Dalpremier: One Direction — Best Song Ever
2013. július 26. 14:23
ááááááááá. ez az eddigi legkobb klip. annyit nevettem rajta. ^^ a kedvencem a Leeroyos rész és amikor Marcel mondja hogy : "Leeroy hmmm" :DDDDDDDDD
2013. július 26. 14:35
imádom.imádom.imádom
<3 egyszerűen tökéletes
minden benne volt aminke lennie kell
szóval PERFECT <3
2013. július 26. 14:45
Hát ő... nem is tudom... nem lett valami hű de jó!
2013. július 27. 14:03
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
szar szteruintem nem jóóóóó
2013. július 28. 15:36
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Hogy őszinte legyek, én eddig az összes 1D klipre és zenére azt mondta, hogy jó-jó, meghallgatom, sőt még ha úgy van énekelgetek hozzá. De szerintem egy sem volt az a hű de nagy durranás. Persze jók, egy fant sem szívesen sértenék meg, de még van hova fejlődniük. A videót én speciel csak azért néztem meg, mert hallottam benne van a B.A.P (És nagyon sajnálom, hogy a menő pirosból b*zis ciklámen színű lett a ruhájuk és levágták Zelot -.-). Ezért kicsit haragszom, de mivel szerzői jog alatt vannak, biztos engedélyt kértek, ők pedig megadták, szóval ez ellen nincs mit tenni. Nem tudom, szerintem jó szám, talán eddig ez tetszik a legjobban, de még mindig nem lesznek a kedvenceim. Azért remélem egy fant sem sértettem meg, nem akarok semmi rosszat, csak egy őszinte véleményt írni. Peace!!
2013. augusztus 14. 20:01
|
|
Dorciii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 169763 offline
|
eddig szerettem a 1D-t de ez túl tesz minden határon...Mivel, ha jobban belegondoltok ennek az egésznek se íze-se bűze. A klipp konkrétan semmiről sem szól, 5 gyerek végig ronbolja az egész irodát mint az 5 évesek az oviban...A klipp végén meg nagybetűkkel felírják, hogy THIS IS US! Na ehhez gratulálok. Szerintem aki kijelentette, hogy mindig maradj önmagad, nem hinném h erre gondolt...Sajnos mostmár télleg be kell, hogy valljam, a körülöttük lévő push up sokkal nagyobb mint a banda....
2013. szeptember 02. 18:52
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
áhhh ez a klipp meghalok :') amúgy jó szám!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: