Sztárok, akiknek bejött az ombre haj
2013. július 19. 23:01
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Egy ideig nagyon tetszett ez a haj, de miután minden második tucatcsajnak ilyen lett, eléggé lejártnak tekintettem. Egyébként nekem legjobban a Jessicáé tetszik, mert nem sok árnyalatban különbözik a haj teteje és alja. A cikkből kimaradt Lauren Conrad. Az ő frizurájának kivitelezése talán a legízlésesebb.
2013. július 19. 23:03
Rachelé a legjobb, a legrosszabb Drew és Ashlee-é
2013. július 19. 23:25
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én nem festetném ombrera a hajam, mert már mindenkinek ilyen van. Én jobban szeretem az egyedit, mint azt követni, mi a menő. De ettől függetlenül Leigh haja tetszik és jól is áll neki, Perrie-é túl rikító, Drew-é szörnyű, nekem nem tetszik az ekkora áttűnés.
2013. július 20. 00:31
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
nekem nagyon tetszik!
2013. július 20. 00:32
|
|
GossipGirl-lover-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 200819 offline
|
Alapvetően nekem nemjön be ez a stílus , de Leightoné kifejezetten tetszik és nagyon jól áll neki
2013. július 20. 06:33
Szerintem mindenkinek nagyon jól áll az ombre haj
2013. július 20. 07:50
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
huh nagyon jó mindenkinek a haja
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: