Az énekesnő különleges kitüntetést kapott Miamiban, őt választották a legjobb példaképnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sírva fakadt beszéde alatt Jennifer Lopez
2013. július 19. 22:50
2013. július 19. 22:52
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Tetszett, amit mondott: "...példakép is, emiatt felelősnek kell lennem a tetteimért". Végre egy híresség aki így gondolkozik!
Bár a díjat másnak adtam volna, azért aranyos volt, hogy elsírta magát. Gratulálok!
Bár a díjat másnak adtam volna, azért aranyos volt, hogy elsírta magát. Gratulálok!
2013. július 19. 22:54
Egyetértés van! Nagyon tetszett a köszönőbeszéde, nem nagyképűsködik, ráadásul megérintett. Nagyon sokat bizonyított már, és nem a botrányairól híres, pedig több évtizede a szakmában van. Megérdemelte.
2013. július 19. 22:55
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
szerintem nagyon aranyos volt ♥
2013. július 19. 22:56
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Imádom! Majd nem én is sírtam.. Megérdemelte. !
2013. július 19. 23:04
|
|
Caravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 122 Csatolások: 121 Azonosító: 200171 offline
|
Nagyon szeretem mint szineszno, s mint enekesno egyarant.Elszant szereti a munkajat mindemelett nem a botranyairol ismerem Jennifer-t,nagyon megerdemelte a dijat majdnem en is sirta.Gratulalok a teljesitmenyehez a sikereihez a csaladjahoz.Sok erot kivanok neki!!Csak igy tovabb Jenny:)
2013. július 19. 23:08
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Justin Bieber érdemelte volna!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.nyugi csak vicc volt és grat Jenninek megérdemelte
D
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.nyugi csak vicc volt és grat Jenninek megérdemelte
2013. július 19. 23:20
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Megérdemelte... De lehet, hogy én is elsírtam volna magam
2013. július 19. 23:20
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
mind1neked rossz vicc
2013. július 19. 23:21
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jajj.
Nagyon aranyos Jennifer.
2013. július 19. 23:28
Ilyenekbe nehéz dönteni, de jó emberhez került így is
2013. július 19. 23:38
|
|
lázadóvirágszálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 204615 offline
|
Megérdemelte !
2013. július 19. 23:44
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Egyébként nem az eredeti beszédét mondta el, annak itt a fordítása:
Köszönöm a szerető és kényeztető, újgazdag szüleimnek, akiket később szegény bronx-i családnak hazudtam, hogy a tanulmányaim helyett pénzzel támogatták az olyan hóbortjaimat, ami gyerekként táncstúdiókba vezérelt.
Minden ilyen lány láthatja a példámon, ha apu kifizeti, kezd megvalósítani az álmaidat!
Köszönöm a manhattani klubok menedzsereinek, akik mind különleges barátaim voltak és akik hagytak fellépni a színpadon, habár közepes táncos vagyok csupán, de mind azt mondták megfelelően terpesztek.
Táncoslányok, legyetek ti a tanúi a sikeremnek, mert ha a megfelelő embert dolgozod meg, oda juthatsz, ahová tartani szeretnél.
Hálás vagyok a figyelmes zenei- és tv-producereknek, amiért a klubok vendégköréből kilépve felismerték a különleges képességeimet és bejuttattak olyan válogatásokra, amelyekre ilyen háttérrel esélyem sem lett volna.
Sosem felejtem ezeket a nagyszerű embereket és ti se feledjétek, ha kedves vagy, arra felfigyelnek!
Szívesen gondolok Wesley-re (Snipes), akinek köszönhetően megismerhettem a filmszakma krémjét.
Mérhetetlen hálát érzek, amiért eltátoghattam Selena, egy kulturális zenei ikon szerepét. Diddy leköteleztél mikor ennek a valódi előadónak az árnyékából, kezeddel a hírneves popsimon a rivaldafénybe mozdítottál, mint jól kreált popdívát.
Előadóművész vagyok, és tudom, hogy példakép is, így felelősnek kell lennem a tetteimért. De ember vagyok, és hibázom. De megígérem: ha elesek, újra fel tudok állni, vagy legalábbis lesz kibe kapaszkodnom, ahogy mindig is...
Köszönöm....köszönöm....
Köszönöm a szerető és kényeztető, újgazdag szüleimnek, akiket később szegény bronx-i családnak hazudtam, hogy a tanulmányaim helyett pénzzel támogatták az olyan hóbortjaimat, ami gyerekként táncstúdiókba vezérelt.
Minden ilyen lány láthatja a példámon, ha apu kifizeti, kezd megvalósítani az álmaidat!
Köszönöm a manhattani klubok menedzsereinek, akik mind különleges barátaim voltak és akik hagytak fellépni a színpadon, habár közepes táncos vagyok csupán, de mind azt mondták megfelelően terpesztek.
Táncoslányok, legyetek ti a tanúi a sikeremnek, mert ha a megfelelő embert dolgozod meg, oda juthatsz, ahová tartani szeretnél.
Hálás vagyok a figyelmes zenei- és tv-producereknek, amiért a klubok vendégköréből kilépve felismerték a különleges képességeimet és bejuttattak olyan válogatásokra, amelyekre ilyen háttérrel esélyem sem lett volna.
Sosem felejtem ezeket a nagyszerű embereket és ti se feledjétek, ha kedves vagy, arra felfigyelnek!
Szívesen gondolok Wesley-re (Snipes), akinek köszönhetően megismerhettem a filmszakma krémjét.
Mérhetetlen hálát érzek, amiért eltátoghattam Selena, egy kulturális zenei ikon szerepét. Diddy leköteleztél mikor ennek a valódi előadónak az árnyékából, kezeddel a hírneves popsimon a rivaldafénybe mozdítottál, mint jól kreált popdívát.
Előadóművész vagyok, és tudom, hogy példakép is, így felelősnek kell lennem a tetteimért. De ember vagyok, és hibázom. De megígérem: ha elesek, újra fel tudok állni, vagy legalábbis lesz kibe kapaszkodnom, ahogy mindig is...
Köszönöm....köszönöm....
2013. július 19. 23:54
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon-nagyon megérdemelte. Tényleg hatalmas példakép lehet ez a nő mindenki számára. Egyébként nagyon szépen beszél spanyolul is.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: