Demi Lovato: „A drogfüggőség súlyos betegség”
2013. július 20. 13:06
|
|
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline
|
Szurkolok Deminek!
2013. július 20. 13:08
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Ha nem mondja,szerintem tuti nem jövök rá,hogy a drogok veszélyesek...
Sajnálom Demi, a stay strongnál elhitték,hogy világmegváltót alkottál,most már túlságosan is erőltetett.Persze az előző kampánynál is az volt,de mindegy.
2013. július 20. 13:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (jojoga @ 2013.07.20. 13:02)
szerintem Demi fog nyerni, mert a többi videó elég unalmas. Miley-é meg borzalom. 
Nem, nem. Itt sajnos az fog nyerni, aki a legnépszerűbb. És ez vagy Miss Önsajnáltató lesz, vagy májlika vagy téjlor, esetleg még Rihanna. Aki megérdemelné az úgysem fogja megnyerni, mert nem számít akkora cölöbnek, habár demike is elég erősen dolgozik azon, hogy mindig mindenhol ott legyen, habár nem a kis vajmi tehetségével akar előrébb törni, hanem a kis előre megírt nyilatkozataival, amiket biztos, hogy mások írtak meg nekik. Úgyhogy, ha lesz egy kis szerencséd, akkor demike talán tudott annyit nyalinkázni, hogy elvigye - teljesen alaptalanul - a díjat.
2013. július 20. 13:10
|
|
April Wolfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 166851 offline
|
aggódik a barátnőjéért. ebben most megint mi kivetnivaló található? nem értelek titeket. miért, ti nem ezt gondoljátok a drogfüggőségről? szerintetek nem betegség? itt van egy lány, hatalmas szívvel, és ti olyanokat írtok róla, mintha most rabolta volna ki a bankot... Mellesleg, ajánlom Beyla a Stay Strong filmet, nézd meg, sok minden ki fog derülni belőle. Te olyan nehézségek között szétroppantál volna. Kérlek, tiszteld mások dolgait.
2013. július 20. 13:12
"Rihanna (Stay), Taylor Swift (I Knew You Were Trouble) és Miley Cryus (We Can't Stop)"
mindegyiket szeretem(!),de talán legjobban a Stay-t.
amúgy egyet értek Demivel. x
mindegyiket szeretem(!),de talán legjobban a Stay-t.
amúgy egyet értek Demivel. x
2013. július 20. 13:13
|
|
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.07.20. 12:57)
Imádkozik Leáért, de oda nem utazna hozzá, hogy valóban segítse őt, de azért erősen fröcsög a médiában újabban. Pff... nem gusztustalan más halálából és más gyászából hasznot húzni? Demike megmutatta újabban foga fehérkét, s megint úgy húzza-csavarja a szálakat, hogy mindig ő jöjjön ki jónak. Undorító.
Undorító itt maximum te vagy angyalom... Ízléstelen és szánalmas dolog amit művelsz. Irigylem a szabadidődet hogy minden cikkhez leírod a véleményedet amire amúgy a kutya se kiváncsi... Ha ennyire utálod akkor ne vesztegesd rá a szabadidődet. Menj tedd hasznossá magadat és hátha pár ember így megkedvel...
2013. július 20. 13:16
liáÁSD istenem végre valaki megmondta neki! Igaza va liáÁSD nagyon is!!!
2013. július 20. 13:16
Remélem, Demi fog nyerni
Amit a drogfüggőségről mondott, abban pedig igaza van
(szerintem)
2013. július 20. 13:17
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Idézet (April Wolf @ 2013.07.20. 13:10)
aggódik a barátnőjéért. ebben most megint mi kivetnivaló található? nem értelek titeket. miért, ti nem ezt gondoljátok a drogfüggőségről? szerintetek nem betegség? itt van egy lány, hatalmas szívvel, és ti olyanokat írtok róla, mintha most rabolta volna ki a bankot... Mellesleg, ajánlom Beyla a Stay Strong filmet, nézd meg, sok minden ki fog derülni belőle. Te olyan nehézségek között szétroppantál volna. Kérlek, tiszteld mások dolgait.
Ennél jobban én se tudtam volna leírni! Teljesen egyetértek!
1 felhasználónak tetszik:
liáÁSD
2013. július 20. 13:17
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
jojoga
szerintem Demi fog nyerni, mert a többi videó elég unalmas. Miley-é meg borzalom.
Hát szerintem meg Demi klipje unalmas. Egy fekete löttybe fetreng, meg énekel egy mikrofonba. Ez nagyon fantázia dús mondhatom. Legalább a mostanija nem egyhangú és monoton, bár nem is egyedi.
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2013. július 20. 13:18
Beyla HA MEGKÉRHETLEK ABBA HAGYNÁD, HOGY MINDENKINEK BESZÓLSZ AKI SZERETI DEMI-T????? FELFOGTUK, HOGY TE UTÁLOD, DE CSAK ÚGY MEGSÚGOM! A KUTYÁT SEM ÉRDEKLI A VÉLEMÉNYED!
2013. július 20. 13:18
|
|
RICSYEvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 145590 offline
|
Nah megint jönnek,hogy "nagyon sokat tud" meg "szánalmas"
stb.
Akkor üzenem nektek: Majd akkor lehet pofazni ha ti is voltatok ott ahol ő...
Mert ő tudniillik ő is drogozott és tuti többet tud rola mint ezek a kis ...-ok...
stb.
Akkor üzenem nektek: Majd akkor lehet pofazni ha ti is voltatok ott ahol ő...
Mert ő tudniillik ő is drogozott és tuti többet tud rola mint ezek a kis ...-ok...
2013. július 20. 13:23
Idézet (liáÁSD @ 2013.07.20. 13:13)
Undorító itt maximum te vagy angyalom... Ízléstelen és szánalmas dolog amit művelsz. Irigylem a szabadidődet hogy minden cikkhez leírod a véleményedet amire amúgy a kutya se kiváncsi... Ha ennyire utálod akkor ne vesztegesd rá a szabadidődet. Menj tedd hasznossá magadat és hátha pár ember így megkedvel...
Teljesen igazad van!
2013. július 20. 13:23
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Nem tudom megérteni, hogy miért kell támadni Demit azért, mert elmondta a véleményét. Egyébként is a riporterek kérdezték tőle, most ne válaszoljon?! Nincs botránya, normális lány, és mégis tud mindenki egy ártatlan nyilatkozatban is hibát találni, meg bele tud kötni...
2013. július 20. 13:24
Ahogy Demi mondaná:
- "I don't care what my haters say, cause they're still talking about me."
- "I don't care what my haters say, cause they're still talking about me."
2013. július 20. 13:30
Teljesen igaza van!
Én nagyon szorítok neki,hogy ő nyerjen!
+Mileynak is !
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.