Beyoncé beszólt az egyik rajongójának
2013. július 18. 16:44
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
O.O na ebbe meg mi ütött???
2013. július 18. 16:59
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hat... szerintem ez butasag volt tole...szerintem tok alap hogy valaki videozik egy koncerten! had csinalja mar azt amit akar hamar kifizette a jegyet es elment a koncertjere. bar lehet csak viccbol mondta v viccesen
2013. július 18. 17:24
Nem verte ki a résztvevő kezéből,de azért sajnálom hogy ilyet tett,mert az az illető csak őt kamerázta,hiszen nem mindennap van lehetősége Beyoncé-t ilyen közelről látnia,a rajongó helyében én is megörökítettem volna hogy ilyen közel vagyok Beyoncé-hoz,jó én még énekeltem is volna. Ha velem teszi ezt nem esett volna jól,de most úgy látszik hogy ilyen napja volt.
2013. július 18. 17:45
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Megertem Beyonce-t, hiszen akihez oda hajolt, hogy enkeljen bele a mikrofonba, az inkabb az arcaba tolta a kamerat ahelyett hogy enekelt volna. Persze szebben is elintezhette volna, de meg csak ki sem lokte a kezebol, csak arrebb tolta egy picit. A cikkbol visoznt teljesen ugy jott le, hogy Beyonce ki van akadva amiert kamerazzak a koncertjen es senki nem csinalhat video felvetelt. De persze a videobol pozitivabban jott le a dolog. Szerintem Beyonce is csak poenkodasnak szanta.
2013. július 18. 17:54
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Istenem, ha már megint valaki meg is nézné a videót, és nem csak a szalagcímet olvasná el... gondolom összedőlne a világ. Eszem ágában sincs védeni Beyonce-t, de azért ha összehasonlítjuk ezt az esetet azzal amikor Rihanna fejbeb*szta a rajongóját, hát a közelében sincs. Ami először feltűnt, én abszolút nem látom hogy B olyan rohadt ideges lenne, 2. hol veri ki a kezéből a kamerát ?
Alig lökte meg a kezét, még lökésnek sem nevezném. Beyonce nem egy olyan ember aki olyat tenne mint amit a cikkben leírtak ezt mondom úgy hogy nem egy élő koncertjét néztem már végig, plusz a videóból is teljesen az ellenkezője jön le.
2013. július 18. 18:06
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Én nem nevezném beszólásnak ezt és még igaza is volt...
2013. július 18. 18:15
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Mi ez a hülye cikk??? Beyonce mosolyogva mondja a rajongónak, hogy tegye le a kamerát, mert így nem tud énekelni. Egyáltalán NEM verte ki a kezéből. A rajongó ezután énekelt is a mikrofonba.
Hiába rakjátok be a videót, ha hülye cikket írtok, mert a sok agyatlan kommentelő meg sem nézi (vagy meg sem érti). Parasztvakítás lvl 9000... -.-"
Hiába rakjátok be a videót, ha hülye cikket írtok, mert a sok agyatlan kommentelő meg sem nézi (vagy meg sem érti). Parasztvakítás lvl 9000... -.-"
2013. július 18. 18:40
|
|
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline
|
Nemis volt ideges ..mosolygott és nemis verte ki a kezéből a kamerát. Ha írsz egí cikket akkor leggalább ne hülyeségről szóljon
2013. július 18. 19:27
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Semmi stressz semmi depreszió semmi idegeség nincs rajta .. inkabb viccesen mondta .. értelmes cikket írj és igazat legközelebb ... éssz legyen !
2013. július 18. 19:36
Megnéztem a videót,és én úgy láttam,hogy kivette a kezéből és ledobta....de lehet hogy nem jól láttam.
DE azért ETTŐL FÜGGETLENÜL mondom,hogy soha nem bírtam igazán a csajt.
DE azért ETTŐL FÜGGETLENÜL mondom,hogy soha nem bírtam igazán a csajt.
2013. július 18. 19:57
Ha jól láttam szinte majdnem mindenki kamerázta... Ha már nagy ilyen nagy sztár elfogadhatná
2013. július 18. 20:15
|
|
HopeForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194786 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: