Elhunyt a Youtube-sztár, Talia Joy Castellano
2013. július 22. 14:57
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Sajnálom... R.I.P.
2013. július 22. 14:59
|
|
One direction 2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 188596 offline
|
R.I.P. Talia
2013. július 22. 15:33
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Olyan fiatal volt. Nem isertem. Most meg már meghalt
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2013. július 22. 16:25
|
|
KicsiPupu98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 190716 offline
|
Nyugodjon békében! :'( Már mindenki ilyen vidám lenne, mint ő
2013. július 22. 19:18
|
|
Székely Cintiaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 191392 offline
|
Nyugodj békében
2013. július 22. 21:06
|
|
dragon_lajdy_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 200907 offline
|
Szép lány volt és külön gratula azért amiért ilyen erős maradt mindvégig.
Remélem békében nyugszik majd.
))
2013. július 22. 21:58
|
|
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 990 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline
|
MissLambert29 írta:
"YouTube egyik legnépszerűbb sztárja" én bevallom sosem hallottam róla ... inkább vett volna parókát .. na meg ezek a körmök szörnyűek ...
Jó én sem halottam rólla , de azért ilyet mondani nagyon bunkóság és szemétség , legalább lehetnél eggyüttérzőbb másokkal , "inkább vett volna parókát" hogy lehet ilyet mondani hiszen rákos volt , mások ilyenkor amikor le kell borotválni a hajukat mivel hullik a rákosoknak .. Mások elrejtőznek amikor így néznek ki , de ő nem ezt tette bátran mindenki elé ált , és nem p edig elbújni a világ elől . Ha neked is lennerákod és arra kellene már jutnod hogy le kell borotválni a hajadat akkor nem ez lenne a véleményed , abban biztos vagyok . És hát a körmök az meg az ő dolga hogy milyen körmöt csináltatott magának vagyis az ő dolga volt amikor csináltatta . Már egyszer írtam hozzászólást de akkor mégegyszer leírom hogy NYUGODJON BÉKÉBEN !
"YouTube egyik legnépszerűbb sztárja" én bevallom sosem hallottam róla ... inkább vett volna parókát .. na meg ezek a körmök szörnyűek ...
Jó én sem halottam rólla , de azért ilyet mondani nagyon bunkóság és szemétség , legalább lehetnél eggyüttérzőbb másokkal , "inkább vett volna parókát" hogy lehet ilyet mondani hiszen rákos volt , mások ilyenkor amikor le kell borotválni a hajukat mivel hullik a rákosoknak .. Mások elrejtőznek amikor így néznek ki , de ő nem ezt tette bátran mindenki elé ált , és nem p edig elbújni a világ elől . Ha neked is lennerákod és arra kellene már jutnod hogy le kell borotválni a hajadat akkor nem ez lenne a véleményed , abban biztos vagyok . És hát a körmök az meg az ő dolga hogy milyen körmöt csináltatott magának vagyis az ő dolga volt amikor csináltatta . Már egyszer írtam hozzászólást de akkor mégegyszer leírom hogy NYUGODJON BÉKÉBEN !
2013. július 23. 09:32
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
13 évesen meghalni...szörnyű. A fél életét rákosan töltötte és mégis ilyen életvidám és pozitív maradt. Részvétem. Nyugodjon békében
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: