1x01 - Pilot
Sleepy Hollow / Az Álmosvölgy legendája (2013–2017)
2016. május 30. 13:51
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
SPOILER
Hamarabb akartam véleményt írni, de mindig elmaradt. Nekem a 3 évad nagyon tetszett, voltak benne néha dolgok amikkel úgy igazán nem értettem egyet, de ettől függetlenül nagyon tetszett. Viszont az évadzáró katasztrófa volt
Oké, Nicole kilépett, valahogy meg kellett oldani a dolgot, de az, hogy Abbie lelke átköltözött valaki másba és így majd újra együtt lehet Crane-nel, na, ne már
Az alap elgondolás nem rossz, de az, hogy kitaláljuk, hogy Abbie lelke beleköltözik másba, nekem nevetséges
Mindenesetre kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, de egyenlőre nem fogtak meg ezzel az ötlettel.
A másik dolog, Jenny reakciója. Mikor Abbie feláldozta magát, Jenny csak ott állt, magasról letojta, hogy a nővére éppen fel akarja magát áldozni, egyszerűen nem értem, hogy miért nem reagált arra semmit
Aztán meg mikor kiderült, hogy Abbie meghalt ... hát, maradjunk annyiban, hogy Joe halála jobban megviselte, mint a saját nővére halála. Oké, elveszíteni a szerelmedet és a nővéredet, nem ugyan az, de, hogy Jenny meg sem rezzent Abbie halála miatt, az is biztos
Kíváncsi vagyok, hogy az új évadból mit hoznak majd ki, Nicole nélkül mindenesetre nem lesz a régi a sorozat, ez biztos
Hamarabb akartam véleményt írni, de mindig elmaradt. Nekem a 3 évad nagyon tetszett, voltak benne néha dolgok amikkel úgy igazán nem értettem egyet, de ettől függetlenül nagyon tetszett. Viszont az évadzáró katasztrófa volt
A másik dolog, Jenny reakciója. Mikor Abbie feláldozta magát, Jenny csak ott állt, magasról letojta, hogy a nővére éppen fel akarja magát áldozni, egyszerűen nem értem, hogy miért nem reagált arra semmit
Kíváncsi vagyok, hogy az új évadból mit hoznak majd ki, Nicole nélkül mindenesetre nem lesz a régi a sorozat, ez biztos
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.