Beyoncé beszólt az egyik rajongójának
2013. július 18. 13:59
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Valamelyest igaza van. Én azon nyomba meghalnék ha Beyonce, BEYONCE állna előttem... Persze azért a szép pillanatot meg is kell örökíteni, így megértem a rajongót is. Igaz kicsit durva,hogy kiverte a kezéből a szerkezetet. De gondolom feszült is volt...
2013. július 18. 14:01
Részben igaza van, de azért ennyire nem lennék bunkó egy rajongóhoz.
2013. július 18. 14:04
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Oké, leírva durvább
D a "thats much better"-t arra mondta, hogy énekeltette a számot a közönséggel, és a pasi nem énekelt csak kamerázott.. Aki megnézi a videót, jobban érti.
2013. július 18. 14:16
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
A felvételen is érződik, hogy nem halál komolyan mondta azt, amit mondott. Inkább viccesen, csipkelődve jegyezte meg. A közönség is jót mulatott rajta.
Egyébként tényleg idegesítő, hogy kb. fél méterre volt tőle, és ő a kamerával foglalkozott. A zágrábi koncerten volt olyan csaj, aki ott nyomkodta a telefonját folyamatosan (és nem kamerázott), Beyo pedig 1 méterre volt tőle... Ha ilyenre van lehetőségem.. eszembe sem jut a kép készítés.
Egyébként tényleg idegesítő, hogy kb. fél méterre volt tőle, és ő a kamerával foglalkozott. A zágrábi koncerten volt olyan csaj, aki ott nyomkodta a telefonját folyamatosan (és nem kamerázott), Beyo pedig 1 méterre volt tőle... Ha ilyenre van lehetőségem.. eszembe sem jut a kép készítés.
2013. július 18. 14:22
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
igaza van, ő próbál felejthetetlen élményéket adni azoknak, akik elmennek a koncertjeire, akkor meg miért nem élőben éli át a koncertet és nem később otthon a gép előtt ülve??
2013. július 18. 14:32
Nem is mondta olyan húú de durván. Végül is , valamilyen szinten igaza van . Lehet azért mondta hogy ne a kamerával legyen a rajongó elfoglalva hanem élvezze , érezze át a koncertet. Teljesen jogos. Bár , én biztos nem szóltam volna ... De ezzel sem volt baj , hisz nem bunkón mondta , hanem tök normálisan .
2013. július 18. 14:43
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
hát azért ez eléggé bunkóság kiveri a kezéből a kamerát..akkor már ki is fizethetné ha tönkretette..
2013. július 18. 14:44
lehet,hogy már elege van abból,hogy folyton zaklatják a magánéletét. =(
2013. július 18. 14:45
Azért a videóból látszik, hogy nem kilökte a kedéböl, csak "megkérte" hogy inkább élje bele magát a koncertbe... bár én az ő helyébe nem csináltam volna ezt...
2013. július 18. 15:15
A videó alapján nem volt olyan dúrva ahogy "kiverte a kezéből", de ezt nem így kellett volna elintézni.
2013. július 18. 15:23
Pedig már vártam, hogy izomból kib.assza a kezéből a kamerát vagy valami, de én ezt inkább csak úgy mondanám, hogy ellökte a kezét
és még csak bunkó sem volt, NAMINDEGY.xd
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: