Starity

Klippremier: Demi Lovato - Made in the USA

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 17. 22:45 #61
Titkoska33
Titkoska33
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 53
Csatolások: 0
Azonosító: 202211
Nekem nagyon tetszik a dal és Demi-t is imádom! thumbsup.gif meghajolo.gif
2013. július 17. 22:47 #62
sztáránia
sztáránia
visszatérő vendég

StátuszAz emberi hülyeség határtalan!
Hozzászólás: 199
Azonosító: 189013
imádom demit de a made im the usa nem a kedvencem tetszik a dal de egy kicsit uncsi és a klipp is nagyon egyszerű dehát demi rendezte és ez nagy dolog :-):-)<3 de szerintem a never been hurton a really dont care -n meg a neon lights -on kívül az egész album unalmas de szeretem demit nagyon jó hangja van és tehetséges is
2013. július 17. 23:03 #63
Júliaa97
Júliaa97
új tag

StátuszRihanna ForeverAndEver<3<3 ŁŁ
Hozzászólás: 29
Azonosító: 148853
nekem hiányzik h nem Demi a főszereplő...sad.gif de amúgy jósmileeee.gif
2013. július 17. 23:07 #64
Baybee
Baybee
Fly, fly dragonfly.

StátuszI chose to love you in silence, for in silence I found no rejection
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 144550
Nagyon tetszik a dal és a klip is! smileeee.gif
2013. július 17. 23:14 #65
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
A refrén egy az egyben Beyoncé dala, a Halo, a klip pedig Katy Perry - Part Of Me. "Egy újabb szintre lépett" Miben? A kreativitásban?
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, baisée, Beyla, Pöttömke
2013. július 17. 23:30 #66
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Volt már jobb videója is, de ez sem vészes...biggrin.gif
2013. július 17. 23:34 #67
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
imádom ezt a dalt tőle smileeee.gif a klipp is jó lett! heart.gif
2013. július 17. 23:36 #68
Zutul
Zutul

StátuszVolt egyszer egy... utána meg kettő.
Hozzászólás: 798
Csatolások: 82
Azonosító: 124816
Még szoknom kell a számot... biggrin.gif
2013. július 17. 23:41 #69
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett!! heart.gif
2013. július 17. 23:46 #70
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Szerintem a klip ötletes lett. A dal pedig nagyon tetszik. Őszintén, rosszabbra számítottam. Demi gyönyörű a klipben.
2013. július 17. 23:49 #71
Áfamanó
Áfamanó
Hozzászólás: 568
Azonosító: 184102
Nagyon jó lett. Ügyes lány csak így tovább. smileeee.gif
2013. július 17. 23:51 #72
Barbygirl95
Barbygirl95
'M'aime pour qui je suis..." :)
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 2421
Azonosító: 130850
Idézet (MadHatter @ 2013.07.17. 23:14)
A refrén egy az egyben Beyoncé dala, a Halo, a klip pedig Katy Perry - Part Of Me. "Egy újabb szintre lépett" Miben? A kreativitásban?

Figyelj, nekem nincs bajom azzal, hogy ki mit szeret, mindenkinek megvan a maga ízlése..., de arról szólnék, hogy ismerem mindkét dalt, és klipet, de egyáltalán nem "egy az egyben ugyanaz"!! Mivel, ha figyelmesen megfigyelnéd a Halo és a Made in the USA-t, akkor rájönnél, hogy nem ugyanaz. Persze, hasonlít, ez nem tagadás, mert mind a kettő a szerelemről szól, és egy férfiról, és, hogy nem akarja elveszíteni, de Demi fiatalosabban beszél/énekel erről, míg Beyoncé szintén korához illően, felnőttesebben, és teljesen más dolgokat említenek, de ezt lehetne még itt hosszabban ragozni... De ha már nem érted teljes mértékben az angol szöveget a Youtube-on megtalálod magyar felirattal is!! (Klikk a címekre)
A Part of me, meg igen, szintén hasonló, csak ott egy lány/nő lesz katona, meg teljesen másról szól, meg egyáltalán még a hangulat sem ugyanaz, szóval teljesen más. Két hasonlóság: a katonaság, meg az elején egy ilyen fesztiválos emlék jelenik meg! Ja, de teljesen ugyanaz...!! thumbsup.gif dry.gif
Nem csak azért írom ezt, mert szeretem Demit, mert ezt bárkinél ugyanúgy megtenném... Ez az én véleményem, és szerintem jól látom, de mindenki gondol, amit gondol... És ez oké, hogy elmondod a véleményed, ezzel nincs gond, én is csak válaszoltam!
Szerintem, a dal nagyon jó, és klip is jól sikerült! smileeee.gif rolleyes.gif
2013. július 17. 23:53 #73
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Idézet (MadHatter @ 2013.07.17. 23:14)

ÁÁÁ tudtam hogy valahonnan ismerős a dallam! biggrin.gif amúgy én szeretem Demit de engem nem győzött meg ezzel. se a számmal se a klippel. sőt ha már itt vagyunk az új albumja sem az igazi, az Unbroken sokkal erősebb volt. kezd kicsit elgyengülni zene terén :S szerintem legalábbis.
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. július 17. 23:55 #74
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Hozzászólás: 553
Csatolások: 861
Azonosító: 190255
Jó! Oké!
Nagyon elegem van a nemnormális utálkozókból!
ELŐBB ISMERJÉTEK MEG ŐT! Ismerjétek meg a múltját!
Aztán utána beszéljetek itt. Lovaticsok! MI meg ne is vegyük észre őket! Mi tudjuk mi az igazság , és hiszünk abban hogy Ő SOHA NEM KOPPINT SENKIRŐL ÉS IGENIS MINDIG TOVÁBBLÉP MINDEN DALNÁL!
2013. július 17. 23:56 #75
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (Barbygirl95 @ 2013.07.17. 23:51)
Figyelj, nekem nincs bajom azzal, hogy ki mit szeret, mindenkinek megvan a maga ízlése..., de arról szólnék, hogy ismerem mindkét dalt, és klipet, de egyáltalán nem "egy az egyben ugyanaz"!! Mivel, ha figyelmesen megfigyelnéd a Halo és a Made in the USA-t, akkor rájönnél, hogy nem ugyanaz. Persze, hasonlít, ez nem tagadás, mert mind a kettő a szerelemről szól, és egy férfiról, és, hogy nem akarja elveszíteni, de Demi fiatalosabban beszél/énekel erről, míg Beyoncé szintén korához illően, felnőttesebben, és teljesen más dolgokat említenek, de ezt lehetne még itt hosszabban ragozni... De ha már nem érted teljes mértékben az angol szöveget a Youtube-on megtalálod magyar felirattal is!! (Klikk a címekre)
A Part of me, meg igen, szintén hasonló, csak ott egy lány/nő lesz katona, meg teljesen másról szól, meg egyáltalán még a hangulat sem ugyanaz, szóval teljesen más. Két hasonlóság: a katonaság, meg az elején egy ilyen fesztiválos emlék jelenik meg! Ja, de teljesen ugyanaz...!!  thumbsup.gif  dry.gif 
Nem csak azért írom ezt, mert szeretem Demit, mert ezt bárkinél ugyanúgy megtenném... Ez az én véleményem, és szerintem jól látom, de mindenki gondol, amit gondol... És ez oké, hogy elmondod a véleményed, ezzel nincs gond, én is csak válaszoltam!
Szerintem, a dal nagyon jó, és klip is jól sikerült! smileeee.gif rolleyes.gif

MadHatter nem a dalszöveget tartja ugyanolyannak, hanem a refrén ritmusát, magát a refrént! Ahogy én is. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla
2013. július 17. 23:58 #76
beccsu-baby
beccsu-baby

Státusz-
Hozzászólás: 973
Azonosító: 162296
Demi gyönyörű♥ A dalt imádom♥ De a klip lehetett volna sokkal (sokkal) jobb!:$ Ez róla a véleményem, jó lett, és rendben van:)
2013. július 18. 00:12 #77
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (Barbygirl95 @ 2013.07.17. 23:51)
Figyelj, nekem nincs bajom azzal, hogy ki mit szeret, mindenkinek megvan a maga ízlése..., de arról szólnék, hogy ismerem mindkét dalt, és klipet, de egyáltalán nem "egy az egyben ugyanaz"!! Mivel, ha figyelmesen megfigyelnéd a Halo és a Made in the USA-t, akkor rájönnél, hogy nem ugyanaz. (...)

Ember, nem a dalnak a szövegére gondoltam, hanem a refrén dallamára.
2013. július 18. 00:20 #78
- törölt felhasználó -    
hát a címből egyből a Party in the USA jutott az eszembe. a dal az jó, bár nem fülbemászó, hanem átlagos. smileeee.gif
2013. július 18. 00:33 #79
RenaXx
RenaXx
visszatérő vendég

StátuszSm;)e !!
Hozzászólás: 253
Azonosító: 206336
jó dal. Jó klipp. Respect Demi
2013. július 18. 00:52 #80
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Egyáltalán nem hasonlít a Halo-ra, életbe nem jutott volna eszembe belemagyarázni ezt, épp ésszel nem tudom felfogni, hogy hogy jött ez elő. Annyira hasonlít a kettő, mint két pop dal egymásra. Főleg mivel a Made in the USA gyorsabb.

Lerágott csont ez a Dear John-os történet, de nekem bejön. Még mindig jobb, mint a Heart Attack, vagy egyéb semmi-nem-történik-csak-állok-az-egyszínű-háttér-elött klip. Demi nagyon ügyesen dolgozott, igaz, nem korszakalkotó sztorival jött elő, maradt a biztonságos talajon. De mégis mit lehet egy ilyen című/szövegű dalhoz kitalálni(értsd:Chevy, West Coast, East Coast, hair blowing in the wind stb.)? Mi jellemzi jobban az amerikai szerelmet, mint egy hős katona, aki épp visszatér az olajvadászatból és újra együtt lehet szerelmével, akit egy karneválon ismert meg, valószínűleg július 4-én? Már csak a karcolások hiányoztak az arcáról, lobogó amcsi zászlók, mögötte égő autóval, meg az, hogy mutassák, a csajt felcsinálta pont elötte(elnézést a nyers megnyílvánulásért). Nem kell ezt túldramatizálni. A maga egyszerűségével szép ez a videó. A rajongók(mint én) ugyis imádni fogják. Amúgy hány katonás klip van Katy Perry-én kívül? Akkor hasonlít még a 30 Seconds to Mars This Is War-jára, a Fun Some Nights-ára esetleg Guns N' Roses Civil War-jára, vagy bármire, amiben szó van a háborúról és vannak benne katonák? biggrin.gif Ugyan.
1 felhasználónak tetszik: Barbygirl95
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok