Valószínűleg nyomós oka volt Emmának arra, hogy így orrba verje a párját. Nem tudhatjátok, hogy mi történt abban a szobában kettejük között. Elképzelhető, hogy a srác részéről elszabadultak az indulatok, erőszakoskodott és a csaj csak azt tette, amit mindenki tenne - megvédte magát. Emiatt nem ítélem el. A srác meg visszaüthetett volna, de nem tette, tehát valószínűleg a p*fán verés meghozta az eszét.
Emma Robertset letartóztatták
2013. július 17. 15:15
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Wow, a hozzászólásokra csak ennyi a reakcióm:
Valószínűleg nyomós oka volt Emmának arra, hogy így orrba verje a párját. Nem tudhatjátok, hogy mi történt abban a szobában kettejük között. Elképzelhető, hogy a srác részéről elszabadultak az indulatok, erőszakoskodott és a csaj csak azt tette, amit mindenki tenne - megvédte magát. Emiatt nem ítélem el. A srác meg visszaüthetett volna, de nem tette, tehát valószínűleg a p*fán verés meghozta az eszét.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. július 17. 15:26
Biztos volt valami nyomós oka arra,hoyg beverje a pasija orrát...
2013. július 17. 15:29
Pff...... XD
És a pasi még fel is jelenti.... ez olyan, mintha bejelentette volna a világnak, hogy megverte a csaja. XD
Ezen röhögök már 5 perce. XD
2013. július 17. 16:00
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
XDDD Érdekes egy helyzet!!!
2013. július 17. 16:01
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Azt hittem először, hogy valami filmről van szó. Na de egy vérző orr még nem annyira nagy dolog. Fiatalabb koromban anyám is meglegyintett picit, és elkezdett vérezni az orrom. Pedig nem is nagyot ütött, csak rosszul talált el.
2013. július 17. 16:02
Amikor megláttam a címet, meglepődtem.
Amikor elolvastam a cikket, jót röhögtem. Keméy a csaj! :D Bár én is ezt csináltam volna. xD
Amikor elolvastam a cikket, jót röhögtem. Keméy a csaj! :D Bár én is ezt csináltam volna. xD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.