Ismét a szerelmi élete miatt támadják Taylor Swiftet
2013. július 17. 16:30
Látom ez a téma már nem csak engem untat. Már nem azért,de ez nagy szemétség.
Amúgy selena arwa én is így vagyok vele
2013. július 17. 16:36
Idézet (Kourtney74 @ 2013.07.17. 14:26)
hát azt be kell látni hogy már fél Hollywood megvolt neki..
Be kell látni?
2013. július 17. 16:37
Nem unják még? Már a t*köm ki van, hogy minden héten arról cikkeznek, hogy Taylort épp ez a cég, vallásos csoport vagy illető szólta le a sikertelen kapcsolatai miatt. Mások kiélvezik a helyzetet, és igy jutnak pénzhez, hogy egy ilyen szánalmas feliratú pólókat készitenek. Szerintem mindenki foglalkozzon a maga életével, és ne a más hibáival, botladozásaival foglalkozzon. Mindenkiben van elég hiba. Az ő élete se makulátlan, és senkié se. Na és akkor?
2013. július 17. 16:42
Az mellékes,hogy Taylor és a Swifties mit szólnak hozzá..mert hát azt el tudjuk képzelni
de azokkal mi van akiknek a neve a pólón szerepel?
De sztem ez nem szánalmas.Mindenki azt kapja amit megérdemel!Ez van.
2013. július 17. 16:47
|
|
Amlloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 179707 offline
|
Szánalmas...Attól még hogy nem jönnek össze neki, nem kell ezt csinálni. Nem vagyok nagy fanja, de azért már kicsit messzire mentek ezzel. És úgy őszintén...Ki fogja ezt a felsőt megvenni?._.
2013. július 17. 16:57
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Tay szerelmi életéről beszélni már olyan, mint egy vicc. Elsőre még érdekes. Talán még másodikra meg harmadikra is. Nagyedjére már annyira nem humoros. Ezredjére meg már üvöltve kiált fel az ember, hogy ,,MÁR MEGIIIIIIIIN?!?!?!?!!?" Most komolyan, ebben mi a jó???? Miért élvezetes dolog valakinek egy másik ember szerelmi életén csámcsogni? Amúgy meg 9 pasi 4 év alatt az kb. 2 pasi évente azaz átlagban 6 hónapos kapcsolatok voltak, ami azért nem annyira rövid. Lassan le lehetne Tayről szállni...
Egyrészt más emberek is vannak a világon másrészt meg már -mint ahogy azt említettem- baromira unalmas és érdektelen téma.
U.i.: Ez a szín -véleményem szerint-kifejezetten ronda.
U.i.: Ez a szín -véleményem szerint-kifejezetten ronda.
2013. július 17. 16:57
Idézet (Rekka2 @ 2013.07.17. 16:53)
Bár biztosan rossz lehet Tay-nek, most hogy meghalt az anyukája. 
Igen,ezt hallottam én is. Sajnálom szegényt
2013. július 17. 17:04
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
Kel egy ilyeen póló *o*
2013. július 17. 17:33
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Na jólvan, mostmár nagyon elegem van Taylorból! Fejezze már be. -.-
2013. július 17. 17:36
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nekem már elegem van abból, hogy folyton Taylor magánélete a téma. Nem lehetne leszállni róla? Úgy látszik, a média imád csámcsogni mások szerelmi életén, különösen Taylorén. Nem csípem a csajt, de békén hagyhatnák már végre.
2013. július 17. 17:45
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Egyre mélyebbre süllyed már ez a szerencsétlen világ.Tudtommal felnőtt emberekről beszélünk,ennek ellenére az óvodában intelligensebb kisgyerekeket találok.
Igen,én sem kedvelem Taylort,sem a zenéjét,és nagyon úgy tartom,hogy túl van értékelve.De hát istenem,ő is egy ember,és senkinek nincs joga ezt csinálnia vele,sem egy ruhagyártónak,sem az elnöknek.
Először is, a magánélete nem tartózik a sajtóra,de még a rajongókra sem. Nyilván,nekem is megvan a véleményem erről az egészről,de nekem ettől se jobb,se rosszabb nem lesz az életem.
Szerencsétlen megérdemelné,hogy végre ne egy r*bancként nézzenek rá,mert alapvetően tényleg ennél durvább dolgokat is látott a világ,hisz például van egy Farrah Abraham nevű hölgyikénk,és nem ő az egyetlen. Swift kisasszony a hozzá hasonlókhoz egy jótündérke.
Egyébként meg,mitől lesz jobb,ha egy rohadt ruhára ráírják 9férfi vezetéknevét? Ugyanolyan unalmas darab lesz, a ruhagyártó meg egy idióta,unatkozó iQ ninja,aki így próbálja borzolni a kedélyeket,mert feltehetőleg baromi unalmas életet él szegényke,és csak a veszekedés szításban leli örömét.
Igen,én sem kedvelem Taylort,sem a zenéjét,és nagyon úgy tartom,hogy túl van értékelve.De hát istenem,ő is egy ember,és senkinek nincs joga ezt csinálnia vele,sem egy ruhagyártónak,sem az elnöknek.
Először is, a magánélete nem tartózik a sajtóra,de még a rajongókra sem. Nyilván,nekem is megvan a véleményem erről az egészről,de nekem ettől se jobb,se rosszabb nem lesz az életem.
Szerencsétlen megérdemelné,hogy végre ne egy r*bancként nézzenek rá,mert alapvetően tényleg ennél durvább dolgokat is látott a világ,hisz például van egy Farrah Abraham nevű hölgyikénk,és nem ő az egyetlen. Swift kisasszony a hozzá hasonlókhoz egy jótündérke.
Egyébként meg,mitől lesz jobb,ha egy rohadt ruhára ráírják 9férfi vezetéknevét? Ugyanolyan unalmas darab lesz, a ruhagyártó meg egy idióta,unatkozó iQ ninja,aki így próbálja borzolni a kedélyeket,mert feltehetőleg baromi unalmas életet él szegényke,és csak a veszekedés szításban leli örömét.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: