Pretty Little Liars: ilyen az élet a színfalak mögött
2013. július 19. 10:55
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nagyon szépek az osszes
2013. július 19. 11:15
"A producer, I. Marlene King pedig szigorú szabályokat vezettetett be: nincs tweetelés, és fotót sem tehetnek közzé az Instagramon."
Hát ezek tényleg rettenetesen szigorú szabályok, teljesen érthető, hogy nem akarják, hogy munka közben a neten lógjanak...
Egyébként szeretem a sorozatot, és nyilvánvalóan nem bírnék ennyit dolgozni, de mást is hajnaltól hajnalig forgatnak...
Hát ezek tényleg rettenetesen szigorú szabályok, teljesen érthető, hogy nem akarják, hogy munka közben a neten lógjanak...
Egyébként szeretem a sorozatot, és nyilvánvalóan nem bírnék ennyit dolgozni, de mást is hajnaltól hajnalig forgatnak...
2013. július 19. 11:42
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
vagy lesz meg 5. evad is ?! en azt hittem ez az utolso... ajj ne mar mar nagyon idegesit hogy negy eve semmit sem tudunk A rol ... -.- imadom a sorozatot de mar nagyon idegesit ez...
2013. július 19. 13:40
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Már kíváncsi leszek!Jó egy sorozat csak egy baja van nagyon húzzák!De attül is szeretem!
2013. július 20. 00:33
|
|
Prettygossipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 189767 offline
|
Méghogy megtiltotta, hogy nincs se Twitter se instagram, na persze
állandóan jönnek a képek, hogy ki kivel forgat stb. ♥
2013. július 20. 20:32
Nem is annyira szigorúak a szabályok.
Ám biztos nagyon jó hangulat van akkor ott.. és sokat viccelődnek. Egyébként én nagyon szeretem a PLL-t. *-*
2013. július 22. 15:05
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Imádom ezt a sorozatot!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: