Starity

Demi Lovato: „A drogfüggőség súlyos betegség”

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 20. 13:33 #41
medve12
medve12
visszatérő vendég

Státuszsziasztok a nevem Adri szeretek barátkozni ugy hogy ha szeretnétek jelöljetek
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 201
Csatolások: 0
Azonosító: 186268
beyla nem kéne ennyire féltékenynek lenni demiire csunya dolog nem vagy jobb nála és nem kell sértegetni mert ö hires te meg NEM!!!!! reklamalo.gif
2013. július 20. 13:34 #42
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1128
Azonosító: 193938
totál igaza van Deminek
2013. július 20. 13:35 #43
Selena Best
Selena Best
visszatérő vendég

Státusz★ PLΔyBӨY ★
Hozzászólás: 496
Csatolások: 16
Azonosító: 195223
igaza van deminek!
2013. július 20. 13:35 #44
év 2000.02.17
év 2000.02.17
sztármániás

StátuszHello a nevem Virgi szavazatok ha szeretnétek ;) I'm JONATIC∞ ℬℯℓιℯℬℯr ℓσναтιcѕ
Hozzászólás: 1463
Csatolások: 73
Azonosító: 153023
már nagyon várom és drukkolok neki és
2013. július 20. 13:37 #45
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Már megint kezdődik.. Régen a Bieber&Dájreksön cikkek alatt ment az, ami most itt megy.

A cikkhez:
Igen, a függőség betegségnek számít, és vannak bizonyos szintjei. Van kezdetleges és van olyan akin már nem lehet segíteni, mert az egész élete felett átvette az irányítást a drog, ez tény. Viszont iszonyatosan utálom azt, amikor ez olyan emberek szájából hangzik el akitől nem hiteles. Értem én hogy Demi volt rehabilitáción, de ideje lenne már mindenkinek felfognia hogy ő csak 'parti' drogozott és leitta magát a sárgaföldig, ő sosem volt úgy gondolom olyan mélyen hogy erről bármit is tudjon mondani. Ő felismerte hogy 'betegség' amit magával művel, ebből is látszik hogy ő nem volt konkrétan függő, ugyanis a beteg,függő ember soha az életben nem ismeri fel ezt magában. Az én családomban volt drog függő, és hiába terápia ide vagy oda, sosem ismerte be hogy ez neki rossz lenne, mert nekik ez az élet és nélküle már elképzelhetetlen lenne. Nem akarok oldalakat írkálni ide mert nincs kedvem olyan emberekkel erről vitázni, akiknek fogalmuk sincs arról hogy hol kezdődik a mélypont, mert nekik Demi maga a megváltó csak mert szerelmi bánatában tízenévesen szétlocsolta magát. Ez a véleményem, úgy gondolom értelmesen és senkit sem bántva írtam meg a kis szövegem, szóval díjaznám h ha valaki bele szeretne kötni, azt illendően teszi majd!
3 felhasználónak tetszik: Beyla, janet7, Elody
2013. július 20. 13:39 #46
zsoka30
zsoka30
visszatérő vendég

StátuszWill we ever say the words we feelin'?
Hozzászólás: 143
Azonosító: 131507
Gratulálok emberek! Nagyon magas itt 1-2 ember IQ szintje ... Múltkor az volt a bajotok, hogy a Stay Strong mozgalomról beszélt . Most nem arról beszélt hanem teljesen másról és ti itt is szidjátok és előjöttök ugyanazzal amivel akkor.. Komolyan szánalmasak vagytok... Éljetek ugyanolyan életet, mint ő és menjetek is át azon amin ő és akkor kíváncsi leszek mit tesztek ....
2013. július 20. 13:42 #47
Lauraa
Lauraa
új tag

StátuszThe Hunger Games <3 :))
Hozzászólás: 90
Azonosító: 181391
am le lehetne kopni Demiről:D
mindenki itt mondja hogy Demi nem tudja milyen a drogfüggőség.... MÉRT TI TUDJÁTOK? vagy legalább tudjátok hogy Demi mit élt át???
ennyi -.-"
2013. július 20. 13:49 #48
- törölt felhasználó -    
Akkor én leszek a fekete bárány... HAJRÁ PINK!! heart.gif pompom.gif
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. július 20. 13:52 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kiim @ 2013.07.20. 13:37)
Már megint kezdődik.. Régen a Bieber&Dájreksön cikkek alatt ment az, ami most itt megy. 
A cikkhez:
Igen, a függőség betegségnek számít, és vannak bizonyos szintjei.  Van kezdetleges és van olyan akin már nem lehet segíteni, mert az egész élete felett átvette az irányítást a drog, ez tény. Viszont iszonyatosan utálom azt, amikor ez olyan emberek szájából hangzik el akitől nem hiteles. Értem én hogy Demi volt rehabilitáción, de ideje lenne már mindenkinek felfognia hogy ő csak 'parti' drogozott és leitta magát a sárgaföldig, ő sosem volt úgy gondolom olyan mélyen hogy erről bármit is tudjon mondani. Ő felismerte hogy 'betegség' amit magával művel, ebből is látszik hogy ő nem volt konkrétan függő, ugyanis a beteg,függő ember soha az életben nem ismeri fel ezt magában. Az én családomban volt drog függő, és hiába terápia ide vagy oda, sosem ismerte be hogy ez neki rossz lenne, mert nekik ez az élet és nélküle már elképzelhetetlen lenne. Nem akarok oldalakat írkálni ide mert nincs kedvem olyan emberekkel erről vitázni, akiknek fogalmuk sincs arról hogy hol kezdődik a mélypont, mert nekik Demi maga a megváltó csak mert szerelmi bánatában tízenévesen szétlocsolta magát. Ez a véleményem, úgy gondolom értelmesen és senkit sem bántva írtam meg a kis szövegem, szóval díjaznám h ha valaki bele szeretne kötni, azt illendően teszi majd!

Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy az olyan hangvételű véleményeket, mint amit Te is írtál, mindenki elfogadja és tiszteletben tartja, mert normális, emberi hangnemben fogalmaztad meg, nem pedig olyan lekezelő stílusban, mint amit itt néhány ember megenged magának. smileeee.gif
Ezért is szoktam csak nagyon ritkán hozzászólni a cikkekhez, mert nem szeretem a vitákat, de ami itt megy néhány ember miatt, már döbbenetes...
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. július 20. 14:06 #50
selena arwa
selena arwa

Státuszdon't let them see
Hozzászólás: 777
Csatolások: 37
Azonosító: 134550
Imádom mikor az emberek mindent jobban tudnak mindenről,és mindenkiről. Jobban tudják, a másik szándékairól,és a saját elképzeléseik alapján nevezik őket undorítónak. Szerintem ez az undorítóság. Honnan tudhatja bári is,hogy mit tervezz,és,hogy mik a valódi szándékai? Hogy igazából csk sajnáltatja magét,és,hogy milyen szemétm,és utálatos az az ember? Ismeri? Nem. Csak a kamerák felé mutatott arcát,amiről senki se tudja,hogy igazi-e vagy sem. De emiatt nem kéne állandóan a rosszat feltételezni az emberekről. Nem kéne azt mondani,hogy feltűnési viszketetségben szenved,és,hogy csak sajnáltatja magát. Hogy csak azért csinál kedves dolgokat,azért adakozik,meg segít az embereken,hogy jó fényben tűnjön fel. Mert attól,hogy ők még sztárok,és híresek nem mindent,azért csinálnak,hogy a címlapokon lehessenek. Speciel szerintem jobb ha "önsajnáltatással" kerül a címlapokra,és nem a botrányaival.
2013. július 20. 14:18 #51
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Most azért támadják őt sokan, mert beszélt a drogról és hasonló dolgokról, úgy, hogy igazából ő meg sem közelítette a legalját ennek az egésznek stb. Persze, ha ő is átment volna hasonló súlyos dolgokon, akkor az ilyen nyilatkozata után szintén menne a pocskondiázás, hogy "pont jó beszél" " és a hasonló hangvételű lekezelő kommentek. Szóval Demi bármit is élt volna meg egy ilyen kijelentés után, így is-úgy is támadnák.
2013. július 20. 14:20 #52
Ellie101
Ellie101
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 206417
Hát, Beyla, nem tudom, mit képzelsz magadról, de nem vagy valami észlény.. Aki szereti Demit, az szereti. Rád tartozik?? Csak úgy súgom: NEM. Mindenki mást szeret, nem lehet mindenki olyan mint KEGYED, Beyla kisasszony....
2013. július 20. 14:26 #53
- törölt felhasználó -    
Micsoda újdonságot mondott! Klap-klap Demokrítosz és sztéjsztrong ^^
2013. július 20. 14:28 #54
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Huhuhúúú, semmi extrát nem írtam, nem pocskondiáztam senkit sem, csak leírtam a tömör véleményemet a cikkel kapcsolatban, és mindenki nekem ugrik.XD Gyerekek, van, aki miattam regisztrált fel, mert le mertem írni azt, amit gondolok. Tudom, hogy rokksztár vagyok, na, de ennyire?!XD Megtiszteltek a milliónyi kis figyelmetekkel, komolyan és az, hogy ennyire nem tudjátok elfogadni a negatív véleményt. Persze, én megint le vagyok hordva mindennek, holott én sehol senkit sem pocskondiáztam, még a kis kedvenceteket sem, úgyhogy nem tudom mi jogon veszitek a bátorságot, hogy ilyen szavakat használjatok rám, egy olyan emberre, akit nem ismertek, de hát sebaj.XD Egy biztos, indulás előtt szép perceket okoztatok nekem a kirohanásotokkal és a gyönyörű fröcsögésetekkel.XD A hozzászólások minősége pedig mutatja az intelligencia szinteteket, úgyhogy fogadjátok őszinte gratulációmat! laugh.gif A helyesírási szótár meg szerintem nem nekem, hanem sokkal inkább nektek kéne. Nem is igazán értem, hogy min akadtatok fent, holott a szabályoknak megfelelően, semmilyen vulgáris, obszcén jelzőt nem használván leírtam a véleményemet. Érdekesen gondolkodtok, azt meg kell hagyni... laugh.gif Nevetséges, amit csináltok, komolyan. Mikor veszitek észre?XD
1 felhasználónak tetszik: Reija
2013. július 20. 14:31 #55
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Deminek is meggyűlt a problémája a droggal, tehát hozzá tud szólni a témához. Szép, hogy Lea mellett áll, tudom, hogy személyesen is támogatná, ha lenne egy kis szabadideje, de ő nem rendelhet el médiatilalamat és ezeregy dolga van. Májli kivételével én is erősnek tartom a jelölteket, leginkább Pinket, de azért reménykedem, hogy a mi csodálatos Deminké lesz a díj. rolleyes.gif
2013. július 20. 14:32 #56
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Thank you, Captain Obvious.
2013. július 20. 14:37 #57
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔

Státusz#goodbyeglee
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
Egyáltalán honnan veszitek, hogy azóta nem találkoztak?! Ennyire utána néztetek a dolgoknak, hogy Demi mikor hol van? Amúgy meg, ha jól tudom neki is voltak problémái a drogokkal szóval szerintem véleményt mondhat róla!
2013. július 20. 15:16 #58
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
Hozzászólás: 656
Azonosító: 192145
Kíváncsi vagyok hogy ki fog győzni smileeee.gif
2013. július 20. 15:25 #59
Zsófi10
Zsófi10
új tag

Státusz.
Hozzászólás: 60
Azonosító: 192547
Beyla nem bántottad a "kis kedvencünket"...egyáltalán nem.Csak azt írtad,hogy mindenkinek nyalizik...és ilyenek. Demi megérdemli ezt a díjat.És nem ismerünk igaz,de te ismered Demit? Nem.Mi sem ismerjük személyesen,de tudunk a múltáról legalább valamit.Én nem hordalak le,de nyugodj meg helyettem más úgy is megfogja tenni..és ha nem szeretsz valakit arról inkább ne is írj semmit,hiszen felkészülhetsz arra,hogy a rajongók megvédik a kedvencüket...
1 felhasználónak tetszik: selena arwa
2013. július 20. 15:28 #60
selena arwa
selena arwa

Státuszdon't let them see
Hozzászólás: 777
Csatolások: 37
Azonosító: 134550
Imádom mikor az emberek mindent jobban tudnak mindenről,és mindenkiről. Jobban tudnak, a másik szándékairól,és a saját elképzeléseik alapján nevezik őket undorítónak. Szerintem ez az undorítóság. Honnan tudhatja bárki is,hogy mit tervezz,és,hogy mik a valódi szándékai? Hogy igazából csk sajnáltatja magát,és,hogy milyen szemét,meg utálatos az az ember? Ismeri? Nem. Csak a kamerák felé mutatott arcát,amiről senki se tudja,hogy igazi-e vagy sem. De emiatt nem kéne állandóan a rosszat feltételezni az emberekről. Nem kéne azt mondani,hogy feltűnési viszketetségben szenved,és,hogy csak sajnáltatja magát. Hogy csak azért csinál kedves dolgokat,azért adakozik,meg segít az embereken,hogy jó fényben tűnjön fel. Mert attól,hogy ők még sztárok,és híresek nem mindent,azért csinálnak,hogy a címlapokon lehessenek. Speciel szerintem jobb ha "önsajnáltatással" kerül a címlapokra,és nem a botrányaival.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok