Idézet (jadee @ 2013.07.17. 12:06)
Nem értem hogy miért nem tudta egyszerűen azt mondani hogy : "Elég!" és nem fogyaszt több drogot. Nem is fogom megérteni mert sose leszek ilyen helyzetben remélhetőleg.
Azt se értem hogy egyes emberek miért nem tudnak leszokni a cigarettáról. a nagypapám is régen eldöntötte hgy ennyi, mivel káros is és sokba is kerül rendszeresen venni, ezért letette és azóta sem szívott el egyet sem... Ez mind csak akarat kérdése szerintem..
de amúgy RIP Cory.!
Azt se értem hogy egyes emberek miért nem tudnak leszokni a cigarettáról. a nagypapám is régen eldöntötte hgy ennyi, mivel káros is és sokba is kerül rendszeresen venni, ezért letette és azóta sem szívott el egyet sem... Ez mind csak akarat kérdése szerintem..
de amúgy RIP Cory.!
Van benne igazság, DE azért a leszokás nem így megy, főleg a kemény drogoknál nem, a cigaretta nem mutat súlyos elvonási tüneteket, ha nem szívod, viszont a heroin, a kokain és az alkohol is szörnyű kínoknak teszi ki azokat, akik rabjai voltak és megpróbálnak lejönni róluk. Nem véletlenül vannak rehabilitációs intézetek nekik, komoly orvosi felkészültséggel, sokszor a nem szakszerű leszokási kísérletek is halálhoz vezethetnek.
Már egy korábbi cikkhez leírtam, de leírom újra: Cory saját bevallása szerint 13 éves kora óta rabja a drognak, tehát majdnem 20 évig volt függő!! Elmondása szerint összesen 2 alkalommal volt rehabon 1x 19 éves korában és idén, én ezért gondolom, hogy ő nem volt az a kemény drogos hiszen ha így lett volna, akkor 1. jobban látszott volna rajta, 2 már sokkal több alkalommal járt volna rehabon (családi, baráti nyomásra). Az már valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, hogy miért nyúlt ismét a droghoz, hiszen ő az egyetlen aki elmondhatná nekünk, de ő már nincs velünk.
UP.: Valaki Heath Ledger-t azok közé sorolta akik drog túladagolásban haltak meg, nos Heath orvosi receptre felírt gyógyszerek szerencsétlen hatása miatt hunyt el...

1 felhasználónak tetszik: