Egy vadonatúj lehetőséget eszeltek ki a japánok arra, hogy megváltoztathassák a sorsukat. De vajon ostoba hiedelem, vagy valóban hatásos?
A teljes cikkhez kattints ide!
Sebészi úton szabatnak új tenyérvonalat a japánok
2013. július 20. 16:04
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Szerintem ez hülyeség, hogy ettől megváltozik az ember sorsa. Az a lottó nyeremény is csak véletlen egybeesés szerintem. vagy lehet velem van a baj, de én nem hiszek az ilyesmiben.
2013. július 20. 16:05
Elborult egy ötlet, az biztos...
Ha ez a három beszámoló a cikk végén valóban megtörtént, akkor az biztos, hogy nem az új tenyérvonalnak köszönhető. Van ez a vonzás törvénye - dolog, szerintem a páciensek tudat alatt meggyőződtek arról, hogy a sorsuk jó irányba alakul majd, és ennek megfelelően viselkedtek, például magabiztosabbak lettek, satöbbi, és így tulajdonképp saját maguknak köszönhető a változás.
2013. július 20. 16:06
Ez egy baromság
A japánok is már minden hülyeséget kitalálnak, de ha ők VALÓBAN hisznek benne, hát csinálják. A mi sorsunk és életünk ettől nem fog megváltozni
2013. július 20. 16:11
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
az ő testük jogosultságuk van ehhez.én nem hiszek ebben de ha nekik ez erőt ad akkor csinálják én nem fújolok.
2013. július 20. 16:13
Egyszerűen arról van szó, hogy ezek az emberek tényleg elhiszik, hogy jobb lett a sorsuk,mondhatni szphihésen bemesélik maguknak,valójában csak jobban felfigyelnek azokra a jó dolgokra, ami körülöttük történik.Ez olyan, mintha elhatároznám, hogy ezentúl bármi is történik, boldog leszek.
Szerintem
Szerintem
2013. július 20. 16:13
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ebben tényleg az lehet, amit MooMoo írt. Mert ha valamiben nagyon hisznek, akkor az teljesülni is fog, bármi hihetetlen. De nem úgy, mint a mesékben.
1 felhasználónak tetszik:
MooMoo
2013. július 20. 16:20
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
MIÉRT?
Szerintem ez semmin se változtat, hogy átszabják..
2013. július 20. 16:26
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
undorító... nem mindegy h milyen?!
2013. július 20. 16:27
|
|
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline
|
-.-" ááá, én már ehhez hozzá se tudok szólni. Ha valakinek ennyi pénze van, de nincs esze, és hisz ebben a marhaságban, akkor legyen. Vannak hülye emberek, és szerintem mindig is lesznek, míg világ a világ.
2013. július 20. 16:30
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
szerintem azok akik elvégeztették magukon ezt a "műtétet" SEM azért voltak a későbbiekben olyan szerencsések mert ez változtatta meg az életüket. csupán nagyon erősen hittek abban hogy ez valóban segít így saját maguknak vonzották be a szerencséjüket.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.