Starity

Ismét a szerelmi élete miatt támadják Taylor Swiftet

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 17. 18:09 #81
klaudia0320
klaudia0320
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 435
Csatolások: 0
Azonosító: 191197
Jó ötlet volt ez a póló.
2013. július 17. 18:13 #82
Bella xoxo
Bella xoxo
új tag

StátuszFollow your dreams ♥
Hozzászólás: 87
Azonosító: 201721
Nekem kell egy ilyen! (Csak viccelek.) Oké, az, hogy Taylor mit szól hozzá, az egy dolog... de akiknek a neve a pólón van?
2013. július 17. 18:30 #83
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Idézet (Henna100 @ 2013.07.17. 16:42)
Az mellékes,hogy Taylor és a Swifties mit szólnak hozzá..mert hát azt el tudjuk képzelni grrr.gif de azokkal mi van akiknek a neve a pólón szerepel?huh.gif De sztem ez nem szánalmas.Mindenki azt kapja amit megérdemel!Ez van. pardon.gif

Ismét kiemelem,hogy mindezt úgy írom,hogy nem kedvelem Taylort,sem a munkásságát.
Miért,mit tett ő,hogy a háromnegyed világ egy utolsó r*bancnak tartsa? Persze,szerintem sem normális,hogy 4 év alatt 9 pasi,meg ez a dalírásos cucc,de azért álljatok már le...
Senki sem érdemli ezt,hogy folyamatosan a porig alázzák.Mindenki úgy osztja itt az észt,mintha ő még soha életében nem követett volna el hibákat.És az általatok istenített sztárocskákról honnan tudjátok,hogy nem éppen ő ugyan ilyen?
Álljatok már le az ítélkezéssel,mert rohadtul nincs jogotok hozzá...Persze véleménye mindenkinek lehet,ahogy nekem is megvan, de azért nem kéne átesni a ló túloldálára,legalábbis ebben az esetben,ami tipikus példa a bolhából elefántot csinál-ra.
2013. július 17. 18:36 #84
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem Taylort, de ez már nem vicces, sőt bunkóság! Nem értem miért nem tudják békén hagyni.
2013. július 17. 18:39 #85
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Már nagyon uncsi. biggrin.gif
2013. július 17. 18:43 #86
annus0328
annus0328
visszatérő vendég

Státusz2013.Október... ♥
Hozzászólás: 410
Azonosító: 205264
Hamar összetörik.. :S
2013. július 17. 18:54 #87
pillango55
pillango55
visszatérő vendég

StátuszBoom-clap, the sound of my heart, the beat goes on and on and on and on and.. <3
Hozzászólás: 356
Azonosító: 176513
Úristen, kell egy ilyen biggrin.gif
Viccet félretéve ötletes póló biggrin.gif
2013. július 17. 18:56 #88
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Szánalom ez a trió, így akarnak maguknak sikert és hírnevet szerezni, ez egyegyértelmű. És undorító. Remélem csődbe megy ez a 'Lex' és éhezni fog és felfordul pardon.gif szerintem rohadtul nem vicces mások (balszerencsés) életén és magánéletén viccelődni -.- remélem százszor annyi csalódást fog majd átélni, amennyit Taylor.
Amúgy ez nem is sok pasi, más énekesnőcskékról is lehetne pólót, akik kétszer ennyivel kavartak, csak őket sosem piszkálják,..o.o
2013. július 17. 18:59 #89
- törölt felhasználó -    
Szerintem szánalmas, hogy ezek az emberek nem tudnak a saját életükkel foglalkozni és úgy pofáznak bele Tayloréba, mintha közük lenne hozzá. Az vesse rá az első követ, aki még nem követett el hibát. Nevetségesek.
Miért is érdemli ezt Taylor? Mert nem horgonyzott le az első pasinál? Vagy mert úgy könnyebb volt neki elviselni a szakítást, hogy leírta egy dalszövegbe? Inkább ti, akik ezt mondjátok, azok érdemelnének meg két akkor maflást, hogy a fal adja a másikat. Főleg úgy, hogy szerintem a 90%-otok 10-12 éves és fogalmatok sincs arról, milyen az, ha elhagynak. Ártott ő nektek bármit is? Nem hiszem. Inkább szálljatok kicsit magatokba, mielőtt ilyeneket leírtok.
2013. július 17. 19:10 #90
Liliana2002b
Liliana2002b
visszatérő vendég

StátuszI'm Dreamer♥
Hozzászólás: 149
Azonosító: 183004
Ez jóó! Nem sajnálom Taylort! Ha igazán szerette volna mindegyiket akkor még mindig "Redmayne"-val járna és kb 2016-ban fejezné be Harryvel ( tongue.gif)
De ez tényleg így van És Zsécii: Miért is érdemli Nézzük Harryt.
Ajjas módon:
1. Pénzt csinált belőle majd összetörte a szívét (és mindjárt jön az tőletek,hogy taylornak is fájt hát ebből jön a 2-es_
2: Egyátalán nem fájt neki inkább jó dolognak tartotta,hogy meglegyen egy új videoklip
3: Ne is beszéljünk a Grammys gyerekes viselkedéséről -.-
Szóval ez minden,de ha valamit kifelejtettem szóljatok rám wink.gif
2013. július 17. 19:10 #91
- törölt felhasználó -    
Ez már a szintenaluliság,és primitívség-nek a legfelsőbb foka.
Nem tudom ép ésszel felfogni,az ilyen ember ilyenkor mit érez?!Tay & a szerelmi élete az Ő magán dolga.Oké hogy híresség meg minden,de egy ilyen teljesen kívűlálló embernek mi köze is van hozzá? Tehát az hogy még a 'Swiftie'-ket is belevonják undorító.Őszintén kíváncsi vagyok ki fogja ezt megvenni? A Taylor utálók.Ennyire örül magának? Brávó.Én Taylor életét&szerelmi életét sohasem tartottam olyan érdekesnek or viccesnek.Lehetséges azért mert a rajongója vagyok.Viszont ez már nem vicces sőt..ideje lenne ezt abbahagyni és a SAJÁT életével foglalkozni az ilyennek. dry.gif
2013. július 17. 19:12 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Liliana2002b @ 2013.07.17. 19:10)
Ez jóó! Nem sajnálom Taylort! Ha igazán szerette volna mindegyiket akkor még mindig "Redmayne"-val járna és kb 2016-ban fejezné be Harryvel ( tongue.gif
De ez tényleg így van És Zsécii: Miért is érdemli Nézzük Harryt. 
Ajjas módon:
1. Pénzt csinált belőle majd összetörte a szívét (és mindjárt jön az tőletek,hogy taylornak is fájt hát ebből jön a 2-es_
2: Egyátalán nem fájt neki inkább jó dolognak tartotta,hogy meglegyen egy új videoklip
3: Ne is beszéljünk a Grammys gyerekes viselkedéséről -.-
Szóval ez minden,de ha valamit kifelejtettem szóljatok rám wink.gif

Attól, mert ez történt közte és az agyonimádott Harry között, attól se neked, se senki másnak NINCS JOGA elítélni őt vagy beleszólni az életébe. De én nem fogok veled veszekedni, majd megtapasztalod a saját bőrödön azt, amit Taylor és minden más lány is.
2013. július 17. 19:39 #93
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
Arrgggggghhhhhhhh...Erre egy szót lehet használni.Vérlázító.Most komolyan.A napokban halt meg két ember, akiket milliók gyászolnak,erre ezek elkezdenek azzal szórakozni, hogy Taylort gúnyolják ÚJFENT.Ez nevetséges, primitív és unszimpatikus emberek ezreit megnevettet, ugyanakkor empatikus emberek ezreit megbotránkoztat.Jómagam nem vagyok egy Swifti, vagy mi, de ez akkor is ostoba és gyerekes viselkedés, mellyel csak azt lehet megmutatni, hogy sülltedhet az emberiség még mélyebbre.Remélem a designer most boldog, hogy piacra dobják a "találmányát", de én akkor is azt kívánom, hogy minél kevesebben vegyenek ilyen trikót.
2013. július 17. 19:44 #94
répácska999
répácska999
visszatérő vendég

