Beyoncé beszólt az egyik rajongójának
2013. július 18. 20:30
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Lesütött Beyoncéról, hogy az egészet poénból csinálja. A közönség nevetett is rajta, csak a sok rosszmájú embernek nem esik le. Egyébként meg igaza van. Ha én elmegyek a koncertre, akkor nem videózok, mert úgyis fent lesz százezer felvétel a neten. Élje meg a pillanatot! Főleg, ha egy Beyoncé-koncerten van!
2013. július 18. 20:40
|
CandyShopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.04. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 203166 offline
|
~Cara: Miért is szánalmas ez a nő?!~
Abban igaza van mindenkinek, hogy a rajongó csak egy emléket akart. De mit kell kiakadni h "úristen... komolyan ezt csinálta?! Mi ütött belé?! :oooo" Csak annyi, hogy ha már ott van vki a koncerten, élvezze. És nem sértően mondta, mert "nem bírja ha kamerázzák... és h meg kellett volna már szoknia..!" viccesen mondta! Azért h mindenki együtt élvezze az egész koncertet, bulit. Ne pedig másra figyeljenek, ha már ott vannak!!! Ennyi! Mit kell ezt így felfújni???!-.- amúgy pink_bunny egyetértek.. mint látod:')
Abban igaza van mindenkinek, hogy a rajongó csak egy emléket akart. De mit kell kiakadni h "úristen... komolyan ezt csinálta?! Mi ütött belé?! :oooo" Csak annyi, hogy ha már ott van vki a koncerten, élvezze. És nem sértően mondta, mert "nem bírja ha kamerázzák... és h meg kellett volna már szoknia..!" viccesen mondta! Azért h mindenki együtt élvezze az egész koncertet, bulit. Ne pedig másra figyeljenek, ha már ott vannak!!! Ennyi! Mit kell ezt így felfújni???!-.- amúgy pink_bunny egyetértek.. mint látod:')
2013. július 18. 23:59
|
|
Bridge13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 189778 offline
|
Beyoncénak igaza van. Manapság tényleg abból áll egy koncert, hogy mindenki a magasba tartja a sok hülye, modern kütyüjét, közben meg elfelejti élvezni, amiért tulajdonképpen eljött. Ez a nő annyira intelligens, és értelmes gondolkodású, hogy az ritka a hírességek között.
2013. július 19. 08:36
A te kezedből meg a mikrofont kellett volna kiverni.
2013. július 19. 12:16
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
most nem azért, de igaza van. sose értettem a koncertre videózni járó "rajongókat". hogy őszinte legyek: nekem az utolsó dolog ami megfordul a fejemben egy koncert alatt az az, hogy videózzak vagy fotózzak. ha már eszembe jut, akkor nagyon unatkozhatok...
2013. július 19. 12:19
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
jaj úristen és ez valakinek beszólás?
azt hittem tényleg kiosztotta szegényt
basszus, több élő felvételt kéne néznetek, emberek. ez még kedves is volt. úristen. úr. isten.
2013. július 19. 19:36
Igaza Van Beyonce-nak! Csak figyeljen egy koncerten ne pedig kamerázzon. Örüljön neki,hogy elmehet arra a koncertre!...
2013. július 20. 20:36
Beyonce-nak igaza van - részben. Bosszantó lehet, de azért nem kéne egyből így felkapnia a vizet.
2013. július 21. 13:10
Szerintem ez nem sértő, inkább vicces.
Bár engedhette volna, hogy a rajongó megörökítse a koncertet...
2013. július 21. 16:02
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Más megnézni a videót és elolvasni mit mondott.
Amikor elolvastam azt gondoltam : "Ez ugye most nem komoly?!"
De a videót látva nem sértésnek szánta, őszintén beszélt neki!-szerintem a rajongó sem vette zokon!!
Amikor elolvastam azt gondoltam : "Ez ugye most nem komoly?!"
De a videót látva nem sértésnek szánta, őszintén beszélt neki!-szerintem a rajongó sem vette zokon!!
2013. július 23. 01:45
|
|
qwertyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.03. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 201304 offline
|
Istenem, a cikknek meg a videónak kb semmi köze egymáshoz
azt hittem valami nagy pankrácó lesz, közben meg tök normálisan meg kedvesen mondja neki
a cikk írója meg bújjon el szerintem
2013. július 23. 16:11
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (qwerty @ 2013.07.23. 01:45)
Istenem, a cikknek meg a videónak kb semmi köze egymáshoz
azt hittem valami nagy pankrácó lesz, közben meg tök normálisan meg kedvesen mondja neki
a cikk írója meg bújjon el szerintem 
A cikk írója örülne neki, ha privátban írnád le, hogy mi a bajod vele.
2013. július 23. 18:38
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Kazuo:
Teljes igaza van qwerty-nek. És nem "kötlessége" privátban küldeni a véleményét csak azért mert neked ez ciki. Pontosabban az, hogy leszólták a cikket.
Teljes igaza van qwerty-nek. És nem "kötlessége" privátban küldeni a véleményét csak azért mert neked ez ciki. Pontosabban az, hogy leszólták a cikket.
2013. július 24. 08:13
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Lucyan @ 2013.07.23. 18:38)
Kazuo:
Azt hiszed, hogy a cikk miatt írtam neki? Dehogy is!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: