegyiket . Szerintem mindegyik jó bár talán a Selenás tetszett a legjobban . A többiektől eltérve én nem szeretem az 1950-es változatot , és soha nem is szerettem , esetleg még nagyon kicsi koromban .
2013. július 20. 20:02
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Fimben csak ezt ládtam:Hamupipőke-történet
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: