Emma Robertset letartóztatták
2013. július 17. 16:50
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
elöször azt hittem h biztos valami filméről van szó,de ezt azért nem gondoltam volna..
2013. július 17. 16:55
|
|
RaimbowGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 206408 offline
|
Jaj...
Ez azért fájt...
Ez azért fájt...
2013. július 17. 17:00
Hát aki megérdemli a pofont annak a földön a helye! Jól csináltad csajszi!
2013. július 17. 17:29
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Remélem nem maradnak együtt, nem bántásból vagy "rajongói féltékenységből" mondom, de Evannel nem illenek össze.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. július 17. 18:24
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Érdekes hozzászólások vannak itt. Főként ezek a "kemény csaj én is ezt tettem volna." Nem baj, hogy azt se tudjuk, min vesztek össze? Lehet, hogy tök nem volt igaza. Meg az hogy "Evan azért nem ütött vissza, mert a pofon meghozta az eszét." Vagy azért, mert igazi férfi, aki nem üt nőket, még akkor sem, ha az orrba vágja. Amúgy meg az is sokat elmond, hogy Emma lett letartóztatva, nem Evan.
Nem ítélek addig, amíg ilyen keveset tudunk, de Evant mindig is egy édes, nyugis srácnak tartottam azok alapján, amiket eddig hallottam róla.
Mellesleg egy normális kapcsolatban nem verekszünk, hanem leülünk és megbeszéljük a dolgokat.
Nem ítélek addig, amíg ilyen keveset tudunk, de Evant mindig is egy édes, nyugis srácnak tartottam azok alapján, amiket eddig hallottam róla.
Mellesleg egy normális kapcsolatban nem verekszünk, hanem leülünk és megbeszéljük a dolgokat.
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2013. július 17. 18:39
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Lehet volt valami nyomós oka amiért ez történt. De igazából egy orrvérzés még nem akkora dolog. Nekem elég ha kicsit erősebben fogják meg az orrom és már folyik is a vér.... Meg hát ha olt is valami gondjuk miért nem beszélték meg és nem egyből megtámadjuk a másikat. ?!
2013. július 17. 19:21
Mint itt sokan, először nekem is az fordult meg a fejemben, hogy megint félrevezető lett a cím, mert Starity-n sokszor van ez...viszont nem csak emiatt hittem ezt, hanem mert Emma az egyik kedvenc színésznőm, és egyszerűen nem tudtam hirtelen, hogy mit csinálhatott, hogy letartóztatták, na meg én olyannak ismerem, aki nem csinál ilyeneket...de végül is nem nagy dolog történt, szerintem Emmának megvolt az oka rá, hogy megüsse Evant, de az is lehet, hogy nem...mivel nem tudjuk, hogy mi lehetett a balhé oka, éppen ezért semelyikük oldalára nem állok, nem védem egyiket se. Talán majd Emma vagy Evan elmondja, hogy mi volt ez és kész. Tudom, hogy ez még nem számít botránynak vagy ilyesminek, szerintem Emma se számított rá, hogy emiatt a rendőrségen fog kikötni, de ne térjen rossz útra, könyörgöm.
2013. július 17. 20:28
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Erdekes hogy ekkora ugyet csinalnak ebbol. Szerintem ezert meg nem kell letartoztatni, mert rengeteg olyan eset van ahol egy no orrba ut egy ferfit es meg sem viszik el kihallgatasra. Inkabb az olyan nokre kene koncentralni akiket a ferjuk nap mint nap ver. Na azokat miert nem tartoztatjak le? Persze a kis emberek elvesznek a nagy sztarok mellett.
2013. július 17. 21:19
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
jézusom.... nem tudom hogy arrafelé hogy van ,de ha szeretek valakit akkor nem intézem el ugy hogy vérezzen az orra is...:/:sss
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.