Megjelent a The Walking Dead negyedik évadának előzetese
2013. július 21. 10:40
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
Kedves Cara!
Mindenképpen ajánlanám a figyelmedbe! :)Az első résztől kezdve magával ragadott, persze vannak kicsit unalmas és idegesítő részek, de többnyire igazán izgalmas!
Ezt remélem nem basszák el azzal, hogy magyar szinkront kap... kár lenne érte, teljesen elveszne a varázsa. :/
Mindenképpen ajánlanám a figyelmedbe! :)Az első résztől kezdve magával ragadott, persze vannak kicsit unalmas és idegesítő részek, de többnyire igazán izgalmas!
2013. július 21. 11:04
Idézet (Violent13 @ 2013.07.21. 10:40)
Kedves Cara!
Ezt remélem nem basszák el azzal, hogy magyar szinkront kap... kár lenne érte, teljesen elveszne a varázsa. :/
Szerintem az első rész finoman szólva is sz_r, én azért nem kezdtem el nézni, aztán addig rágták a fülem, míg folytattam, és imádom. A többi rész nagyon jó, ahogy mondtad, van hullámzás a minőségben, de egyik rész sem olyan rossz.
Nagyon vártam már a trailert, már alig várom, hogy premier legyen :3
2013. július 21. 11:14
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Király! Már az előzetes alatt lerágtam a körmöm, és mostmár biztos vagyok benne, hogy megint nem fogok tudni aludni, ha nézem.
Csak nehogy elintézzék nekem Darylt és Michonnet, mert eddig minden kedvencemet kiiktatták a sorozatban.
Csak nehogy elintézzék nekem Darylt és Michonnet, mert eddig minden kedvencemet kiiktatták a sorozatban.
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. július 21. 13:40
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2013.07.21. 11:14)
Király! Már az előzetes alatt lerágtam a körmöm, és mostmár biztos vagyok benne, hogy megint nem fogok tudni aludni, ha nézem.
SPOILER!
Darlyt biztos nem fogják eltűntetni a láthatárról.
Alison Lerman
2013. július 21. 16:44
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
JÉZUSOM, SZAVAKBA NEM LEHET FOGLALNI, H MENNYIRE VÁROM... és remélem nem én vagyok itt az egyedlen caryl fan ^^ (carol & daryl)
Alison Lerman
2013. július 22. 20:59
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Imádom imádom *-*. A trailer nagyon jó, már az évadra is kíváncsi vagyok *-*!! Alig várom már! wááá!
Remélem én is, hogy Carol és Daryl összejönnek végre...nagyon összeillenének
2013. július 24. 13:24
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
ÁÁ, imádom! Most nagyon rá vagyok kattanva erre a sorozatra, Andrew és Norman miatt is megéri már.
Nagyon várom már az új évadot, s ettől az előzetestől még jobban!!
Nagyon várom már az új évadot, s ettől az előzetestől még jobban!!
2013. augusztus 07. 14:33
|
|
BlackRose3000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 183135 offline
|
imádom a The Walking Deadet! o-O már mióta rátaláltam, nagyon várom az új évadot!
az október egyetlen jó része az lesz, amikor kijön az új rééész!!
az október egyetlen jó része az lesz, amikor kijön az új rééész!!
2013. szeptember 11. 20:29
|
|
ZombieIsland6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 183016 offline
|
Kedvenc sorozatom!!! Jöjjön már!!!!!!!!!!
2014. január 03. 09:44
|
|
andrewlincolnloveyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 218356 offline
|
juuuj devarom:')
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.