Miley Cyrus előtt új távlatokat nyitott a rövid haj
2013. július 19. 13:45
|
|
Mester Diánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 154630 offline
|
Én mindig szeretni fogom
)) Mert,Ő egy CSODA
2013. július 19. 13:58
|
|
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline
|
Tény és való hogy megváltozott, de én így is nagyon szeretem. Bár az igazat megvallva hiányzik egy kicsit a régi Miley...
Amikor a régi zenéit hallgatom, vagy amikor éppen a Hannah Montana-t nézem, egy kissé szomorúsággal telek el... De ettől függetlenül még mindég nagyon szeretem!!!
2013. július 19. 13:58
|
|
lázadóvirágszálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 204615 offline
|
a hosszú haj jobban állt neki,de ő tudja..
2013. július 19. 14:00
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Miért kell lekurvázni, csak mert szexi ruhákat hord? Tisztában kéne lenni a fogalmakkal. Amúgy nem értem, mi a közönséges a farmersorton, miniszoknyán, miniruhán és a magassarkún. Én is így öltözök, akkor én is biztos hatalmas ordas kurva vagyok, de nem igazán érdekel, én így tök jól érzem magam, akinek meg nem tetszik, bekaphajtja. Ezzel szerintem Miley, Rihnna, és mindenki így van.
Amúgy a féltékenység ronda egy dolog. Minden nőben benne van a vágy, hogy ilyen ruhákat hordjon, csak valakinek nem előnyös, mások meg nem merik felvenni, így azokat szidják, akiknek van önbizalmuk hozzá. Szóval lehet ribancozni, Miley is meg én is köszönjük a bókokat.
A hajáról meg annyit, hogy tök jól áll neki, egyáltalán nem gáz és leszbikus sem lesz tőle (mert, hogy vannak gyökerek, akik szerint igen).
Amúgy a féltékenység ronda egy dolog. Minden nőben benne van a vágy, hogy ilyen ruhákat hordjon, csak valakinek nem előnyös, mások meg nem merik felvenni, így azokat szidják, akiknek van önbizalmuk hozzá. Szóval lehet ribancozni, Miley is meg én is köszönjük a bókokat.
A hajáról meg annyit, hogy tök jól áll neki, egyáltalán nem gáz és leszbikus sem lesz tőle (mert, hogy vannak gyökerek, akik szerint igen).
2013. július 19. 14:03
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
JARREKA:
"Hacsak most érzi magát önmagának akkor régebben becsapta az embereket mert megjátszott valaki mást???????"
Pontosan. A Disney utasítására felvett egy mű imidzst, amit a gyerekeknek el lehet adni, ergó megjátszotta magát, úgy mint ahogy Selena, Taylor Swift, Bieber, meg a többi tinisuna előadó is teszi. Miley most már legalább felvállalja magát, nem hagyja, hogy a menedzmentje irányítsa, ezért ér ő röbbet, mint a többi...
"Hacsak most érzi magát önmagának akkor régebben becsapta az embereket mert megjátszott valaki mást???????"
Pontosan. A Disney utasítására felvett egy mű imidzst, amit a gyerekeknek el lehet adni, ergó megjátszotta magát, úgy mint ahogy Selena, Taylor Swift, Bieber, meg a többi tinisuna előadó is teszi. Miley most már legalább felvállalja magát, nem hagyja, hogy a menedzmentje irányítsa, ezért ér ő röbbet, mint a többi...
2013. július 19. 14:06
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Lényeg h most ezzel sokat kaszál az biztos! Sztem jobb ha egy nőnek hosszú a haja, de ha így jobban a címlapokra kerül, akkor azért se fogja visszanöveszteni
2013. július 19. 14:17
Szerintem jól áll neki a rövid haj, de kár szőkére festette. A barna sokkal jobb volt.
2013. július 19. 14:20
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Szerintem hosszú hajjal sokkal szebb volt,gyönyörű haja volt,de ha ő így jobban szereti,akkor azt tiszteletben kell tartani és nem ócsárolni!
Nem minden a külső,sokkal inkább megmutatja azt,hogy ő milyen ember pl.az új klipje...Egyébként abban igaza van,hogy akinek rövid a haja arról üvölt,hogy mennyire magabiztos.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: