Sebészi úton szabatnak új tenyérvonalat a japánok
2013. július 20. 21:49
|
|
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 852 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline
|
Amúgy meg mért lennének hülyék ?
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. július 20. 22:13
|
|
xXpunkraveXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156775 offline
|
nem értem a sok szitkozódó hozzászólást .-. miért kell mindent elítélni és rögtön az egész népet szidni?? a mi országunkról is rengeteg olyat lehetne mondani amit más országok nem értenek, más kultúra más emberek, ők így próbálnak tenni valamit azért hogy nekik jobb legyen, mi máshogy
mi ezzel a probléma?? ha nem japánokról szólna a cikk akkor senkinek semmi baja se lenne
mi ezzel a probléma?? ha nem japánokról szólna a cikk akkor senkinek semmi baja se lenne
2013. július 20. 22:35
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Miket ki nem találnak :'D De mondjuk a placebohatással tényleg igazuk lehet, mert ha az emberek bemesélnek maguknak valamit, az úgy lesz
De azért meglepett, hogy Dél-Korea az értelmi szerző, gondolom a műtétmániájuk miatt
Már kezdenek ők is szenvedélybetegek lenni ezzel kapcsolatban...
De azért meglepett, hogy Dél-Korea az értelmi szerző, gondolom a műtétmániájuk miatt
2013. július 20. 23:50
És hát, a vevőt meg ki kell szolgálni, ha hülyeséget kért akkor is. Tiszta üzlet, én nem látok benne különösebb problémát, attól függetlenűl, hogy marhaság.
Szegények, munkamániás kis gépek, és sajnáljátok tőlük a szokott marhaságukat, amivel egy picit is kitudnak kapcsolódni, eléggé önzők vagytok.
Szegények, munkamániás kis gépek, és sajnáljátok tőlük a szokott marhaságukat, amivel egy picit is kitudnak kapcsolódni, eléggé önzők vagytok.
2013. július 21. 10:02
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Ez elég fura.. bár nem hiszem, hogy ezzel megváltoztathatnák a sorsukat.
2013. július 21. 11:10
Idióták a japánok, de ezt már a kacsaszájas cikknél is írtam.
2013. július 21. 13:26
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Idézet (linna @ 2013.07.20. 18:16)
Tudtam én, hogy ezek a ferdeszeműek a leg nemnormálissabb emberek. 
Ezzel a hozzászólással is csak a tájékozatlanságodat bizonyítod.
2013. július 21. 16:16
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
mit ki nem találnakxd
van fantáziájuk az biztos!
van fantáziájuk az biztos!
2013. július 22. 02:34
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Emberek, szerintem mondhattok rájuk akármit, ha nekik ez kell, akkor megcsinálják, akár tetszik nekünk, akár nem. Attól még, hogy lehülyézitek, meg lefurázzátok őket még nem fognak felhagyni vele. Amúgy, a legkiválóbbak mind azok, csak úgy mondanám.
1 felhasználónak tetszik:
VanessaVani
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.