A legsikeresebb videoklipek: Mariah Carey
2013. július 20. 13:09
|
|
Vivus2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 201 Csatolások: 1 Azonosító: 206329 offline
|
Hát én imádom Mariah-t vagy is Mimi-t szóval nem is tudok mit mondani róla.
De azért voltak meglepetések ebben a cikkben mert nem tudtam hogy a mikulást volt férje alakította:OVagy is egy szóval Mariah Carey the best
2013. július 20. 13:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Áhh, ez a nő egy Kincs! Mindig is nagyon kedveltem, habár úgy éreztem az utóbbi időben, hogy ezek a divat cölöböcskék (bíbőr, demike, májli, szalonna stb.) kissé hátraszorították szegényt, s alig lehetett bármit is hallani róla. A Honey fantasztikus, imádom, a One sweet day meg valóban a popipar egyik legszebb, leggyönyörűbb alkotása. Mariah hangja egyszerűen gyönyörű, kellemes hallgatni és hallgatása közben is képes vagyok elsírni magamat rajta. Gyönyörű. Míg ezzel szemben az All I Want For Christmas Is You minden karácsonykor ütős sláger számomra, hisz mindig meghallgatom vagy ezerszer minden évben. Most így nosztalgiázva egy kicsit, meg is jött a kedvem a karácsonyhoz.
A We belong together valóban szép szám, de nekem az It’s Like That nagyobb kedvencemmé vált. Habár valóban felesleges Mariah diszkográfiáját boncolgatni, mert olyan fantasztikus szerzeményei is vannak, amik nem lettek híresek, s kislemez sem lett. Meg kéne becsülnünk az igazi hangokat, mert Mariah kétségtelenül az. Köszönöm Norah ezt a remek cikket, többször írhatnál, mert van írói vénád, ráadásul ezer éve hallgattam már Mariaht, úgyhogy elő is veszem és lehet napokig ő fog most szólni.
2013. július 20. 21:13
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Norah, köszönöm ezt a cikket! Remek munka.
A We Belong Together és a Fantasy kisfilmjei nálam az abszolút favoritok. Az előbbi maga a dal, és a történet miatt. Eléggé sorozatba vagy filmbe illő.. de ettől függetlenül teljesen élvezhető, és Mariah gyönyörű. A Fantasytól pedig mindig jókedvem lesz. Annyira aranyos az egésznek a hangulata, és Ő szintén gyönyörű benne.
Az All I Want For Christmas Is You örökzöld. Akár nyáron is szívesen meghallgatom bármikor. A klip pedig rettenetesen aranyos.
A One Sweet Day-ről a véleményem pedig nekem is hasonló; egy ilyen dalhoz eltudtam volna képzelni egy meghitt klipet, de élvezhető a dal tartalma miatt. Könnyfacsaró a szövege.
A We Belong Together és a Fantasy kisfilmjei nálam az abszolút favoritok. Az előbbi maga a dal, és a történet miatt. Eléggé sorozatba vagy filmbe illő.. de ettől függetlenül teljesen élvezhető, és Mariah gyönyörű. A Fantasytól pedig mindig jókedvem lesz. Annyira aranyos az egésznek a hangulata, és Ő szintén gyönyörű benne.
Az All I Want For Christmas Is You örökzöld. Akár nyáron is szívesen meghallgatom bármikor. A klip pedig rettenetesen aranyos.
A One Sweet Day-ről a véleményem pedig nekem is hasonló; egy ilyen dalhoz eltudtam volna képzelni egy meghitt klipet, de élvezhető a dal tartalma miatt. Könnyfacsaró a szövege.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. július 22. 14:33
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
All I Want For Christmas Is You!!! Imádom!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.