Dalpremier: Avril Lavigne — Rock N' Roll
2013. július 19. 19:49
Idézet (BlackAngel.x.100 @ 2013.07.19. 18:08)
MadHatter te nem tudsz olvasni? A szám címe : "rock 'n' rol" amit egy kifejezésként is használnak az emberek. És ez a dal Avril életéről vagy gyerekkoráról szól.
*Roll
Attól függetlenül, hogy ez a címe, közel sincs semmi köze a rock vagy a punk műfajhoz...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. július 19. 20:32
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Akárhogyan is nézzük, Avril csillaga alaposan leáldozóban van - ráadásul teljesen indokoltan. Az a Growing Up-os giccsparádé ha nem is hatalmas, de csúfos bukás lett, alig jutott be öt ország slágerlistáján a top 10-be, az amcsiknál csak gold minősítést ért el, pedig aztán ott úgy röpködnek a platina minősítések, hogy csak na. Sajnos ez a dal se sokkal jobb. Az is igaz, hogy alapjáraton nem rossz a szám, de emberek, komolyan egy ilyen számot várunk egy lassan 29 éves NŐtől? 18 évesen is ugyanilyen zenével (általánosítottam) nyomult, de akkor ez is állt jól neki... és én úgy gondolom, hogy egy 29 éves Avril Lavigne-nek nem egy 18 éves Avril Lavigne stílusával kéne sikereket elérni.. mert abból bukta lesz. És íme. Már a Goodbye Lullaby albumánál is alaposan csappant az érdeklődés iránta, sokan (ahogy én is) bukásnak tartották az albumot ahhoz képest, hogy az előző lemezéből (The best damn thing) 6 vagy mennyi millió kelt el. Úgy gondolom, hogy a soron következő korongja teljes kudarc lesz. Vonuljon pár évre vissza, fogja fel, hogy nem 18 éves, és térjen vissza egy olyan lemezzel, ami a korát igazolja.
Amúgy nem tudom, hogy a címnek mennyi köze van a dal műfajához, mert ez minden, csak nem rock. A rock n' roll pedig nem egy trend.
Amúgy nem tudom, hogy a címnek mennyi köze van a dal műfajához, mert ez minden, csak nem rock. A rock n' roll pedig nem egy trend.
2013. július 19. 21:22
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Avril soha nem tartozott a kedvenc előadóim közé, és ezzel a dallal sem sikerült belopnia magát a szívembe. Tökéletesen egyetértek MadHatter és Im a SlaveForBritney véleményével.
2013. július 19. 22:44
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Avril-t mindig is kedveltem, de mostanában tényleg nincs a toppon. A Goodbye Lullaby-n egy-két szám még kiemelkedően jó volt, de a Growing Up nekem sem tetszett. Remélem az új albumán visszajön az a régi Girlfriend-es Avril akit annyira bírtam a szókimondósága miatt.
Egyébként ez a szám egész jó lett, de annyira nem vagyok tőle elájulva.
Egyébként ez a szám egész jó lett, de annyira nem vagyok tőle elájulva.
2013. július 19. 22:45
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Nekem tetszik!
2013. július 20. 14:30
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.07.19. 20:32)
Akárhogyan is nézzük, Avril csillaga alaposan leáldozóban van - ráadásul teljesen indokoltan. Az a Growing Up-os giccsparádé ha nem is hatalmas, de csúfos bukás lett, alig jutott be öt ország slágerlistáján a top 10-be, az amcsiknál csak gold minősítést ért el, pedig aztán ott úgy röpködnek a platina minősítések, hogy csak na. Sajnos ez a dal se sokkal jobb. Az is igaz, hogy alapjáraton nem rossz a szám, de emberek, komolyan egy ilyen számot várunk egy lassan 29 éves NŐtől? 18 évesen is ugyanilyen zenével (általánosítottam) nyomult, de akkor ez is állt jól neki... és én úgy gondolom, hogy egy 29 éves Avril Lavigne-nek nem egy 18 éves Avril Lavigne stílusával kéne sikereket elérni.. mert abból bukta lesz. És íme. Már a Goodbye Lullaby albumánál is alaposan csappant az érdeklődés iránta, sokan (ahogy én is) bukásnak tartották az albumot ahhoz képest, hogy az előző lemezéből (The best damn thing) 6 vagy mennyi millió kelt el. Úgy gondolom, hogy a soron következő korongja teljes kudarc lesz. Vonuljon pár évre vissza, fogja fel, hogy nem 18 éves, és térjen vissza egy olyan lemezzel, ami a korát igazolja.
a kiöregedett k*rva britney csillaga van leáldozóban...
2013. július 20. 18:31
|
|
Selena07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 128655 offline
|
Hát én nem tudom, mi lett Avrillel, de az utóbbi dalai nem valami jók. Nem rossz, csak olyan... semmilyen. Többet reméltem az új albumtól, de így látva az előzőt dalát meg ezt, hát... remélem, hogy a többi kicsit ütősebb lesz.
2013. július 20. 18:57
Idézet (Nimrod @ 2013.07.19. 13:08)
Ő már a karrierje kezdetén eladta magát, ráaggatják az éppen aktuális trendeket, neki semmi beleszólása nincs abba , hogy milyen zenét játsszon vagy hogy hogy öltözködjön. Ő csak egy megcsinált, pózer ripacs 0 énekhanggal és műrockzenével.
Tény, de ezt nem tudtam 11-12 évesen. Mostanra már látom/hallom.
2013. július 21. 13:11
|
Melinda1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.19. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 165501 offline
|
Nagyon jó!<3 :33
2013. július 21. 14:46
Idézet (Lillaa98 @ 2013.07.20. 18:57)
Tény, de ezt nem tudtam 11-12 évesen. Mostanra már látom/hallom.
Igen , akkor még én se tudtam jól belelátni ilyenekbe. Ezt megértem. Egyébként a régi számairól mondták páran (egy másik fórumon) hogy nem is ő írta...
2013. július 22. 16:02
Na ez már sokkal szimpibb szám mint az előző. Pörgősebb, dallamosabb. Ilyesmi Avril-t vártam én. Már izgatott vagyok az album miatt, alig várom, hogy kijöjjön és végig hallgassam. Vegyes előérzeteim vannak az albummal kapcsolatban, de majd elválik mennyire leszek kritikus : D
2013. július 22. 22:09
|
|
PöttönPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 206144 offline
|
jó lenne ha avril végre feltámadna hanvaiből
2013. július 23. 09:29
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerntem egyáltalán nem adta el magát és ő a maga ura.
A dal meg nagyon jó lett, már várom az albumot
A dal meg nagyon jó lett, már várom az albumot
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.