Klippremier: Demi Lovato - Made in the USA
2013. július 17. 22:00
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
juhuuuuuuuuuuu végreee mgérte várni
2013. július 17. 22:02
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.07.17. 21:56)
Ez a csaj minden egyes dalánál elmondja, hogy fantasztikus a teljesítménye, újabb szintre lépett és hogy neki ez sokat jelent.
Amúgy nem tudom Ti hogy vagytok vele, de a dal refrénje bennem eléggé Beyoncé Halo dalát idézi fel... vagy nem tudom, de valamire emlékeztet. 
Nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem egy normális ember büszke a munkája gyümölcsére...
Lehet nekem rossz a hallásom, de a dal mindenhez hasonlít csak Beyonce dalához nem.
2013. július 17. 22:02
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira jóóó *-* Már vagy 10x megnéztem
Szerintem nagyon jó lett
És persze a Demi gyönyörű benne és a dalt is imádom
Hatalmas gratuláció Demi
Szuper lett ♥♥♥
2013. július 17. 22:04
|
|
PöttönPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 206144 offline
|
Deminek mindig sikerül
Imádom <3
2013. július 17. 22:04
Már lassan 5 éve követem nyomon a karrierjét, és leírhatatlanul büszke vagyok rá.
Szerintem ez az eddigi legjobb klipje.
2013. július 17. 22:05
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.07.17. 21:56)
Ez a csaj minden egyes dalánál elmondja, hogy fantasztikus a teljesítménye, újabb szintre lépett és hogy neki ez sokat jelent.
Amúgy nem tudom Ti hogy vagytok vele, de a dal refrénje bennem eléggé Beyoncé Halo dalát idézi fel... vagy nem tudom, de valamire emlékeztet. 
...és tényleg. Én is felismertem benne Beyoncé Halo-ját, ez tény és való.
Amúgy a klip nekem tetszik, ötletes, de a szám már nem annyira.
2013. július 17. 22:09
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Nekem inkább a Miley Cyrus féle Party In The USA-t juttatja az eszembe, legalábbis a refrének közötti rész.
2013. július 17. 22:31
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Nagyon jó a szám,az egyik legjobb a "Demi"-ről,és a klip is szuper lett.QueenD ismét kitett magért,és bebizonyította,hogy ő aztán nagyon tud.
))
(Ezt csak úgy zárójelben:nem akarok senkit megbántani,de aki ebben a dalban a Halo-t hallja annak problémája lehet a hallásával...:S)
(Ezt csak úgy zárójelben:nem akarok senkit megbántani,de aki ebben a dalban a Halo-t hallja annak problémája lehet a hallásával...:S)
2013. július 17. 22:37
A szám nem rossz, egészen tetszik(bár azt meg kell hagyni hogy erősen pop-tucat szaga van), de a klip Katy Perry koppintás, és a YouTube hemzseg ettől a szerelem témától, megspékelve némi effektekkel, úgyhogy nem nagy szám. Amúgy..biztos én tudom rosszul, de Demi nem azt nyilatkozta valamikor, hogy a számot július negyedikére tartogatja és akkor is rakja fel a videómegosztóra az ünnep alkalmából?? Egy kicsit megkésett vele, de sebaj.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: