Demi Lovato: „A drogfüggőség súlyos betegség”
2013. július 20. 13:34
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
totál igaza van Deminek
2013. július 20. 13:35
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
igaza van deminek!
2013. július 20. 13:35
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
már nagyon várom és drukkolok neki és
2013. július 20. 13:37
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Már megint kezdődik.. Régen a Bieber&Dájreksön cikkek alatt ment az, ami most itt megy.
A cikkhez:
Igen, a függőség betegségnek számít, és vannak bizonyos szintjei. Van kezdetleges és van olyan akin már nem lehet segíteni, mert az egész élete felett átvette az irányítást a drog, ez tény. Viszont iszonyatosan utálom azt, amikor ez olyan emberek szájából hangzik el akitől nem hiteles. Értem én hogy Demi volt rehabilitáción, de ideje lenne már mindenkinek felfognia hogy ő csak 'parti' drogozott és leitta magát a sárgaföldig, ő sosem volt úgy gondolom olyan mélyen hogy erről bármit is tudjon mondani. Ő felismerte hogy 'betegség' amit magával művel, ebből is látszik hogy ő nem volt konkrétan függő, ugyanis a beteg,függő ember soha az életben nem ismeri fel ezt magában. Az én családomban volt drog függő, és hiába terápia ide vagy oda, sosem ismerte be hogy ez neki rossz lenne, mert nekik ez az élet és nélküle már elképzelhetetlen lenne. Nem akarok oldalakat írkálni ide mert nincs kedvem olyan emberekkel erről vitázni, akiknek fogalmuk sincs arról hogy hol kezdődik a mélypont, mert nekik Demi maga a megváltó csak mert szerelmi bánatában tízenévesen szétlocsolta magát. Ez a véleményem, úgy gondolom értelmesen és senkit sem bántva írtam meg a kis szövegem, szóval díjaznám h ha valaki bele szeretne kötni, azt illendően teszi majd!
A cikkhez:
Igen, a függőség betegségnek számít, és vannak bizonyos szintjei. Van kezdetleges és van olyan akin már nem lehet segíteni, mert az egész élete felett átvette az irányítást a drog, ez tény. Viszont iszonyatosan utálom azt, amikor ez olyan emberek szájából hangzik el akitől nem hiteles. Értem én hogy Demi volt rehabilitáción, de ideje lenne már mindenkinek felfognia hogy ő csak 'parti' drogozott és leitta magát a sárgaföldig, ő sosem volt úgy gondolom olyan mélyen hogy erről bármit is tudjon mondani. Ő felismerte hogy 'betegség' amit magával művel, ebből is látszik hogy ő nem volt konkrétan függő, ugyanis a beteg,függő ember soha az életben nem ismeri fel ezt magában. Az én családomban volt drog függő, és hiába terápia ide vagy oda, sosem ismerte be hogy ez neki rossz lenne, mert nekik ez az élet és nélküle már elképzelhetetlen lenne. Nem akarok oldalakat írkálni ide mert nincs kedvem olyan emberekkel erről vitázni, akiknek fogalmuk sincs arról hogy hol kezdődik a mélypont, mert nekik Demi maga a megváltó csak mert szerelmi bánatában tízenévesen szétlocsolta magát. Ez a véleményem, úgy gondolom értelmesen és senkit sem bántva írtam meg a kis szövegem, szóval díjaznám h ha valaki bele szeretne kötni, azt illendően teszi majd!
2013. július 20. 13:39
|
|
zsoka30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 131507 offline
|
Gratulálok emberek! Nagyon magas itt 1-2 ember IQ szintje ... Múltkor az volt a bajotok, hogy a Stay Strong mozgalomról beszélt . Most nem arról beszélt hanem teljesen másról és ti itt is szidjátok és előjöttök ugyanazzal amivel akkor.. Komolyan szánalmasak vagytok... Éljetek ugyanolyan életet, mint ő és menjetek is át azon amin ő és akkor kíváncsi leszek mit tesztek ....
2013. július 20. 13:42
|
|
Lauraaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 181391 offline
|
am le lehetne kopni Demiről:D
mindenki itt mondja hogy Demi nem tudja milyen a drogfüggőség.... MÉRT TI TUDJÁTOK? vagy legalább tudjátok hogy Demi mit élt át???
ennyi -.-"
mindenki itt mondja hogy Demi nem tudja milyen a drogfüggőség.... MÉRT TI TUDJÁTOK? vagy legalább tudjátok hogy Demi mit élt át???
ennyi -.-"
2013. július 20. 13:52
Idézet (Kiim @ 2013.07.20. 13:37)
Már megint kezdődik.. Régen a Bieber&Dájreksön cikkek alatt ment az, ami most itt megy.
A cikkhez:
A cikkhez:
Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy az olyan hangvételű véleményeket, mint amit Te is írtál, mindenki elfogadja és tiszteletben tartja, mert normális, emberi hangnemben fogalmaztad meg, nem pedig olyan lekezelő stílusban, mint amit itt néhány ember megenged magának.
Ezért is szoktam csak nagyon ritkán hozzászólni a cikkekhez, mert nem szeretem a vitákat, de ami itt megy néhány ember miatt, már döbbenetes...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. július 20. 14:06
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Imádom mikor az emberek mindent jobban tudnak mindenről,és mindenkiről. Jobban tudják, a másik szándékairól,és a saját elképzeléseik alapján nevezik őket undorítónak. Szerintem ez az undorítóság. Honnan tudhatja bári is,hogy mit tervezz,és,hogy mik a valódi szándékai? Hogy igazából csk sajnáltatja magét,és,hogy milyen szemétm,és utálatos az az ember? Ismeri? Nem. Csak a kamerák felé mutatott arcát,amiről senki se tudja,hogy igazi-e vagy sem. De emiatt nem kéne állandóan a rosszat feltételezni az emberekről. Nem kéne azt mondani,hogy feltűnési viszketetségben szenved,és,hogy csak sajnáltatja magát. Hogy csak azért csinál kedves dolgokat,azért adakozik,meg segít az embereken,hogy jó fényben tűnjön fel. Mert attól,hogy ők még sztárok,és híresek nem mindent,azért csinálnak,hogy a címlapokon lehessenek. Speciel szerintem jobb ha "önsajnáltatással" kerül a címlapokra,és nem a botrányaival.
2013. július 20. 14:18
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Most azért támadják őt sokan, mert beszélt a drogról és hasonló dolgokról, úgy, hogy igazából ő meg sem közelítette a legalját ennek az egésznek stb. Persze, ha ő is átment volna hasonló súlyos dolgokon, akkor az ilyen nyilatkozata után szintén menne a pocskondiázás, hogy "pont jó beszél" " és a hasonló hangvételű lekezelő kommentek. Szóval Demi bármit is élt volna meg egy ilyen kijelentés után, így is-úgy is támadnák.
2013. július 20. 14:20
|
|
Ellie101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206417 offline
|
Hát, Beyla, nem tudom, mit képzelsz magadról, de nem vagy valami észlény.. Aki szereti Demit, az szereti. Rád tartozik?? Csak úgy súgom: NEM. Mindenki mást szeret, nem lehet mindenki olyan mint KEGYED, Beyla kisasszony....
2013. július 20. 14:26
Micsoda újdonságot mondott! Klap-klap Demokrítosz és sztéjsztrong ^^
2013. július 20. 14:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Huhuhúúú, semmi extrát nem írtam, nem pocskondiáztam senkit sem, csak leírtam a tömör véleményemet a cikkel kapcsolatban, és mindenki nekem ugrik.XD Gyerekek, van, aki miattam regisztrált fel, mert le mertem írni azt, amit gondolok. Tudom, hogy rokksztár vagyok, na, de ennyire?!XD Megtiszteltek a milliónyi kis figyelmetekkel, komolyan és az, hogy ennyire nem tudjátok elfogadni a negatív véleményt. Persze, én megint le vagyok hordva mindennek, holott én sehol senkit sem pocskondiáztam, még a kis kedvenceteket sem, úgyhogy nem tudom mi jogon veszitek a bátorságot, hogy ilyen szavakat használjatok rám, egy olyan emberre, akit nem ismertek, de hát sebaj.XD Egy biztos, indulás előtt szép perceket okoztatok nekem a kirohanásotokkal és a gyönyörű fröcsögésetekkel.XD A hozzászólások minősége pedig mutatja az intelligencia szinteteket, úgyhogy fogadjátok őszinte gratulációmat!
A helyesírási szótár meg szerintem nem nekem, hanem sokkal inkább nektek kéne. Nem is igazán értem, hogy min akadtatok fent, holott a szabályoknak megfelelően, semmilyen vulgáris, obszcén jelzőt nem használván leírtam a véleményemet. Érdekesen gondolkodtok, azt meg kell hagyni...
Nevetséges, amit csináltok, komolyan. Mikor veszitek észre?XD
Reija
2013. július 20. 14:31
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Deminek is meggyűlt a problémája a droggal, tehát hozzá tud szólni a témához. Szép, hogy Lea mellett áll, tudom, hogy személyesen is támogatná, ha lenne egy kis szabadideje, de ő nem rendelhet el médiatilalamat és ezeregy dolga van. Májli kivételével én is erősnek tartom a jelölteket, leginkább Pinket, de azért reménykedem, hogy a mi csodálatos Deminké lesz a díj.
2013. július 20. 14:37
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Egyáltalán honnan veszitek, hogy azóta nem találkoztak?! Ennyire utána néztetek a dolgoknak, hogy Demi mikor hol van? Amúgy meg, ha jól tudom neki is voltak problémái a drogokkal szóval szerintem véleményt mondhat róla!
2013. július 20. 15:16
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Kíváncsi vagyok hogy ki fog győzni
2013. július 20. 15:25
|
|
Zsófi10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 192547 offline
|
Beyla nem bántottad a "kis kedvencünket"...egyáltalán nem.Csak azt írtad,hogy mindenkinek nyalizik...és ilyenek. Demi megérdemli ezt a díjat.És nem ismerünk igaz,de te ismered Demit? Nem.Mi sem ismerjük személyesen,de tudunk a múltáról legalább valamit.Én nem hordalak le,de nyugodj meg helyettem más úgy is megfogja tenni..és ha nem szeretsz valakit arról inkább ne is írj semmit,hiszen felkészülhetsz arra,hogy a rajongók megvédik a kedvencüket...
selena arwa
2013. július 20. 15:28
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Imádom mikor az emberek mindent jobban tudnak mindenről,és mindenkiről. Jobban tudnak, a másik szándékairól,és a saját elképzeléseik alapján nevezik őket undorítónak. Szerintem ez az undorítóság. Honnan tudhatja bárki is,hogy mit tervezz,és,hogy mik a valódi szándékai? Hogy igazából csk sajnáltatja magát,és,hogy milyen szemét,meg utálatos az az ember? Ismeri? Nem. Csak a kamerák felé mutatott arcát,amiről senki se tudja,hogy igazi-e vagy sem. De emiatt nem kéne állandóan a rosszat feltételezni az emberekről. Nem kéne azt mondani,hogy feltűnési viszketetségben szenved,és,hogy csak sajnáltatja magát. Hogy csak azért csinál kedves dolgokat,azért adakozik,meg segít az embereken,hogy jó fényben tűnjön fel. Mert attól,hogy ők még sztárok,és híresek nem mindent,azért csinálnak,hogy a címlapokon lehessenek. Speciel szerintem jobb ha "önsajnáltatással" kerül a címlapokra,és nem a botrányaival.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.