StátuszNeymar is my hero.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 175181
Zsécii. Teljesen egyetértek!
Amúgy én is Directioner vagyok és a Harry-vel való kapcsolata után egy kicsivel rosszabb lett a véleményem Taylor-ról, de arra a szintre nem süllyednék le, mint hogy a magánéletén és a pasiügyein szórakozzak, és ezek miatt utáljam őt.
Viszont mások magánéletével cseszkelődni szánalmas. Gratulálok a sok pihentagyú baromnak, aki kitalálta ezt a trikót. Csak az a baj, hogy még meg is fogják venni! Hihetetlen milyen szánalmas emberek léteznek...
Az emberek 80%-a azért utálja Taylor-t, mert hogy milyen genya volt Harry-vel. Ébresztőőőő! Soha, ismétlem; SOHA a jó életben nem fogjuk megtudni, hogy mi történt Haylor-ral. Ebből következik, hogy abban sem lehetünk biztosak, hogy Taylor rontott el valamit. Épp emiatt nem szabad őt támadni, nem tudhatjuk mi zajlott közte és a fiúi között. Ha pedig már a többi pasijánál tartunk, akkor elmondanám, hogy egyáltalán nem baj az, ha nem ragadt le a legelsőnél. Főleg akkor, ha nem volt szerelmes belé. Fiatal, gyönyörű, és kihasználja mindezt, gondolkozzatok el, talán emiatt volt ennyi pasija. Csak még nem jött a nagy Ő. Ennyi az egész.
Érdekes amúgy, hogy úgy kezdtem el olvasni ezt a cikket, hogy mekkora poén már az egész. De aztán kicsit elgondolkoztam és megváltozott a véleményem. Álmomban sem gondoltam volna, hogy meg fogom védeni valamilyen témában Taylor-t, de ez is megtörtént, és a fent leírtakat teljesen komolyan gondolom.
Oké, még egy dolog és nem írok többet. Csak kicsit próbáljátok átérezni az ő helyzetét! Nem lehet túl kellemes neki...
2013. július 17. 19:55 #95
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1061
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
ez akkora baromság. talán ő az egyetlen sztár, akinek több kapcsolata is volt pár év leforgása alatt?Istenem, akadjatok már le a témáról.Gratulálok azoknak, akik megveszik ezeket a pólókat. Úgy látszik a saját szánalmas életük nem szolgáltat nekik elég élvezetet.
2013. július 17. 19:59 #96
- törölt felhasználó -    
Ohh ne már! Valaki megint unatkozott és 1 perc hírnévre vágyott!!!!!
2013. július 17. 20:03 #97
Dorcsi12
Dorcsi12
visszatérő vendég

StátuszAz ajtó kicsapódott és,valaki kirohant,én:-Hát ez kiviharzott.-MI??Kiviharcos??
Hozzászólás: 291
Azonosító: 199749
elszál az agyam...valaki már megint a híres celebek akarta szivatni!!....pff nincs mit mondnom erre!!!..
2013. július 17. 20:14 #98
rozi12
rozi12

StátuszZayn and Brad <3
Hozzászólás: 1229
Azonosító: 199480
Undorítónak tartom azt, hogy egyesek mások szerelmi csalódásain nevetnek... Szerintem nem mindegyik kapcsolatnak ő vetett véget, és miután a szakítás bekövetkezett, nem nagyon tudott mit csinálni szegény...
2013. július 17. 20:15 #99
Juhász panna
Juhász panna
új tag

StátuszDon't let me goooo
Hozzászólás: 1
Azonosító: 134603
Én veszek egyet :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDd Már csak a Jonas a Styles meg a Lautner miatt is :DDD
2013. július 17. 20:31 #100
Georgina16
Georgina16
új tag
Hozzászólás: 41
Azonosító: 197155
Ez de jóóó smileeee.gif Én is veszek egy ilyen pólót smileeee.gif <3
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok