Klippremier: Selena Gomez — Slow Down
2013. július 19. 14:50
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Elképesztően gyönyörű ebben a klipben!<3 És egyszerűen imádtam nézni, egyik legjobban sikeredett klipje! Van egy új kisugárzása. Már nem azt látom benne, mint 16 éves korában. Felnőtt, és megtalálta önmagát.
2013. július 19. 14:50
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Nekem tetszik!
2013. július 19. 14:53
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
A szám tetszik, a klip se rossz, de egyet azért nem értek. Selena felnőtt, oké felfogtuk, de akárhányszor látom hogy valaki azt mondja (most konkrétan a Disney sztárokra gondolok) hogy már felnőtt, és Selena is Miley-hoz hasonlóan csinál egy olyan klipet amiben a megszokottnál kevesebb rajta a ruha és ebből gondoljam hogy felnőtt?! Bocsi de én nem abból gondolom hogy valaki érett felnőtt, hogy alig van rajta ruha a klipben, vagy csak én vagyok a hülye, habár még Selena a tűrhető határon jóval belül volt még, de ha így halad lassan Miley szintjére kerül.
2013. július 19. 14:54
|
|
Lili Hiddlestonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 181450 offline
|
Selena eddig olyan jó dalokat csinált,de mostanában olyanok,mint minden más mai szám... Ez nekem nem tetszik
2013. július 19. 14:58
A dal már a megjelenése óta nem tetszik, akkor is alig bírtam meghallgatni. Nagyon fel van javítva benne a hangja, ami nagyon idegesít. A klip se tetszik.
2013. július 19. 14:59
Nagyszerű klip lett,Selena pedig mint mindig gyönyörű.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: