Leköpött egy DJ-t Justin Bieber
2013. július 23. 23:22
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
Bazdmeg mekkora egy bunko paraszt. Meg o setalgat be egy korhataras clubba es itt veri magat 19 evesen. Nem tudom mire all igy fel neki, hisz annyi h hodit a kulsejevel es a 12-13 eves tinilanyok elnek-halnak erte azt kozbe azt sem tudja, hogy elnek, vagy halnak. Es igy akar "jo peldat" mutatni. Ez most kicsapta a biztositekot nalam. Talan mar elobb kellett volna, de ez mar mindennek a teteje. -.-
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 23. 23:29
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
Timcsike!!! Te normalis vagy?? Mi az h minden amit tesz helyes? Jo megertem h odavagy a pofajaert, a hangocskajaert, a szvegsegeert, a testecskejeert, de ez itt minden csak nem helyes cselekedett. Hogy lehet odasetalni valakihez, mindennek lehordani a szuleit, aztan vegszokent pofankopni a retkes slejmeddel?! Ez szerinted helyes????
o mar elegge nagy a pofaja a kis dzsusztin bibornek es igen, eddig en is birtam a sracot (eddig:2011-2012) de most mar rohadt messzire elsprintelt vele a lo..
Szandiiii
2013. július 24. 17:38
|
|
Orsi9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 207105 offline
|
Valahogy már a karrierje elején tudtam, hogy sajnos a süllyesztőben fog kikötni a drogok, műbarátok és olcsó nőcskék között...Pedig kár érte :/ Sajnos ezt teszi a hírnév, ha nem figyel oda az ember... A média lassan elemészti szegény fiút... Én nem kívánok neki semmi rosszat, csak sajnálni tudom. Pénze van, de lassan minden mást elveszít, ami fontos az életben.
2013. július 24. 19:43
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Supremacy @ 2013.07.24. 18:56)
Én ezt a nyomorékot köpném pofán kínjában azt se tudja hogy mit csináljon. Fogadni mernék hogy a sztriptíztáncosnők hánytak miután meglátták Bíbőrt. Kis nyomi szegény 1 év max és süllyesztőben végzi.
Sajnos azt kell mondjam, hogy nem fog süllyesztőbe kerülni, mert vannak olyan elfogult fanok, akik még akkor is szeretnék őt, ha levizelné vagy leköpné őket.
2013. július 24. 20:01
Micsoda férfi, bakker, köpköd, mint egy parasztlányka.
2013. július 24. 20:01
Akkor tűnne el legelőbb ha nem foglalkoznának ennyit vele..
Mindegy ennek a kis sperma gyereknek hogy szeretik vagy utálják , csak az számít hogy foglalkozzanak vele. Túl sok figyelmet kap, ha mindenki lesajnálná már régen eltűnt volna.
Mindegy ennek a kis sperma gyereknek hogy szeretik vagy utálják , csak az számít hogy foglalkozzanak vele. Túl sok figyelmet kap, ha mindenki lesajnálná már régen eltűnt volna.
Szandiiii
2013. július 24. 20:07
Idézet (Hayley.5 @ 2013.07.24. 20:05)
Ennek amúgy mi baja van? Lámát játszik, vagy mi?
ez csak egy műbotrány. " kenyeret és cirkuszt a népnek"
2013. július 24. 20:45
Idézet (Supremacy @ 2013.07.24. 20:42)
Hajzselé folyt az agya hellyére mit vártatok. Ez egy kislány.
ő taigetosz pozitív, és a bálványozó is
2013. július 24. 21:02
Idézet (escoripon @ 2013.07.24. 20:49)
Itt a szerelmetek,drágáim. És itt merül fel az emberben még 2kérdés: Van még lejjebb? Egy ilyen embert miért sztárolnak?
végül is van lejjebb.. vannak "sztárok" akik odacsinálnak a színpadra aztán rádobják a közönségre vagy magukra kenik xD
2013. július 25. 15:31
ez egy értelmes komment lesz,de csak ennyi jutott eszembe: basszus, Justin
2013. július 26. 17:49
Torkig vagyok már ezzel a gyerekkel! Először még elviseltem a botrányait, de mostmár betelt a pohár! Menyjen a francba! Szégyen gyalázat! Nem is értem, hogy a rajongók hogy tudják ezt elviselni -.- Régebben én is nagy belieber voltam de mostmár legszívesebben belerúgnék egy hatalmasat ebbe a gyerekbe,az tuti! :@
2013. július 26. 19:51
|
|
Laalaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 170073 offline
|
justinbieberfan
Én helyesnek tartom amit Justin csinált egy DJ nek nem fotózgatni kell a sztárokat hanem a zenét kéne neki nyomni.. smileeee.gif smileeee.gif
Most komolyan? Helyesnek tartod.?! Akkor sem érdemelné meg azt a DJ, hogy az anyját,apját szidják és szembeköpjék ha lefotózta volna a hülyegyereket.
Szánalmas vagy.
Én helyesnek tartom amit Justin csinált egy DJ nek nem fotózgatni kell a sztárokat hanem a zenét kéne neki nyomni.. smileeee.gif smileeee.gif
Most komolyan? Helyesnek tartod.?! Akkor sem érdemelné meg azt a DJ, hogy az anyját,apját szidják és szembeköpjék ha lefotózta volna a hülyegyereket.
Szánalmas vagy.
2013. július 27. 00:33
Jaj de kemény már valaki istenem. Két testőr nélkül ezt nem merte volna bevállalni az hét szentség. Be kéne záratni egy gumiszobába egy kényszerzubbonnyal, azt utána arcoskodjon !
Ennél mocskosabb, undoritóbb megalázás nincs is szinte. Ha ezt velem tette volna, adtam volna neki olyan nyaklevest, hogy a saját magát köpte volna szembe. Utálatos, tiszteletlen, nagyszájú sz*ralak. Sokaknak ő jelenti a példaképet? Hát csak gratulálni tudok azoknak, akik itt álltak meg a "zenei" fejlődésben..
2013. július 27. 11:27
Jaj de menő valaki...hiába hiszi azt,hogy ettől menő lesz ez a kis lúzer.Egy bunkó,és még rajonganak is érte.Ez Justin szintje,-1,és szeressék csak.De aztán ne írjanak rám,hogy még én hogy merészelem azt mondani erre a parasztra,hogy utálom!Nem fogom azt írni,hogy jaj de jól tette.A pofám leszakad,komolyan.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.