Leköpött egy DJ-t Justin Bieber
2013. július 19. 17:00
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez is csak a gorrilákat tudja küldeni ő szarra sem képes.
2013. július 19. 17:00
Eddig bírtam tűrtőztetni magam, de most már elegem van: ez a Justin elhúzhatna végre a fenébe!! Ha csak a botrányaival tud a középpontban lenni, akkor pá, menjen el jó messzire! Én alapból sem szeretem őt, a róla szóló cikkeket is csak kíváncsiságból olvasgatom, de ami sok az sok...visszavehetne magából...különben is ha az a DJ őt fényképezte, akkor sincs joga ezt csinálnia vele, ugyanis ha ő "sztár" akar lenni, híres meg minden, el kell fogadnia, hogy bárhol lefényképezhetik, mert oké, hogy ő énekel,koncertet ad,bulizik, de a vállalja/fogadja el a sztárlétnek a következményeit! Ezekből a botrányokból is látszik, hogy agyilag egy 6 éves értelmi szintjén áll, közben meg olyan nagynak hiszi magát. Beképzelt. Átgondolhatná végre, hogy mit akar. Végső soron nekem mindegy, de ezekkel a dolgokkal csak lejáratja magát. Már így is sok ember utálja, ha jól sejtem egy énekes rajongókat gyűjt maga mellé, példát mutat nekik...de ahogy észreveszem, Justin inkább minél több utálót akar maga mellé és egyáltalán nem igyekszik példát mutatni. Ezért mondom, hogy eltűnhetne. Ne szennyezze itt a levegőt
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 19. 17:05
|
|
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline
|
Aki undoritonak talalja(en is annak talalom,de...) annak nem kell elolvasni,kommentet irni.De en addig nem hiszem el ameddig Justin nem reagal ra.Ezt barki kitalalhatja.!
2013. július 19. 17:09
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
:DDDDDD tudom, ez sírásra méltó, de rajta már csak nevetni tudok. Hogy lehet ilyen valaki 19 éves SZTÁR létére? Nevetséges, ahogy az egyik botrány követi a másikat..
2013. július 19. 17:10
|
|
fruzsitapodiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 203587 offline
|
és még ő hiszi magát nagyra... remélem ő is megkapja ezeket majd valakitől... gusztustalan a viselkedése.
Szandiiii
2013. július 19. 17:12
|
ILUV14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 206590 offline
|
mit képzel magáról ez a gyerek??? azt hiszi mindent megtehet, mert "hú én vagy justin bieber és híres vagyok"??? ez egy senki és remélem rájön milyen undorítóan viseledik
2013. július 19. 17:14
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
am én is félreértettem volna Jb helyében de azért ezt nem kellett volna..
2013. július 19. 17:17
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
megértem h nem szerette volna h lefényképezze de azért egyeltalán nem igy kellett volna reagálnia..
2013. július 19. 17:18
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
jól tette
2013. július 19. 17:19
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Lenézõsködj csak, Bieber, de ahogy mondani szokták, a fagyi visszanyal!
2013. július 19. 17:30
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Úristen! Ha egyszer az életbe találkoznék ezzel a gyerekkel nem bírnám megállni, hogy ne köpjem le, sőt még le is kevernék neki egy pofont! Úgy utálom ezt a nyomorékot ahogy van! Nem tudom, hogy lett ebből egyáltalán híres énekes, mikor nincs meg semmi adottsága hozzá! Én még azt is szégyellem, bogy egy bolygón élek ezzel a szerencsétlen b*zival!
Szandiiii
2013. július 19. 17:32
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Hát ez nagyon gáz... Elment egy olyan helyre ahova be se mehetett volna (!!!!), valaki egy fotót akart róla csinálni, erre odamegy hozzá és a szüleit -akiknek mellesleg ennyi közük volt ehhez az ügyhöz mint pl. Christina Aguilerának (azaz semmi)- kezdi el szidni. Aztán le is köpi (fujjmár, ez mi). Mégis mi a jó életet képzel ez magáról? Attól még, hogy ő a nagy Dzsásztin Bíbör és van mittudoménhányezer sikítozó-visítozó kis rajongója attól ő még nem az Isten... Úgy elszállt magától, mintha nem is tudom, hogy mi lenne... Ennyi ésszel meg egy vödör mésszel, komolyan mondom, elmehetne szobafestőnek, másnak nagyon nem... Felőlem énekeljen, nem érdekel, max nem hallgatom a sok ,,béjbibéjbi" dalt, turnézzon, de bakker, híres és mint mondtam van sok-sok rajongója akik őt példaképnek tekintik, tehát úgy kéne viselkednie, mint egy példaképnek... Vagy a következő cikk már arról fog szólni, hogy ,,Justin Bieber fanjai ész nélkül köpködnek az utcán, mert ezt látják menőnek" ??? Annyi birka van ezen a világon, de egyesek még mutogatják is, hogy mennyire sötétek... Könyörgöm ez 19 éves, úgy is kéne viselkednie. 4 éves gyerekek nem köpködnek le másokat. Szánalom... :/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.