Ismét a szerelmi élete miatt támadják Taylor Swiftet
2013. július 17. 18:09
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Jó ötlet volt ez a póló.
2013. július 17. 18:13
|
|
Bella xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201721 offline
|
Nekem kell egy ilyen! (Csak viccelek.) Oké, az, hogy Taylor mit szól hozzá, az egy dolog... de akiknek a neve a pólón van?
2013. július 17. 18:30
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Idézet (Henna100 @ 2013.07.17. 16:42)
Az mellékes,hogy Taylor és a Swifties mit szólnak hozzá..mert hát azt el tudjuk képzelni
de azokkal mi van akiknek a neve a pólón szerepel?
De sztem ez nem szánalmas.Mindenki azt kapja amit megérdemel!Ez van. 
Ismét kiemelem,hogy mindezt úgy írom,hogy nem kedvelem Taylort,sem a munkásságát.
Miért,mit tett ő,hogy a háromnegyed világ egy utolsó r*bancnak tartsa? Persze,szerintem sem normális,hogy 4 év alatt 9 pasi,meg ez a dalírásos cucc,de azért álljatok már le...
Senki sem érdemli ezt,hogy folyamatosan a porig alázzák.Mindenki úgy osztja itt az észt,mintha ő még soha életében nem követett volna el hibákat.És az általatok istenített sztárocskákról honnan tudjátok,hogy nem éppen ő ugyan ilyen?
Álljatok már le az ítélkezéssel,mert rohadtul nincs jogotok hozzá...Persze véleménye mindenkinek lehet,ahogy nekem is megvan, de azért nem kéne átesni a ló túloldálára,legalábbis ebben az esetben,ami tipikus példa a bolhából elefántot csinál-ra.
2013. július 17. 18:36
Nem szeretem Taylort, de ez már nem vicces, sőt bunkóság! Nem értem miért nem tudják békén hagyni.
2013. július 17. 18:39
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Már nagyon uncsi.
2013. július 17. 18:54
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Úristen, kell egy ilyen
Viccet félretéve ötletes póló
Viccet félretéve ötletes póló
2013. július 17. 18:56
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Szánalom ez a trió, így akarnak maguknak sikert és hírnevet szerezni, ez egyegyértelmű. És undorító. Remélem csődbe megy ez a 'Lex' és éhezni fog és felfordul
szerintem rohadtul nem vicces mások (balszerencsés) életén és magánéletén viccelődni -.- remélem százszor annyi csalódást fog majd átélni, amennyit Taylor.
Amúgy ez nem is sok pasi, más énekesnőcskékról is lehetne pólót, akik kétszer ennyivel kavartak, csak őket sosem piszkálják,..o.o
Amúgy ez nem is sok pasi, más énekesnőcskékról is lehetne pólót, akik kétszer ennyivel kavartak, csak őket sosem piszkálják,..o.o
2013. július 17. 18:59
Szerintem szánalmas, hogy ezek az emberek nem tudnak a saját életükkel foglalkozni és úgy pofáznak bele Tayloréba, mintha közük lenne hozzá. Az vesse rá az első követ, aki még nem követett el hibát. Nevetségesek.
Miért is érdemli ezt Taylor? Mert nem horgonyzott le az első pasinál? Vagy mert úgy könnyebb volt neki elviselni a szakítást, hogy leírta egy dalszövegbe? Inkább ti, akik ezt mondjátok, azok érdemelnének meg két akkor maflást, hogy a fal adja a másikat. Főleg úgy, hogy szerintem a 90%-otok 10-12 éves és fogalmatok sincs arról, milyen az, ha elhagynak. Ártott ő nektek bármit is? Nem hiszem. Inkább szálljatok kicsit magatokba, mielőtt ilyeneket leírtok.
Miért is érdemli ezt Taylor? Mert nem horgonyzott le az első pasinál? Vagy mert úgy könnyebb volt neki elviselni a szakítást, hogy leírta egy dalszövegbe? Inkább ti, akik ezt mondjátok, azok érdemelnének meg két akkor maflást, hogy a fal adja a másikat. Főleg úgy, hogy szerintem a 90%-otok 10-12 éves és fogalmatok sincs arról, milyen az, ha elhagynak. Ártott ő nektek bármit is? Nem hiszem. Inkább szálljatok kicsit magatokba, mielőtt ilyeneket leírtok.
2013. július 17. 19:10
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Ez jóó! Nem sajnálom Taylort! Ha igazán szerette volna mindegyiket akkor még mindig "Redmayne"-val járna és kb 2016-ban fejezné be Harryvel (
)
De ez tényleg így van És Zsécii: Miért is érdemli Nézzük Harryt.
Ajjas módon:
1. Pénzt csinált belőle majd összetörte a szívét (és mindjárt jön az tőletek,hogy taylornak is fájt hát ebből jön a 2-es_
2: Egyátalán nem fájt neki inkább jó dolognak tartotta,hogy meglegyen egy új videoklip
3: Ne is beszéljünk a Grammys gyerekes viselkedéséről -.-
Szóval ez minden,de ha valamit kifelejtettem szóljatok rám
Ajjas módon:
1. Pénzt csinált belőle majd összetörte a szívét (és mindjárt jön az tőletek,hogy taylornak is fájt hát ebből jön a 2-es_
2: Egyátalán nem fájt neki inkább jó dolognak tartotta,hogy meglegyen egy új videoklip
2013. július 17. 19:10
Ez már a szintenaluliság,és primitívség-nek a legfelsőbb foka.
Nem tudom ép ésszel felfogni,az ilyen ember ilyenkor mit érez?!Tay & a szerelmi élete az Ő magán dolga.Oké hogy híresség meg minden,de egy ilyen teljesen kívűlálló embernek mi köze is van hozzá? Tehát az hogy még a 'Swiftie'-ket is belevonják undorító.Őszintén kíváncsi vagyok ki fogja ezt megvenni? A Taylor utálók.Ennyire örül magának? Brávó.Én Taylor életét&szerelmi életét sohasem tartottam olyan érdekesnek or viccesnek.Lehetséges azért mert a rajongója vagyok.Viszont ez már nem vicces sőt..ideje lenne ezt abbahagyni és a SAJÁT életével foglalkozni az ilyennek.
Nem tudom ép ésszel felfogni,az ilyen ember ilyenkor mit érez?!Tay & a szerelmi élete az Ő magán dolga.Oké hogy híresség meg minden,de egy ilyen teljesen kívűlálló embernek mi köze is van hozzá? Tehát az hogy még a 'Swiftie'-ket is belevonják undorító.Őszintén kíváncsi vagyok ki fogja ezt megvenni? A Taylor utálók.Ennyire örül magának? Brávó.Én Taylor életét&szerelmi életét sohasem tartottam olyan érdekesnek or viccesnek.Lehetséges azért mert a rajongója vagyok.Viszont ez már nem vicces sőt..ideje lenne ezt abbahagyni és a SAJÁT életével foglalkozni az ilyennek.
2013. július 17. 19:12
Idézet (Liliana2002b @ 2013.07.17. 19:10)
Ez jóó! Nem sajnálom Taylort! Ha igazán szerette volna mindegyiket akkor még mindig "Redmayne"-val járna és kb 2016-ban fejezné be Harryvel (
)
Ajjas módon:
Ajjas módon:
Attól, mert ez történt közte és az agyonimádott Harry között, attól se neked, se senki másnak NINCS JOGA elítélni őt vagy beleszólni az életébe. De én nem fogok veled veszekedni, majd megtapasztalod a saját bőrödön azt, amit Taylor és minden más lány is.
2013. július 17. 19:39
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Arrgggggghhhhhhhh...Erre egy szót lehet használni.Vérlázító.Most komolyan.A napokban halt meg két ember, akiket milliók gyászolnak,erre ezek elkezdenek azzal szórakozni, hogy Taylort gúnyolják ÚJFENT.Ez nevetséges, primitív és unszimpatikus emberek ezreit megnevettet, ugyanakkor empatikus emberek ezreit megbotránkoztat.Jómagam nem vagyok egy Swifti, vagy mi, de ez akkor is ostoba és gyerekes viselkedés, mellyel csak azt lehet megmutatni, hogy sülltedhet az emberiség még mélyebbre.Remélem a designer most boldog, hogy piacra dobják a "találmányát", de én akkor is azt kívánom, hogy minél kevesebben vegyenek ilyen trikót.
2013. július 17. 19:44
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Zsécii. Teljesen egyetértek!
Amúgy én is Directioner vagyok és a Harry-vel való kapcsolata után egy kicsivel rosszabb lett a véleményem Taylor-ról, de arra a szintre nem süllyednék le, mint hogy a magánéletén és a pasiügyein szórakozzak, és ezek miatt utáljam őt.
Viszont mások magánéletével cseszkelődni szánalmas. Gratulálok a sok pihentagyú baromnak, aki kitalálta ezt a trikót. Csak az a baj, hogy még meg is fogják venni! Hihetetlen milyen szánalmas emberek léteznek...
Az emberek 80%-a azért utálja Taylor-t, mert hogy milyen genya volt Harry-vel. Ébresztőőőő! Soha, ismétlem; SOHA a jó életben nem fogjuk megtudni, hogy mi történt Haylor-ral. Ebből következik, hogy abban sem lehetünk biztosak, hogy Taylor rontott el valamit. Épp emiatt nem szabad őt támadni, nem tudhatjuk mi zajlott közte és a fiúi között. Ha pedig már a többi pasijánál tartunk, akkor elmondanám, hogy egyáltalán nem baj az, ha nem ragadt le a legelsőnél. Főleg akkor, ha nem volt szerelmes belé. Fiatal, gyönyörű, és kihasználja mindezt, gondolkozzatok el, talán emiatt volt ennyi pasija. Csak még nem jött a nagy Ő. Ennyi az egész.
Érdekes amúgy, hogy úgy kezdtem el olvasni ezt a cikket, hogy mekkora poén már az egész. De aztán kicsit elgondolkoztam és megváltozott a véleményem. Álmomban sem gondoltam volna, hogy meg fogom védeni valamilyen témában Taylor-t, de ez is megtörtént, és a fent leírtakat teljesen komolyan gondolom.
Oké, még egy dolog és nem írok többet. Csak kicsit próbáljátok átérezni az ő helyzetét! Nem lehet túl kellemes neki...
Amúgy én is Directioner vagyok és a Harry-vel való kapcsolata után egy kicsivel rosszabb lett a véleményem Taylor-ról, de arra a szintre nem süllyednék le, mint hogy a magánéletén és a pasiügyein szórakozzak, és ezek miatt utáljam őt.
Viszont mások magánéletével cseszkelődni szánalmas. Gratulálok a sok pihentagyú baromnak, aki kitalálta ezt a trikót. Csak az a baj, hogy még meg is fogják venni! Hihetetlen milyen szánalmas emberek léteznek...
Az emberek 80%-a azért utálja Taylor-t, mert hogy milyen genya volt Harry-vel. Ébresztőőőő! Soha, ismétlem; SOHA a jó életben nem fogjuk megtudni, hogy mi történt Haylor-ral. Ebből következik, hogy abban sem lehetünk biztosak, hogy Taylor rontott el valamit. Épp emiatt nem szabad őt támadni, nem tudhatjuk mi zajlott közte és a fiúi között. Ha pedig már a többi pasijánál tartunk, akkor elmondanám, hogy egyáltalán nem baj az, ha nem ragadt le a legelsőnél. Főleg akkor, ha nem volt szerelmes belé. Fiatal, gyönyörű, és kihasználja mindezt, gondolkozzatok el, talán emiatt volt ennyi pasija. Csak még nem jött a nagy Ő. Ennyi az egész.
Érdekes amúgy, hogy úgy kezdtem el olvasni ezt a cikket, hogy mekkora poén már az egész. De aztán kicsit elgondolkoztam és megváltozott a véleményem. Álmomban sem gondoltam volna, hogy meg fogom védeni valamilyen témában Taylor-t, de ez is megtörtént, és a fent leírtakat teljesen komolyan gondolom.
Oké, még egy dolog és nem írok többet. Csak kicsit próbáljátok átérezni az ő helyzetét! Nem lehet túl kellemes neki...
2013. július 17. 19:55
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
ez akkora baromság. talán ő az egyetlen sztár, akinek több kapcsolata is volt pár év leforgása alatt?Istenem, akadjatok már le a témáról.Gratulálok azoknak, akik megveszik ezeket a pólókat. Úgy látszik a saját szánalmas életük nem szolgáltat nekik elég élvezetet.
2013. július 17. 19:59
Ohh ne már! Valaki megint unatkozott és 1 perc hírnévre vágyott!!!!!
2013. július 17. 20:14
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Undorítónak tartom azt, hogy egyesek mások szerelmi csalódásain nevetnek... Szerintem nem mindegyik kapcsolatnak ő vetett véget, és miután a szakítás bekövetkezett, nem nagyon tudott mit csinálni szegény...
2013. július 17. 20:15
|
|
Juhász pannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 134603 offline
|
Én veszek egyet :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDd Már csak a Jonas a Styles meg a Lautner miatt is :DDD
2013. július 17. 20:31
|
Georgina16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197155 offline
|
Ez de jóóó
Én is veszek egy ilyen pólót
<3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: