Várom a 3. évadot.
Sleepy Hollow / Az Álmosvölgy legendája (2013–2017)
2015. március 05. 12:02
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Most,hogy véget ért a második évad nem árt véleményt írni.
Már az első évad is kedvenc volt,de a második évad szerintem sokkal jobb lett.
Ichabod a kedvenc még mindig,ez nem is kérdés.
Viszont akiben nagyot csalódtam az Katrina.Annyira örültem mikor már ezen a világon volt és végre újra Ichaboddal lehetett,erre ő tönkretett mindent és még Ichabodot hibáztatta,pedig az egyetlen hibás ő maga volt. Voltak részek amik kissé laposak voltak,de ez minden sorozatnál előfordul.Nekem személy szerint az utolsó rész volt a kedvencem,nem is tudtam mire számítsak az évadzáróval kapcsolatban,de tuti erre nem gondoltam,szerintem senki se.
Mondjuk nem tudom,hogy Katrina tényleg meghalt-e,azért erre nem vennék mérget,mégiscsak elég fontos karakter volt,bár Henry is,de ő benne valamiért biztos vagyok,hogy most tényleg meghalt.Így viszont Ichabod és Abbie összejöhetnének végre,szerintem sokan örülnének neki.
Ezért az időutazásért meg nagyon hálás vagyok a készítőknek,olyan jó volt Abbie-t Ichabod idejében látni.
Várom a 3. évadot.
Igaz arra még várhatok.
Várom a 3. évadot.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. március 30. 09:47
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A hétvégén nekem is sikerült befejezzem a 2. évadot
Szerintem az egész rendben volt, talán még kicsit jobban is tetszett mint az első évad, kivéve Katrina, tőle többször is a falnak tudtam volna rohanni
Kicsit sajnáltam, hogy meghalt, bár azok után amit tett, megértem én, hogy miért tette, de ennek így kellett lennie
Hawley-t nagyon megkedveltem, remélem vele találkozhatunk a harmadik évadban is. Henry halálát egyáltalán nem sirattam meg, nem fog hiányozni
Az évadzáró rész nagyon tetszett, pontosabban az utolsó két rész nyűgözött le nagyon! Alig várom a 3. évadot
Az évadzáró rész nagyon tetszett, pontosabban az utolsó két rész nyűgözött le nagyon! Alig várom a 3. évadot
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.