Demi Lovato kiborult
2013. július 23. 11:57
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Teljesen igaza van! Nagyon cukik amúgy!
2013. július 23. 13:12
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Teljesen igaza van!!!!
2013. július 24. 01:41
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Erre van egy egyszerű válasz, Demike: Vonulj vissza, vagyis ne jelentess meg új dalokat és kerüld a rivalda fényt, akkor 100%, hogy vissza kapod a magánéleted.
És kérlek téged, ne gyere, a "megvásárlom a magánéletem" c. szlogennel, mert b*szott idegesítő. Ez van, ez a sztársággal jár. Inkább örülj annak, míg vannak ilyen megszállott rajongók, újságírók, hiszen ne feled TE ÍGY KAPOD A SOK-SOK PÉNZT.
Annyira nem csípem, mikor nyavalyognak, hogy magánélet így- meg úgy. Azzal, hogy el kezd valaki hisztizni, nem lesz megoldva a probléma, persze kell a mátírkodás is.
És kérlek téged, ne gyere, a "megvásárlom a magánéletem" c. szlogennel, mert b*szott idegesítő. Ez van, ez a sztársággal jár. Inkább örülj annak, míg vannak ilyen megszállott rajongók, újságírók, hiszen ne feled TE ÍGY KAPOD A SOK-SOK PÉNZT.
Annyira nem csípem, mikor nyavalyognak, hogy magánélet így- meg úgy. Azzal, hogy el kezd valaki hisztizni, nem lesz megoldva a probléma, persze kell a mátírkodás is.
1 felhasználónak tetszik:
Adricole10
2013. július 24. 18:58
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Idézet (Bemmy99 @ 2013.07.23. 19:31)
Talán ez az egyik hátráltatója a hirnévnek:nincsen magán életed...igaza van Deminek, de viszont úgy néz ki hogy végre boldog, és ez jó
Egyet értek. Boldog.Ezt az egy boldogságot legalább tiszteletben tarthatnák egy picit is.
2013. július 24. 21:45
|
|
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline
|
Demi nagyon rendes lány még miley-ért is aggódik
nem tudom mivel érdemelte ezt ki
De most úgy látszik boldog
nem tudom mivel érdemelte ezt ki
De most úgy látszik boldog
2013. július 24. 21:55
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Miért kell ennyit piszkálni a sztárokat...És ez meg tényleg rossz lehet,hogy az ember még a telójt se használhatja biztonsággal
2013. július 25. 07:29
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Deminek pontosan igaza van
2013. július 25. 10:25
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
igaz:d de ennyi mindent hogyan írt le egy tweetbe amúgy?
2013. július 27. 23:38
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
igaza van.
én amúgy sok rajongóval ellentétben soha nem voltam Wilmer és ő ellen, sőt szerintem nagyon aranyosak együtt. oké hogy Wilmernek van valamilyen múltja a lányok terén, de nekem nagyon szimpatikus ember. és ha olyan rossz lenne nem hiszem hogy Demi járna vele, úgyhogy soha nem értettem a rajongók felháborodását, és hogy miért bántják azt az embert, akit a kedvencük szeret. ezzel csak rosszat okoznak neki.
Látszik Demin hogy végre boldog. Wilmer már nagyon régóta mellette van, a jó és rossz időszakában is, szóval jó őket együtt látni. de azért a magánéletük tényleg csak rájuk tartozik. bár a képekben nincs semmi olyan, de én is mérges lennék a helyében ha akaratomon kívűl ilyen képek kerülnének ki, ráadásul az egész világ elé.
én amúgy sok rajongóval ellentétben soha nem voltam Wilmer és ő ellen, sőt szerintem nagyon aranyosak együtt. oké hogy Wilmernek van valamilyen múltja a lányok terén, de nekem nagyon szimpatikus ember. és ha olyan rossz lenne nem hiszem hogy Demi járna vele, úgyhogy soha nem értettem a rajongók felháborodását, és hogy miért bántják azt az embert, akit a kedvencük szeret. ezzel csak rosszat okoznak neki.
Látszik Demin hogy végre boldog. Wilmer már nagyon régóta mellette van, a jó és rossz időszakában is, szóval jó őket együtt látni. de azért a magánéletük tényleg csak rájuk tartozik. bár a képekben nincs semmi olyan, de én is mérges lennék a helyében ha akaratomon kívűl ilyen képek kerülnének ki, ráadásul az egész világ elé.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.