Klippremier: Demi Lovato - Made in the USA
2013. július 17. 22:45
|
|
Titkoska33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.19. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 202211 offline
|
Nekem nagyon tetszik a dal és Demi-t is imádom!
2013. július 17. 22:47
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
imádom demit de a made im the usa nem a kedvencem tetszik a dal de egy kicsit uncsi és a klipp is nagyon egyszerű dehát demi rendezte és ez nagy dolog :-):-)<3 de szerintem a never been hurton a really dont care -n meg a neon lights -on kívül az egész album unalmas de szeretem demit nagyon jó hangja van és tehetséges is
2013. július 17. 23:51
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Idézet (MadHatter @ 2013.07.17. 23:14)
A refrén egy az egyben Beyoncé dala, a Halo, a klip pedig Katy Perry - Part Of Me. "Egy újabb szintre lépett" Miben? A kreativitásban?
Figyelj, nekem nincs bajom azzal, hogy ki mit szeret, mindenkinek megvan a maga ízlése..., de arról szólnék, hogy ismerem mindkét dalt, és klipet, de egyáltalán nem "egy az egyben ugyanaz"!! Mivel, ha figyelmesen megfigyelnéd a Halo és a Made in the USA-t, akkor rájönnél, hogy nem ugyanaz. Persze, hasonlít, ez nem tagadás, mert mind a kettő a szerelemről szól, és egy férfiról, és, hogy nem akarja elveszíteni, de Demi fiatalosabban beszél/énekel erről, míg Beyoncé szintén korához illően, felnőttesebben, és teljesen más dolgokat említenek, de ezt lehetne még itt hosszabban ragozni... De ha már nem érted teljes mértékben az angol szöveget a Youtube-on megtalálod magyar felirattal is!! (Klikk a címekre)
A Part of me, meg igen, szintén hasonló, csak ott egy lány/nő lesz katona, meg teljesen másról szól, meg egyáltalán még a hangulat sem ugyanaz, szóval teljesen más. Két hasonlóság: a katonaság, meg az elején egy ilyen fesztiválos emlék jelenik meg! Ja, de teljesen ugyanaz...!!
Nem csak azért írom ezt, mert szeretem Demit, mert ezt bárkinél ugyanúgy megtenném... Ez az én véleményem, és szerintem jól látom, de mindenki gondol, amit gondol... És ez oké, hogy elmondod a véleményed, ezzel nincs gond, én is csak válaszoltam!
Szerintem, a dal nagyon jó, és klip is jól sikerült!
2013. július 17. 23:53
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (MadHatter @ 2013.07.17. 23:14)
A refrén egy az egyben Beyoncé dala, a Halo, a klip pedig Katy Perry - Part Of Me. "Egy újabb szintre lépett" Miben? A kreativitásban?
ÁÁÁ tudtam hogy valahonnan ismerős a dallam!
2013. július 17. 23:55
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Jó! Oké!
Nagyon elegem van a nemnormális utálkozókból!
ELŐBB ISMERJÉTEK MEG ŐT! Ismerjétek meg a múltját!
Aztán utána beszéljetek itt. Lovaticsok! MI meg ne is vegyük észre őket! Mi tudjuk mi az igazság , és hiszünk abban hogy Ő SOHA NEM KOPPINT SENKIRŐL ÉS IGENIS MINDIG TOVÁBBLÉP MINDEN DALNÁL!
Nagyon elegem van a nemnormális utálkozókból!
ELŐBB ISMERJÉTEK MEG ŐT! Ismerjétek meg a múltját!
Aztán utána beszéljetek itt. Lovaticsok! MI meg ne is vegyük észre őket! Mi tudjuk mi az igazság , és hiszünk abban hogy Ő SOHA NEM KOPPINT SENKIRŐL ÉS IGENIS MINDIG TOVÁBBLÉP MINDEN DALNÁL!
2013. július 17. 23:56
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Barbygirl95 @ 2013.07.17. 23:51)
Figyelj, nekem nincs bajom azzal, hogy ki mit szeret, mindenkinek megvan a maga ízlése..., de arról szólnék, hogy ismerem mindkét dalt, és klipet, de egyáltalán nem "egy az egyben ugyanaz"!! Mivel, ha figyelmesen megfigyelnéd a Halo és a Made in the USA-t, akkor rájönnél, hogy nem ugyanaz. Persze, hasonlít, ez nem tagadás, mert mind a kettő a szerelemről szól, és egy férfiról, és, hogy nem akarja elveszíteni, de Demi fiatalosabban beszél/énekel erről, míg Beyoncé szintén korához illően, felnőttesebben, és teljesen más dolgokat említenek, de ezt lehetne még itt hosszabban ragozni... De ha már nem érted teljes mértékben az angol szöveget a Youtube-on megtalálod magyar felirattal is!! (Klikk a címekre)
A Part of me, meg igen, szintén hasonló, csak ott egy lány/nő lesz katona, meg teljesen másról szól, meg egyáltalán még a hangulat sem ugyanaz, szóval teljesen más. Két hasonlóság: a katonaság, meg az elején egy ilyen fesztiválos emlék jelenik meg! Ja, de teljesen ugyanaz...!!
Nem csak azért írom ezt, mert szeretem Demit, mert ezt bárkinél ugyanúgy megtenném... Ez az én véleményem, és szerintem jól látom, de mindenki gondol, amit gondol... És ez oké, hogy elmondod a véleményed, ezzel nincs gond, én is csak válaszoltam!

MadHatter nem a dalszöveget tartja ugyanolyannak, hanem a refrén ritmusát, magát a refrént! Ahogy én is.
2013. július 17. 23:58
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Demi gyönyörű♥ A dalt imádom♥ De a klip lehetett volna sokkal (sokkal) jobb!:$ Ez róla a véleményem, jó lett, és rendben van:)
2013. július 18. 00:12
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Barbygirl95 @ 2013.07.17. 23:51)
Figyelj, nekem nincs bajom azzal, hogy ki mit szeret, mindenkinek megvan a maga ízlése..., de arról szólnék, hogy ismerem mindkét dalt, és klipet, de egyáltalán nem "egy az egyben ugyanaz"!! Mivel, ha figyelmesen megfigyelnéd a Halo és a Made in the USA-t, akkor rájönnél, hogy nem ugyanaz. (...)
Ember, nem a dalnak a szövegére gondoltam, hanem a refrén dallamára.
2013. július 18. 00:20
hát a címből egyből a Party in the USA jutott az eszembe. a dal az jó, bár nem fülbemászó, hanem átlagos.
2013. július 18. 00:52
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Egyáltalán nem hasonlít a Halo-ra, életbe nem jutott volna eszembe belemagyarázni ezt, épp ésszel nem tudom felfogni, hogy hogy jött ez elő. Annyira hasonlít a kettő, mint két pop dal egymásra. Főleg mivel a Made in the USA gyorsabb.
Lerágott csont ez a Dear John-os történet, de nekem bejön. Még mindig jobb, mint a Heart Attack, vagy egyéb semmi-nem-történik-csak-állok-az-egyszínű-háttér-elött klip. Demi nagyon ügyesen dolgozott, igaz, nem korszakalkotó sztorival jött elő, maradt a biztonságos talajon. De mégis mit lehet egy ilyen című/szövegű dalhoz kitalálni(értsd:Chevy, West Coast, East Coast, hair blowing in the wind stb.)? Mi jellemzi jobban az amerikai szerelmet, mint egy hős katona, aki épp visszatér az olajvadászatból és újra együtt lehet szerelmével, akit egy karneválon ismert meg, valószínűleg július 4-én? Már csak a karcolások hiányoztak az arcáról, lobogó amcsi zászlók, mögötte égő autóval, meg az, hogy mutassák, a csajt felcsinálta pont elötte(elnézést a nyers megnyílvánulásért). Nem kell ezt túldramatizálni. A maga egyszerűségével szép ez a videó. A rajongók(mint én) ugyis imádni fogják. Amúgy hány katonás klip van Katy Perry-én kívül? Akkor hasonlít még a 30 Seconds to Mars This Is War-jára, a Fun Some Nights-ára esetleg Guns N' Roses Civil War-jára, vagy bármire, amiben szó van a háborúról és vannak benne katonák?
Ugyan.
Lerágott csont ez a Dear John-os történet, de nekem bejön. Még mindig jobb, mint a Heart Attack, vagy egyéb semmi-nem-történik-csak-állok-az-egyszínű-háttér-elött klip. Demi nagyon ügyesen dolgozott, igaz, nem korszakalkotó sztorival jött elő, maradt a biztonságos talajon. De mégis mit lehet egy ilyen című/szövegű dalhoz kitalálni(értsd:Chevy, West Coast, East Coast, hair blowing in the wind stb.)? Mi jellemzi jobban az amerikai szerelmet, mint egy hős katona, aki épp visszatér az olajvadászatból és újra együtt lehet szerelmével, akit egy karneválon ismert meg, valószínűleg július 4-én? Már csak a karcolások hiányoztak az arcáról, lobogó amcsi zászlók, mögötte égő autóval, meg az, hogy mutassák, a csajt felcsinálta pont elötte(elnézést a nyers megnyílvánulásért). Nem kell ezt túldramatizálni. A maga egyszerűségével szép ez a videó. A rajongók(mint én) ugyis imádni fogják. Amúgy hány katonás klip van Katy Perry-én kívül? Akkor hasonlít még a 30 Seconds to Mars This Is War-jára, a Fun Some Nights-ára esetleg Guns N' Roses Civil War-jára, vagy bármire, amiben szó van a háborúról és vannak benne katonák?
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.