Én nagyon szerettem Cory-t Lea meg a legnagyobb kedvencem évek óta és nem, nem örülök, hogy Demi alig egy héttel Cory halála után nyilatkozgat az ügyről még akkor sem ha a drogokkal kapcsolatban, részben igaza van... És ha annyira szeretné Lea-t, mint ahogy mondja, akkor tiszteletben tartaná ezt. Valaki írta, hogy biztos azért nem megy oda, mert sok a dolga, csak jelezem, hogy Jonathan Groff leállíttatta a filmje forgatását és azonnal repült Lea-hoz...
Ja és nem nem utálom Demit!
Demi Lovato: „A drogfüggőség súlyos betegség”
2013. július 20. 21:50
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
2013. július 20. 22:06
|
|
HahahaLovaticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 5 Azonosító: 205858 offline
|
RIP Cory.
Amúgy.. Remélem lesz Deminek és Mileynak közös képe a díjátadóról.
)
Amúgy.. Remélem lesz Deminek és Mileynak közös képe a díjátadóról.
2013. július 20. 23:01
|
|
Irinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 192567 offline
|
Engem annyira elszomorít, hogy megint a drog miatt halt meg egy ember. Ráadásul én nagyon szerettem Coryt... Annyira felfoghatatlan ez az egész! Demitől pedig rendes dolog, hogy ennyire kiáll Lea mellett. El sem tudom képzelni, hogy mennyire nehéz lehet most neki és Cory családjának!
2013. július 20. 23:05
Szerintem is vicces most már, hogy ha a sztárvilágban bármi droggal vagy alkohollal kapcsolatos botrány történik akkor Demi ott van és tart egy szívhez szóló staystrong beszédet :D Sokkal nagyobb lenne a szememben, ha minden önsajnáltatás nélkül csinálta volna végig amit végigcsinált a múltban.. De ez, hogy az eset után 2 évvel is minden hónapban erről beszél a magazinoknak :D Egyetértek Beylával, és szerintem nagyon gáz, hogy így neki ugrotok és mindenféle ostobaságot vágtok a fejéhez úgy, hogy rohadtul nem tudtok róla semmit XD
Amúgy szeretem Demit és szerintem igenis tehetséges, de szépen lassan kezd unalmas lenni ez az egész..
Amúgy szeretem Demit és szerintem igenis tehetséges, de szépen lassan kezd unalmas lenni ez az egész..
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 20. 23:28
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
igen abban egetértek hogy túl sokat sajnáltatja magát es a dalait nem ő írja hanem ő énekli és ő rendezte a videóklippjét és azt mondta hogy csak részben az ő munkája másrészt pedig azok is beszólnak nekünk akik utállják őt igen részben igaza van beylának de valamiben túlzásokba esik és nem ostobaságokat vágunk a fejéhez demi egy jószándékú tehetséges kedves lány aki túlsokat rinyál a múltjáról
2013. július 20. 23:29
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
És megint itt van. mindenhol .Manapság Demi mindenhol ott akar lenni még, ha gyászról is legyen szó. Sokan írják ,hogy tudjuk-e mi, akik nem istenítik Demit, hogy ismerjük őt? nem ismerjük mi sem, de nekünk ez jön le a nyilatkozatából. Kinek hogyan. Nekem úgy jön le, hogy megint egy reklám ez bár, ha van benne emberség komolyan is gondolta.
És a jelölésről szólva elég béna mezőnye van. P'nken kívül mindegyik mehetne a szemetesbe.
Amúgy a lovaticok kezdenek directionerbe átmenni, mert olyan harapóssá válnak ,hogy az valami őrület. Ha tényleg elakarjátok hitetni azt, hogy igaz, amit Demiről mondotok, akkro legalább normális szövegben tegyétek.
Beyla már aktuális embernek számít, akit nem hagynak szó nélkül pedig el kell ismerni ,hogy van igazság abban, amit mond.
És a jelölésről szólva elég béna mezőnye van. P'nken kívül mindegyik mehetne a szemetesbe.
Amúgy a lovaticok kezdenek directionerbe átmenni, mert olyan harapóssá válnak ,hogy az valami őrület. Ha tényleg elakarjátok hitetni azt, hogy igaz, amit Demiről mondotok, akkro legalább normális szövegben tegyétek.
Beyla már aktuális embernek számít, akit nem hagynak szó nélkül pedig el kell ismerni ,hogy van igazság abban, amit mond.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 20. 23:36
Ahogy egy-egy cikk alá itt sokan nyílvánítunk véleményt, Demi is ismertetheti a sajátját. Ebben a pár sorban én nem egy "szent beszédet" látok a függőségről, hanem egy támogató és együttérző üzenetet Cory szerettei felé.
2013. július 21. 10:30
Igaza van. Ezt próbálom megértetni az emberekkel. Ez nem olyan, hogy "rászokok, mert meg akarok halni". Nyilvánvalóan nem tapasztalatból beszélek és remélem soha nem is fogok, de ez iszonyatosan nehéz dolog. Nyilván, aki meg se próbál leszokni, az hibás, de Cory bevonult. Nem ment neki. Kívülállóként mindenki nagyon okos, de fogalmunk sincs róla, pontosan mi történt abban a hotelszobában. Mi játszódott le a fejében, vagy egyáltalán gondolkozott-e? Szerintem nem kéne ennyire áskálni Cory tetteiben. Szörnyű tragédia, tanuljunk belőle ahelyett, hogy azt mondjuk, "megérdemli" és "ő akarta".
2013. július 21. 15:36
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Teljes mértékben egyetértek Demi véleményével. Igaz, hogy Cory választotta azt, hogy drogozni kezdett, de le akart szokni róla, elvonón is többször volt. Küzdött vele, de sajnos a szenvedélybetegség eluralkodott rajta.
2013. július 22. 23:12
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Egyetértek Demivel.
2013. július 23. 09:17
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Igaza van Deminek..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.