Klippremier: Marina and the Diamonds - Lies
2013. július 18. 21:52
Imádom a számot, mivel én màr rongyosra hallgattam a klip túl sokat nem nyom a latba. Egyik nagy kedvencem lesz akármilyen is a klipp :-)
2013. július 18. 23:16
nekem nem annyira tetszik és ez a hejszín öregíti is.. :/
2013. július 19. 10:56
Idézet (Zita Eperjesy @ 2013.07.18. 19:55)
ne haragudjon meg senki, de azért nem tetszik a szám nektek, vagy "uncsi, lassú", mert nem értitek. ehhez érettnek kell lenni, át kell érezni... még nőjetek kicsit! 
Tökéletesen igazad van ebben...Marina szövegeit meg kell érteni mert azt biztos ,hogy nem arról énekel ,hogy az emberi kapcsolatok milyen szépek és mennyire lehet őket imádni...
És azt hiszem egyet is kell érteni vele...
Viszont egy szinten egyetértek az utánad szólóval is hiszen én sem hallgatok Selenát mert semmi szerethetőt ne találok a hangjában és a dal szövegeiben sem a zenei aláfestésről már nem mondok semmit..
2013. július 19. 12:21
A videó egyszerűsége lenyűgöz, és a dal pedig wao!
2013. július 19. 12:54
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Már tegnap láttam a cikket, csak a hangszóróm szokás szerint bekrepált.
Mindegy, most nem ez a lényeg, hanem sokkal inkább az, hogy szerintem rohadt jó lett a klip és a dal is. A zenét az elmúlt hónapokban annyiszor meghallgattam, hogy alig merem megnézni a zenelejátszó számlálóját.
Szerintem király lett a klip is, nem annyira hatásvadász, mint amilyen videókat láthatunk manapság és a színvilág is tetszik. Egyébként nem unalmas ez, csak érteni kell a lényeget, nem csak üresbe hallgatni.
2013. július 19. 17:20
A zene nagyon tetszik, de a klip szerintem unalmas lett. :|
2013. július 19. 18:22
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
A Primadonna című számnál nem jobb.
2013. augusztus 09. 15:08
|
|
Kiara27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 202509 offline
|
Nagyon szeretem ezt a dalt,reméltem is,hogy fognak neki klippet csinálni és lett is!Akik úgy gondolják,hogy nem nagy szám akkor azoknak ajánlom,hogy nézzék meg magyar felirattal és rögtön rájönnek milyen sokat és igaz dolgokat mondd ez a dal! Nekem az egyik személyes kedvencem.
2014. november 12. 06:38
A dal nem nagyon tetszik , a klip sem fogott meg
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: