Megjelent Marina and the Diamonds legújabb videóklipje, a széria 10. része, amely a Lies c. dalhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Marina and the Diamonds - Lies
2013. július 18. 18:19
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
jó szám lett..........
2013. július 18. 18:36
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem a kedvenc dalom az albumról, én - mint sok más rajongó - még mindig a Teen Idle-t várom, szerintem azaz album egyik legjobb dala. Remélem most már tényleg az lesz a következő.
2013. július 18. 18:47
Tökéletes! Marina imádlak remélem tudod! Igen az előzővel egyet kell értenem a Teen Idle az egyik legjobb dala bár nekem eltérően másoktól (mint mindig) a Homewrecker lopta be magáét a szívembe nagyon és a The Family Jewels még mindig itt szól az agyamba és ellentétben egyesektől szerintem van pár dala ami magasan veri az újakat...Nekem Marina élet filozófiájával az ami megszerettet vele a dalaimat a "semmit" mondó szövegeivel...
2013. július 18. 18:56
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
jó szám lett
2013. július 18. 19:21
hát én nem igazán vagyok rajongója ennek a nőnek... a Primadonnán kívül az összes számán elálmosodok!
2013. július 18. 19:26
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
hát nem lett valami jó..
2013. július 18. 19:55
ne haragudjon meg senki, de azért nem tetszik a szám nektek, vagy "uncsi, lassú", mert nem értitek. ehhez érettnek kell lenni, át kell érezni... még nőjetek kicsit!
2013. július 18. 20:56
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
imádom őt!
2013. július 18. 20:59
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Bevallom őszintén, most hallottam először Marina hangját. És basszus... nagyon meglepődtem! Ez a klip és dal valami bámulatos.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: