Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.07.19. 20:32)
Akárhogyan is nézzük, Avril csillaga alaposan leáldozóban van - ráadásul teljesen indokoltan. Az a Growing Up-os giccsparádé ha nem is hatalmas, de csúfos bukás lett, alig jutott be öt ország slágerlistáján a top 10-be, az amcsiknál csak gold minősítést ért el, pedig aztán ott úgy röpködnek a platina minősítések, hogy csak na. Sajnos ez a dal se sokkal jobb. Az is igaz, hogy alapjáraton nem rossz a szám, de emberek, komolyan egy ilyen számot várunk egy lassan 29 éves NŐtől? 18 évesen is ugyanilyen zenével (általánosítottam) nyomult, de akkor ez is állt jól neki... és én úgy gondolom, hogy egy 29 éves Avril Lavigne-nek nem egy 18 éves Avril Lavigne stílusával kéne sikereket elérni.. mert abból bukta lesz. És íme. Már a Goodbye Lullaby albumánál is alaposan csappant az érdeklődés iránta, sokan (ahogy én is) bukásnak tartották az albumot ahhoz képest, hogy az előző lemezéből (The best damn thing) 6 vagy mennyi millió kelt el. Úgy gondolom, hogy a soron következő korongja teljes kudarc lesz. Vonuljon pár évre vissza, fogja fel, hogy nem 18 éves, és térjen vissza egy olyan lemezzel, ami a korát igazolja.
Amúgy nem tudom, hogy a címnek mennyi köze van a dal műfajához, mert ez minden, csak nem rock. A rock n' roll pedig nem egy trend.
Amúgy nem tudom, hogy a címnek mennyi köze van a dal műfajához, mert ez minden, csak nem rock. A rock n' roll pedig nem egy trend.

0 felhasználónak tetszik: