Elhunyt a Youtube-sztár, Talia Joy Castellano
2013. július 23. 20:28
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2013.07.20. 07:36)
Nem sűrűn szoktam reagálni mások véleményére, ahogy én sem szeretem, ha az enyémet bírálja valaki, de ez a komment kicsit megütött. Azt hiszem egy emberi érzésekhez egészen méltatlan hozzászólást üdvözölhettem a tiédben.
Azért egy Adam Lambert rajongótól több érzést és empátiát vártam volna. Elvégre akit imádsz, ezeket hirdeti fennhangon, nem? Ha ezt a bátor, okos, példamutató kislányt elítéled, Adamet miért nem? Ő is csak azt tette, amit a te Adamed. Felvállalta önmagát, és megpróbálta úgy élni az életét, ahogy neki tetszett. Nem látok különbséget, ha csak annyit nem, hogy ez a kislány sokkal tiszteletreméltóbb, mint bárki, akit a sztárvilágban manapság imádni divat.
Én sem hallottam róla soha, nem vagyok egy nagy internet guru, ráadásul én sem tartom követendő példának, ha egy tizenéves kislány ilyen szinten sminkel, vagy műkörmözik. De tegyük hozzá, hogy Talia nem volt egy átlagos 13 éves. Nem sok idő adatott neki, de azt maximálisan igyekezett kihasználni. Sminkelt és műkörme volt. Na és? Azt hiszem, akármilyen szörnyű szenvedések során kellett átmennie, amikről nekünk még csak fogalmunk se lehet, mégis teljesebb és pozitívabb életet élt gyászosan rövidre szabott ideje alatt, mint mi, egészségesek. Nem szokásom kéretlen tanácsokat osztogatni, de veled kivételt teszek: a helyedben én nagyon elgondolkoznék azon, amit leírtál.
Köszönöm.
2013. július 23. 21:38
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
:'( Talia
És mellesleg : NINCS JOGUNK LESZÓLNI ŐT !!! Az emberek azt mondják, hogy mit akar 13 évesen műkörömmel, majd akkor legyen neki, ha betölti a 15. életévét. DE Ő TUDTA HOGY NEM ÉLHETI MEG !!! Neki megmondták, hogy max. egy éve van hátra.
ÉS Ő AZÉRT NEM HORDOTT PARÓKÁT , mert nem akarta elrejteni a betegségét. Ő elfogadta , és megpróbált vele együtt élni. Inkább sminkelt, minthogy parókát hordjon. Sokaknak kellene követni őt, abban, hogy elfogadják a problémájukat és együtt élnek vele, mintsem elmeneküljenek előle.
Puszi :*
Az a Lány
ÉS Ő AZÉRT NEM HORDOTT PARÓKÁT , mert nem akarta elrejteni a betegségét. Ő elfogadta , és megpróbált vele együtt élni. Inkább sminkelt, minthogy parókát hordjon. Sokaknak kellene követni őt, abban, hogy elfogadják a problémájukat és együtt élnek vele, mintsem elmeneküljenek előle.
Puszi :*
Az a Lány
2013. július 24. 14:39
Te jó ég... 13 évesen távozni...
Nyugodjék Békében!
Nyugodjék Békében!
2013. július 25. 18:32
|
|
Pintér Rékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 174086 offline
|
Nyugodj békében
2013. július 26. 20:31
|
|
magyargretiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 207345 offline
|
Nyugodjon békében ! Erős lány volt !!
) ++++
2013. július 27. 17:05
Édes Istenem.... miért ilyen korán? Olyan fiatal, és életvidám volt.
Nyugodjon Békében, szegénykém!
Nyugodjon Békében, szegénykém!
2013. július 28. 14:50
|
|
PandaPannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 207346 offline
|
Szegény... Nyugodj békében Talia!
2013. augusztus 01. 07:49
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Grace Benning, a melegség és egy halálos betegség két külön dolog!
Ha ő így vélekedik, nem kell rögtön azzal jönni, hogy az ő sztárja milyen hibákban szenved. Ha nem tetszik neki, hát nem tetszik, nem
kell rögtön a kedvenceit fikázni.
A mai díva sztárokat remélem nem Adamre értetted! Ha tudnád mennyire őszinte, segítőkész ...
Ha ő így vélekedik, nem kell rögtön azzal jönni, hogy az ő sztárja milyen hibákban szenved. Ha nem tetszik neki, hát nem tetszik, nem
kell rögtön a kedvenceit fikázni.
A mai díva sztárokat remélem nem Adamre értetted! Ha tudnád mennyire őszinte, segítőkész ...
2013. augusztus 05. 12:45
|
|
ChrisHorvathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 206186 offline
|
nyugodjon békében :/ 13 évesen
szörnyű
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: