Tudj meg többet — légmell (PTX)
2013. július 19. 14:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Aztak*rvamindenit!
Elnézést a kifejezésért, de eskü ez a cikk a két év múlva a nagy OKJ vizsgán kegyetlen sokat fog segíteni, úgyhogy azonnal el is mentem magamnak, ugyanis a tankönyvemben nincs ilyen szinten leírva a PTX. Tanultam róla, felületesen volt is szó ezekről, valamint ilyenkor egy csövet dugnak be, de mivel nem ápolónői feladat, így csak érintőlegesen a legfontosabb dolgokat írtuk le a füzetbe. Lehetne több ilyen cikk is, mert ennek hasznát tudom venni, sőt nem is keveset tanultam belőle, hogy őszinte legyek. Szakmailag egy nagyon jól megírt cikk és a laikusok is megismerkedhetnek ezekkel a nem hétköznapi dolgokkal.
1 felhasználónak tetszik:
Riley13
2013. július 19. 19:44
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
eddig még nem hallottam erről a betegsél,de mindenestre most hasznos információkat tudtam meg
2013. július 19. 20:54
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Monstro: nem, dehogyis, csak szeretném, ha mindenki tudna néhány betegségről, mely némi körültekintéssel elkerülhető lenne
ez a betegség sajnos nagyon közel áll hozzám, mivel az öcsémet PTX-szel műtötték és egy igen komoly műtét volt, nemrég pedig megígértem neki, hogy írok erről a betegségről, hogy aki teheti, el tudja kerülni
Adul: jobbulást az ismerősödnek, minden tiszteletem az övé, hiszen ez egy nagyon komoly betegség, melyhez rengeteg erő, kitartás szükséges
Adul: jobbulást az ismerősödnek, minden tiszteletem az övé, hiszen ez egy nagyon komoly betegség, melyhez rengeteg erő, kitartás szükséges
2013. július 19. 21:12
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Enyhén fejezem ki magam, ha azt mondom, hogy ez a cikk nagyon jó! Látszik, hogy órák (esetleg napok?) munkája... Egyébként mikor egy ilyen betegségről hallok, mindig elborzadok azon, hogy mennyi veszély van ebben a világban. Búvárnak már biztosan nem megyek!
2013. július 20. 17:26
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Igaz Lili5512:)
2013. július 21. 11:13
Érdekes cikk lett. Hallottam már a légmellről, a TV-ben volt egyszer egy nő, akinek többször is volt légmelle egy betegség miatt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.