Starity

Demi Lovato kiborult

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 18. 19:58 #81
OMG9ezkomoly5
OMG9ezkomoly5
visszatérő vendég

StátuszEverything happens for a reason... :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 232
Csatolások: 0
Azonosító: 192246
Ezt nem hiszem el... ohmy.gif Senkiek sincsen magánélete ??? ohmy.gif Komolyn hagyják már békén őket... sleep.gif De utálom az ilyen embereket.... ohmy.gif
2013. július 18. 19:58 #82
- törölt felhasználó -    
igaza van Deminek. a magánélet az magánélet, tehát csak az illetőre tartozik smileeee.gif
2013. július 18. 19:59 #83
réé15
réé15
visszatérő vendég

StátuszI am confident, but I still have my moments
Hozzászólás: 143
Csatolások: 12
Azonosító: 177801
Ez így van tök gáz hogy nem tisztelik egyesek a sztárok magánéletét!!
2013. július 18. 20:02 #84
- törölt felhasználó -    
Egyetértek vele, ez indiszkrét. Most fogadja meg a saját tanácsát, maradjon erős..
2013. július 18. 20:06 #85
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Mit kell ezen cirkuszolni? Azok után, hogy minden problémáját kiteregeti a médiában, ez zavarja, egy csókos kép?
2 felhasználónak tetszik: Kiyla, Elody
2013. július 18. 20:07 #86
biavi96
biavi96
új tag
Hozzászólás: 19
Azonosító: 199904
hozzátenném miután ezt kiírta a twitterre pár percen belül letörölte
2013. július 18. 20:10 #87
- törölt felhasználó -    
Nem olyan nagy szám ez a kép. Legalább is szerintem biggrin.gif Amúgy az igaz, hogy minden lépésüket kommentálni kell. Emberek, magánélet! smileeee.gif
2013. július 18. 20:11 #88
annus0328
annus0328
visszatérő vendég

Státusz2013.Október... ♥
Hozzászólás: 410
Azonosító: 205264
Hiszti...akkor ne csináljon ilyen és ennél extrémebb képet se.Ennyi wink.gif
2013. július 18. 20:12 #89
- törölt felhasználó -    
Megértem Demit is, hisz mindenkinek kell magán élet, de a sztárok élete ezzel jár....
2013. július 18. 20:13 #90
Dorcsi12
Dorcsi12
visszatérő vendég

StátuszAz ajtó kicsapódott és,valaki kirohant,én:-Hát ez kiviharzott.-MI??Kiviharcos??
Hozzászólás: 291
Azonosító: 199749
STOP!! Én ott kiakadtam,hogy valaki más telefonjában turkál!! STOP 2!!! Minek kell más magán életébe turkálni??!!! Egyes emberek nem tudják mihez van joguk,és mihez NEM!!! mondjuk a kép nem annyira nagy számn sztem...
2013. július 18. 20:19 #91
bidóka
bidóka
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Csatolások: 238
Azonosító: 144733
Hát ez elég durva -.-" Nagyon undorító hogy milyen undorító seggfejek járkálnak a nagyvilágban -.-" Elhiszem hogy Demi kiakadt, én is kiakadnék...
2013. július 18. 20:22 #92
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet
Egy hacker bejutott Wilmer telefonjába és kiszivárogtatott két képet, melyeken igen intim helyzetben látható Demi és Wilmer: épp az ágyban fekszenek és csókolóznak

Persze, egy hacker bejutott a csávó telefonjába és direkt feltöltötte az internetre, mert neki ez annyira jó és annyira szórakoztató. Ne má'! Kapásból érezni megint a hazuzdós kamu dumáját, hogy újabban ő legyen a középpontban. Egyszerűen szánalmas ez a kiscsaj, és már hovatenni sem tudom, hogy őszinte legyek. Vannak kellemes megmozdulásai, de egyszerűen fáj már az, hogy milyen sötét és ostoba. Az aztán a nagyon intim, hogy RUHÁSTÓL fekszenek az ágyba betakaróznak és csókolóznak a szerelmével. Ezen mi olyat egetrengetően ciki?! Magyarázzátok el nekem, mert itt olvastam pár olyan hozzászólást is, hogy milyen intim. Ez intim? Mióta Kedveseim? ohmy.gif Az már közszeméremsértés, ha nyílt utcán merek adni egy csókot a páromnak, annak az embernek, akit a világon mindennél jobban szeretek? ohmy.gif Egyébként meg gratulálok a kis bálványotoknak, mert, ha neki ezek a képek cikik, akkor enyhén szólva szégyell megjelenni a párjával. Ez undorító, gusztustalan és szemétláda húzás. Szégyellni a másikat? Ahogy egyre több mindent tudok meg róla, annál jobban rádöbbenek, hogy nem több egy elkényeztetett milliós gazdag kis fruska, aki húsz évesen is egy 12-14 éves tinédzser kislány szintjén vegetál. Nincs annál undorítóbb a világon, mint amikor azt mondod a másiknak, hogy életed szerelme, és közben szégyelled mindenki előtt. Pfff... ezt a csajt lehet egyáltalán szeretni?! Lehet, hogy nem véletlenül mentek sutba a kapcsolatai, csak megjegyzem. Most, ha valaki lát egy csókolózós képet, én arra csak azt tudom mondani, hogy legfeljebb csak irigykedjen rám, és nekem igen is vannak a telefonomban ilyen képek. Netán baj ez is? ohmy.gif Meg a másik, mióta adjuk oda randomba csak úgy bárkinek a saját telefonunkat? Én hárklis vagyok arra, ha bárki belenézeget a telefonlistámba, az SMS-eimbe, a képeimbe vagy a fájljaiba, mert magándolgok. Aki meg odaadja másnak a telefonját, az szerény véleményem szerint nem komplett, de mindegy, csak, mert itt ilyen érv is hangzott el.

Idézet
Én ezt nem pénzért csinálom. A világ összes pénzét megadom, ha vissza tudom vásárolni a magánéletem.

Persze, én meg a Vatikánban élő Pápa vagyok, és jelenleg egy több milliós gépen netezek, amit azért vett meg az egyház, hogy Isten igéjét hirdessük. Annyira át lehet látni a szitán. Nem a pénzért csinálja - akkor meg minek, kérem szépen? ohmy.gif Az emberek általában azért dolgoznak, hogy megélhessenek, bár igaz, neki minek azt? Pár dal elnyarvogásával és a mű kis krokodil könnyeivel úgy bezabáltatta a népet a sztéjsztrong marhaságával, hogy hullottak a milliók az ölébe. Pff... újabban csak azt tudom mondani, hogy hányinger keltő a csaj. Olyan gusztustalanul manipulálta az embereket, szó szerint a tenyeréből ettek, mert eljátszotta a Hattyú Halálát, most meg ő a kis szent, a sebzett vad, a megbántott, mert a média előtt éli az életét. Ahogyan szavy is írta, ez kérem szépen ripacskodás a javából. Ha lesz egy szabad másodpercem, akkor nagyon, de nagyon talán megsajnálom szegényt a sz*r élete miatt. De egy kérdés: engem ez a gusztustalan, hányinger keltő ostoba fruska valaha is meg fog sajnálni? Nem, és nem is akarom, mert nekem nem lételemem a sajnáltatás, sőt gyűlölöm és utálom, ha bárki is sajnál engem. Talán emiatt is nem tudom felfogni azt, hogy mi olyan überf*sza azon, hogy mindenki lesajnálja őt - szvsz kegyetlen megalázó. A kis ujja körmét sem piszkolta be soha kétkezi emberi munkával. Soha nem takarított ki egy lakást, soha nem főzött meg egy levest, mert előtte anyuci elvégezte, most meg gondolom annyira riccsgörl, hogy van külön ember ezekre. Most komolyan sajnáljam meg? Szórakoztok? Ezért utálom ezt a csajt, ezért van az, hogy hányingert kapok, ha meglátom az arcát bárhol. Majd akkor nyafogjon és akkor hisztizzen, ha csinált is valamit, s nem csak az ájfónötjét nyomogatja otthon a luxusvillájában cselédekkel körülvéve, míg a falon lóg a plazmatévé. Hányok komolyan az ilyen mentalitású emberektől. Lehúzhatná már végre magát a több milliót érő aranybudiján, mert annyira irritál a feje, komolyan!
6 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Kiyla, Jolie_77, MadHatter, ilus1996, Elody
2013. július 18. 20:23 #93
- törölt felhasználó -    
De édesek együtt heart.gif
2013. július 18. 20:29 #94
- törölt felhasználó -    
Édesek együtt,bármennyi is a kor különbség.
Demi-t meg megértem,én is kiborultam volna.
2013. július 18. 20:33 #95
- törölt felhasználó -    
Azért ezek a képek nem annyira durvák én szerintem. De tényleg nagy szemétség, hogy sértik a magánéletét.
2013. július 18. 20:36 #96
- törölt felhasználó -    
Csak az a szánalmas, hogy ennyi racionális gondolkodásotok sincs. Ti h-lyék vagytok, ő meg röhög a markába. Gratulálok emberek újra megcsináltátok.... Szégyen.
2013. július 18. 20:37 #97
VictorieLeon01
VictorieLeon01
unikornis♥

Státuszoff
Hozzászólás: 1917
Csatolások: 368
Azonosító: 172377
teljesen egyetértek Demivel!!
2013. július 18. 20:42 #98
- törölt felhasználó -    
1. AZ előttem hozzászólókhoz: Gratulálok! Megint kezditek! Meg sem próbáljátok másban meglátni a jót! Szégyen..... dry.gif TISZTELET A KIVÉTELNEK!
2. Nem tudom hogy megy ez a hackeresdi úgyhogy nem értek hozzá de rusnya dolog valakinek a magánéletét kiteregetni! Szánalmas....
2013. július 18. 20:43 #99
dess
dess
visszatérő vendég

StátuszF**k that sh#t
Hozzászólás: 112
Csatolások: 40
Azonosító: 171405
Teljesen igaza van Deminek!
2013. július 18. 20:46 #100
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1128
Azonosító: 193938
Deminek totál igaza van .. ez egy nagy bunkóság volt a heckertól...
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok