Klippremier: Selena Gomez — Slow Down
2013. július 19. 21:39
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Hmm, nem is vészes!
2013. július 19. 21:45
|
|
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline
|
A szám egész jó..
hát nem tetszik annyira de.
a klipp viszont szerintem nem jó. Mivel csak ül a kocsiban meg néhányszor eléggé furin táncol.. -.-
hát mindegy ha valakinek tetszik akkor jó
)
2013. július 19. 21:57
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Régen legalább úgy javítottak a hangján, hogy kevésbé volt észre vehető, csak ha összehasonlították az élőt meg a stúdió felvételt, de már annyira lehet hallani a gépiesítést a hangján, sőt belehallgattam kíváncsiságból az új albumába, és nem csak, hogy nem tetszik egyik száma sem, de rendesen el van torzítva a hangja. Egy száma tetszik, a Love will remember, barátom megkérdezte ki az aki énekeli. Mondtam neki, hogy ki és ledöbbent, mert szerint furcsa a hangja.
2013. július 19. 22:05
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Selenácska nagyon odavan magától, nagyon megpróbálja bizonyítani, hogy márpedig ő már a nagylány. A probléma ezzel csak az, hogy ezt a "rangot" világéletébe le nem vakarja magáról, azzal már rátesz még egy kalappal, hogy ötpercenként váltogatja a családi állapotát Bíborkával.
A számhoz visszatérve, a klip nagyon de nagyon emlékezet engem valamire, csak nem tudom mire, de összevetve gagyi és tucat a klip és a szám is.
A számhoz visszatérve, a klip nagyon de nagyon emlékezet engem valamire, csak nem tudom mire, de összevetve gagyi és tucat a klip és a szám is.
2013. július 19. 22:06
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Olvastam sokaknál, hogy Miley Cyrus klipjére hajaz ez a videó, és igaz. A fanatikus rajongócskák meg ne jöjjenek azzal, hogy a rendező dönti el, Szerintem azért Selenának van annyi összege és "befolyása", hogy olyan rendezőt fogadjon, amilyet ő akar és, hogy az azt csináljon amit ő mond. Ha akart volna beleszólhatott volna. Amúgy nekem Britney is eszembe jutott, ahogy néztem a klippet. Ahogy a neon fénnyel táncolnak, nem valami hasonlót csinált Britney?
És a szám is emlékeztet egy Miley számra, csak nem jut eszembe melyikre
2013. július 19. 22:08
|
melodyforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 206359 offline
|
Már ne is haragudjatok, de aki hozzáértő az tudja, hogy mit beszél. Jómagam is napi szinten foglalkozok zenéléssel, és szeretném világossá tenni, hogy az auto-tunet nem azok használják akik nem tudnak énekelni. DEHOGY! A speciális hangeffekteket a dance, disco, és electro zenéknél használják, hogy az énekes hangja jobban illeszkedjen a hangszereléshez. Ezért tűnik "gépesítettnek". DE az auto-tune nem tud olyan hangot "kiénekelni" ami előtte nem jött volna ki az adott énekesből vagy énekesnőből....persze, tény és való, hogy selena hangján erősítenek rendesen, de ez azzal a műfajjal jár amiben tevénykedik. Illetve szeretném hangsúlyozni, hogy ezeket a dalokat elsősorban a bulikba írják, és le a kalappal, hogy selena minden egyes alkalommal ÉLŐBEN, élő hangszereléssel adja elő a dalait!!!
Előbb nézzetek körül és utána fikázzatok!
Előbb nézzetek körül és utána fikázzatok!
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2013. július 19. 22:24
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Hát Selena is megnőtt.
2013. július 19. 23:38
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
A Come and get it klipje szerintem ezerszer jobb lett. Ez mondjuk egy bulizósabb szám, az összhang meg is van a dal és a kisfilm között, de nekem valahogy ez most nem találta el az ízlésem.
Nem a Can't be tamed-re gondolsz? Nekem először az ugrott be a hangzásról.
Idézet (corny4 @ 2013.07.19. 22:06)
Nem a Can't be tamed-re gondolsz? Nekem először az ugrott be a hangzásról.
2013. július 20. 01:50
|
|
andyka0033új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 132501 offline
|
Nagyonjo:) imádom<3
2013. július 20. 06:35
Szép hangja van, de az én fülemet nagyon tudja irritálni. A klip viszont jó lett
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.