Jennifer Aniston nem bírja a hamburgert
2013. július 19. 17:53
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
velem is ez van Hamburel
2013. július 19. 18:07
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
ez nem normális , akkor meg miért nem kért egy ásványvizet vagy salátát vagy édességet ?
2013. július 19. 18:56
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Amíg évekig hamburgert ettem, jólesett, mert jó íze volt. Akkor ment el tőlük az étvágyam, amikor megtudtam, miből készül és hogy egyes emberek mit tesznek még bele pluszba, ha olyan a kedvük.
2013. július 19. 22:51
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Jaj de irigylem ezért. Sajnos ha én a meki közelében járok, mindig elcsábulok egy sajtburgerre.
Örülnék, ha nem bírnám megenni.
2013. július 20. 06:44
Ki ne szeretné a Mekis ételt?!?!?!.. Ez a cikk nem nyerte el a tetszésem
2013. július 20. 09:10
Nem eszek mekis kaját, egyrészt drága meg lehet, hogy finom de nagyon egészségtelen talán utoljára 1 évvel ezelőtt ettem de akkor is csak múszájból mert nem volt más bolt!
2013. július 20. 09:19
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Régebben én is sokat ettem mekis hamburgert, aztán egy nagyobb kihagyás után alig bírtam megenni, éreztem a sok adalékanyagot, mintha lett volna a hamburger meg hozzáadták volna külön az ízt. Borzalmas volt.
A fagyijukat viszont imádom, főleg a karamellönteteset!!
A fagyijukat viszont imádom, főleg a karamellönteteset!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: