Demi Lovato kiborult
2013. július 18. 19:58
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Ezt nem hiszem el...
Senkiek sincsen magánélete ???
Komolyn hagyják már békén őket...
De utálom az ilyen embereket....
2013. július 18. 19:58
igaza van Deminek. a magánélet az magánélet, tehát csak az illetőre tartozik
2013. július 18. 20:02
Egyetértek vele, ez indiszkrét. Most fogadja meg a saját tanácsát, maradjon erős..
2013. július 18. 20:10
Nem olyan nagy szám ez a kép. Legalább is szerintem
Amúgy az igaz, hogy minden lépésüket kommentálni kell. Emberek, magánélet!
2013. július 18. 20:12
Megértem Demit is, hisz mindenkinek kell magán élet, de a sztárok élete ezzel jár....
2013. július 18. 20:13
|
|
Dorcsi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 199749 offline
|
STOP!! Én ott kiakadtam,hogy valaki más telefonjában turkál!! STOP 2!!! Minek kell más magán életébe turkálni??!!! Egyes emberek nem tudják mihez van joguk,és mihez NEM!!! mondjuk a kép nem annyira nagy számn sztem...
2013. július 18. 20:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Egy hacker bejutott Wilmer telefonjába és kiszivárogtatott két képet, melyeken igen intim helyzetben látható Demi és Wilmer: épp az ágyban fekszenek és csókolóznak
Persze, egy hacker bejutott a csávó telefonjába és direkt feltöltötte az internetre, mert neki ez annyira jó és annyira szórakoztató. Ne má'! Kapásból érezni megint a hazuzdós kamu dumáját, hogy újabban ő legyen a középpontban. Egyszerűen szánalmas ez a kiscsaj, és már hovatenni sem tudom, hogy őszinte legyek. Vannak kellemes megmozdulásai, de egyszerűen fáj már az, hogy milyen sötét és ostoba. Az aztán a nagyon intim, hogy RUHÁSTÓL fekszenek az ágyba betakaróznak és csókolóznak a szerelmével. Ezen mi olyat egetrengetően ciki?! Magyarázzátok el nekem, mert itt olvastam pár olyan hozzászólást is, hogy milyen intim. Ez intim? Mióta Kedveseim?
Idézet
Én ezt nem pénzért csinálom. A világ összes pénzét megadom, ha vissza tudom vásárolni a magánéletem.
Persze, én meg a Vatikánban élő Pápa vagyok, és jelenleg egy több milliós gépen netezek, amit azért vett meg az egyház, hogy Isten igéjét hirdessük. Annyira át lehet látni a szitán. Nem a pénzért csinálja - akkor meg minek, kérem szépen?
2013. július 18. 20:29
Édesek együtt,bármennyi is a kor különbség.
Demi-t meg megértem,én is kiborultam volna.
Demi-t meg megértem,én is kiborultam volna.
2013. július 18. 20:33
Azért ezek a képek nem annyira durvák én szerintem. De tényleg nagy szemétség, hogy sértik a magánéletét.
2013. július 18. 20:36
Csak az a szánalmas, hogy ennyi racionális gondolkodásotok sincs. Ti h-lyék vagytok, ő meg röhög a markába. Gratulálok emberek újra megcsináltátok.... Szégyen.
2013. július 18. 20:37
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
teljesen egyetértek Demivel!!
2013. július 18. 20:42
1. AZ előttem hozzászólókhoz: Gratulálok! Megint kezditek! Meg sem próbáljátok másban meglátni a jót! Szégyen.....
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
2. Nem tudom hogy megy ez a hackeresdi úgyhogy nem értek hozzá de rusnya dolog valakinek a magánéletét kiteregetni! Szánalmas....
2. Nem tudom hogy megy ez a hackeresdi úgyhogy nem értek hozzá de rusnya dolog valakinek a magánéletét kiteregetni! Szánalmas....
2013. július 18. 20:46
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Deminek totál igaza van .. ez egy nagy bunkóság volt a heckertól...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: