Klippremier: Demi Lovato - Made in the USA
2013. július 18. 12:31
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Láttuk már ezt a történetet számtalanszor, mégis azt mondom, hogy nagyon aranyos videó lett, és inkább legyen története, minthogy csak áll egy fal előtt és that's all.
2013. július 18. 12:51
Isteneeeeem!
Nagyon jó lett ez a klip! Imádom ezt a számot, Demi gyönyörű szép benne...mint mindig. Legjobb <3
2013. július 18. 13:51
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
amúgy az senkit sem zavar, hogy Katy Part of Me klipjében ő maga megy el katonának?
csak gondoltam rákérdezek
én inkább néztem volna egy klipet a Warriorból vagy a Two Piecesből, először átsiklottam ezen a dalon, de ha Demi egy ilyen dalból akart ilyen klipet, akkor ennyi, ebből lett és kész. én nagyon büszke vagyok Demire, a legjobb klipje lett eddig. tudtam, hogy nem kell csalódnom, amikor meghallottam, hogy részben ő is rendezi. nagyon ügyes csaj lett belőle, csak ennyit tudok hozzáfűzni.
én inkább néztem volna egy klipet a Warriorból vagy a Two Piecesből, először átsiklottam ezen a dalon, de ha Demi egy ilyen dalból akart ilyen klipet, akkor ennyi, ebből lett és kész. én nagyon büszke vagyok Demire, a legjobb klipje lett eddig. tudtam, hogy nem kell csalódnom, amikor meghallottam, hogy részben ő is rendezi. nagyon ügyes csaj lett belőle, csak ennyit tudok hozzáfűzni.
2013. július 18. 14:29
Tényleg nagyon jó lett a videó és a dal is! Nagyon szépek az apró részretek és Demi is jól fest a klipben
2013. július 18. 14:39
Nem csalódtam Demiben . Az új lemeze nagyon jó lett , van benne szomorú dal , merengős , de kellemes hanglejtésű vidám is , mint például ez is ilyen. Ennek ellenére nem ez a kedvenc dalom a lemezről. A klip viszont nekem személyes kedvencem lesz . Többször is kivehetné a részét rendezésben is , mert nagyon szép munka lett .
2013. július 18. 15:06
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.07.17. 21:56)
Ez a csaj minden egyes dalánál elmondja, hogy fantasztikus a teljesítménye, újabb szintre lépett és hogy neki ez sokat jelent.
Amúgy nem tudom Ti hogy vagytok vele, de a dal refrénje bennem eléggé Beyoncé Halo dalát idézi fel... vagy nem tudom, de valamire emlékeztet. 
Nem tudtam rájönni, hogy melyik dalra hasonlít a refrénje. Hát persze, Beyoncé Halójához! Egyesek itt azt állítják, hogy nem hasonlít, én meg erre csak annyit tudok mondani, hogy néhányotoknak problémája van a hallással, vagy nincs ritmusérzéketek, esetlegesen a rajongói rózsaszín kódfelhőben úszva elfogultan állítjátok, hogy nem. A dal totálisan koppincs műanyag tucatzene, szóval nem tudom miért van oda magával ennyire a csaj, mert szerintem még sz*rabbat alkotott, mint amiket anno. Biztos nagy szintlépés volt számára és a zeneikarrierjének, de nem baj.XD A klip elcsépelt, bár megható és bár Tatum-Amanda páros juttatja az eszembe a Kedves John című film által. Tényleg, annyira, de annyira kreatív, és új és annyira korszakalkotó, hogy mindjárt szétbőgöm magamat a röhögéstől.XD Ragyi zenei munkásságát simán Madonnáéhoz hasonlítja, holott egy sz*rkupac az egész. Na, de, hogy mindezt az emberek ne öklendezzék vissza jön nekünk az iszonyatosan rossz életével, a sztéjsztronggal és az apja halálával, amikkel tökéletesen el tudja ködösíteni az igénytelen kukába való munkáját.
2013. július 18. 15:24
szerintem gyenge, nem csak a szám, de a lemeze is :/ bocsi..
2013. július 18. 16:09
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Örülök, hogy Demi kezd kiteljesedni a klip tetszik, a számot meg még szoknom kell.
2013. július 18. 17:36
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Az egész videoklip egy gyenge utánzat lett.Ezt a témát is már jó párszor elsütötte mindenki,szóval ne érezze Demike annyira nagyra magát,mert nem teljesen a saját kobakjából pattant ki az ötlet.
Egyébként ha figyel az ember,akkor tényleg a refrén egy az egybe Beyonce Haloja,főleg a vége fele lehet érezni,máris a szövege járt a fejembe,mert a ritmusa tök ugyanaz.
Hiába próbál ez a leányzó valami újat,valami jót alkotni,egyszerűen képtelen rá...
Egyébként ha figyel az ember,akkor tényleg a refrén egy az egybe Beyonce Haloja,főleg a vége fele lehet érezni,máris a szövege járt a fejembe,mert a ritmusa tök ugyanaz.
Hiába próbál ez a leányzó valami újat,valami jót alkotni,egyszerűen képtelen rá...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. július 18. 17:41
Tényleg olyan a refrén,mint Beyonce Hallo-ja.Olyan ismerős volt,de nem jutott eszembe hirtelen,hogy melyik dalhoz is hasonlít.Hát igen.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.