Amikor Slash nevét halljuk, biztosan a gitárokra és a zenére gondolunk először. Ám most egészen más fordulatot vett karrierje: filmzenét készített, emellett producer volt a Nothing Left To Fear készítésénél.
A teljes cikkhez kattints ide!
Októberben jön Slash horrorfilmje
2013. július 19. 16:11
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Szeretem a horrar filmeket.kíváncsi leszek milyen lesz!Majd belekukantok!
2013. július 19. 16:15
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Húúú
Kíváncsian várom főleg az albumot. A Keresztapa főcímdalában már brillírozott. Az az egyik legjobb főcímdal Tőle. Bár Nekem tök mindegy, mert bármibe is fog az tuti ütős, és imádni fogom. És köszönöm a cikket Zitum. Jó egy ilyen értékes emberről is olvasni itt a Starityn.
2013. július 19. 16:19
Na ezt megnezem ha Slash akkor csak jo kell legyen:)
2013. július 19. 16:21
Idézet (Pöttömke @ 2013.07.19. 16:15)
Húúú
Kíváncsian várom főleg az albumot. A Keresztapa főcímdalában már brillírozott. Az az egyik legjobb főcímdal Tőle. Bár Nekem tök mindegy, mert bármibe is fog az tuti ütős, és imádni fogom. És köszönöm a cikket Zitum. Jó egy ilyen értékes emberről is olvasni itt a Starityn. 
Biztos, hogy nem fogunk benne csalódni. Mindig le tud nyűgözni, pedig már több, mint egy évtizede ,,szerettem belé", de van, hogy a mai napig leesik az állam tőle. Egyébként örülök neki, hogy a zenélésen kívül másban is kipróbálja magát, még ha a film az alacsony költségvetése miatt nem is lesz nagy siker, legalább Saulie neve is fűződik hozzá. Amúgy ha tehetem, írok róla és róluk, de mindig titokban tartja a dolgait a drága, az albumról sem akaródzik kiadni semmi információt...
2013. július 19. 16:22
Nem is tudtam, h Slash filmet forgat, nagyon várom már, biztos szuper lesz
2013. július 19. 16:58
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Szentisteeen, ez mekkora jó már!
Még nem láttam Saulie-t filmnél közreműködni (vagy nem emlékszem), de a zongorámat teszem rá, hogy zseniális alkotás lesz, hisz mind az, amit Slash kezei érintettek. Alig várom már, kiugrok a bőrömből, de olyan sokára lesz október.
Mindegy, én tudom hogy sosem kell az emberemben, a zenei zsenimben csalódnom! Érdekes a történet is szerintem.
2013. július 19. 17:16
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
De Slash még nagyszerűbb és zseniálisabb. Borzasztóan felcsigázott az a szösszenet a trailer végén, már most hallgatni akarom. Minden, ami a két keze munkája alól kerül ki, az tuti sicher, hogy fantasztikus lesz. A paranormális filmekbe vetett hitem a Paranormal Activitynél eltűnt és azóta is kerestem, de egy szempillantás alatt visszajött. Őrület.
2013. július 19. 17:17
Idézet (Jody @ 2013.07.19. 17:16)
De Slash még nagyszerűbb és zseniálisabb. Borzasztóan felcsigázott az a szösszenet a trailer végén, már most hallgatni akarom. Minden, ami a két keze munkája alól kerül ki, az tuti sicher, hogy fantasztikus lesz. A paranormális filmekbe vetett hitem a Paranormal Activitynél eltűnt és azóta is kerestem, de egy szempillantás alatt visszajött. Őrület.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. július 19. 17:30
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
én nem fogom megnézni mert nem kedvelem a horrort
2013. július 19. 17:31
Ha Slash filmet forgat akkor az csak jó lehet! Nagyon várom már!
2013. július 19. 17:39
Már nagyon várom. Érdekes a történet és biztos, hogy megnézem.
2013. július 19. 19:49
Hát megnézni biztos nem fogom, mert akkor vagy 1 hétig nem alszom az biztos, és tőlem aztán igazán távol áll a horrorfilm, mindegy, hogy kivel kapcsolatos, de biztosan nagyon jó lesz, és az sem kétséges, hogy elnyeri majd a nagyérdemű tetszését, hisz Slash-ről van szó.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.