Starity

Túladagolásban halt meg Cory Monteith

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 17. 11:22 #41
- törölt felhasználó -    
Annyira fáj, hogy element, de szerintem hagyjuk szegény békében nyugodni. Most már meghalt! Mind1, hogy miben! Hiszen sajnos visszahozni már nem tudjuk sad.gif
2013. július 17. 11:22 #42
Izé12
Izé12
visszatérő vendég

StátuszIzé12 még nem állította be a státuszát mert ő aszonta'!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 470
Csatolások: 60
Azonosító: 188801
Kár hogy ennyire meggondolatlan volt. sad.gif Csak ennyi kellet a tragédiához.
2013. július 17. 11:24 #43
vamphanna
vamphanna
vámpircsaj ;)

StátuszMinden,ami vámpir es misztikum.:)
Hozzászólás: 2339
Csatolások: 1
Azonosító: 165036
RIP. Sajnalom hogy nem tudta letenni a drogokat. sad.gif cray.gif
2013. július 17. 11:26 #44
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Én gondoltam,hogy abban halt meg...
Ezek a sztárok nem tanulnak már semmiből... :S
2013. július 17. 11:29 #45
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
Egyszerűen nem tudom elképzelni, ahogyan ő drogozik...
2013. július 17. 11:29 #46
Lauraa
Lauraa
új tag

StátuszThe Hunger Games <3 :))
Hozzászólás: 90
Csatolások: 0
Azonosító: 181391
Ez szerintem ugyanolyan volt mint mikor valaki diétázik.... egy ideig megy hogy elkerüld a csokikat, de utána azon kapod magad, mikor az egyik haverodnál vagy hogy már a 3. táblacsokinál tartasz...ennyi
ha Cory megtehette volna hogy teljesen kigyógyul a betegségéből, akkor megtette volna. És bírom mikor kis 9-10 évesek elkezdik hogy drog így drog úgy... max. a barátokköztből hallották ezt ..://
3 felhasználónak tetszik: SpecialError, Beyla, tothbianka
2013. július 17. 11:43 #47
annus0328
annus0328
visszatérő vendég

Státusz2013.Október... ♥
Hozzászólás: 410
Azonosító: 205264
Ez már az előzetes hírekből kiderült.
2013. július 17. 11:45 #48
Kristen18
Kristen18
be kind

StátuszGrateful.
Hozzászólás: 3340
Csatolások: 135
Azonosító: 200607
Ha nem csinálta volna ezt,még itt lenne!
2013. július 17. 11:50 #49
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Biztos vagyok benne, hogy borzasztó nehéz volt ellenállnia a drogoknak. Annyira megviselt a halála. Rettenetesen le vagyok most törve és szomorú vagyok. Talán azért is, mert az egyik legkedvesebb színészem, Heath Ledger halálára emlékeztet ez az eset. 5 év alatt elvesztettünk két ilyen csodálatos embert, szörnyű! sad.gif
2 felhasználónak tetszik: SpecialError, tothbianka
2013. július 17. 11:57 #50
NewYorkGirl3
NewYorkGirl3
új tag
Hozzászólás: 63
Azonosító: 187964
Nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar eltávozott az élők sorából.Igen, ez általában így szokott lenni, hogy semmi előjele nincs, a tragédia előtti napokban kiegyensúlyozottnak szoktak tűnni. Azoknak, akik ítélkeznek, csak annyit üzennék, hogy jobb lenne, ha nem tennék, mert ők is bármikor kerülhetnek ilyen helyzetbe. Ezt nem lehet kiszámítani. A heroin egyetlen használattal is függőséget okoz. A leszokás pedig nagyon nehéz. Nyugodj békében Cory!
2 felhasználónak tetszik: SpecialError, tothbianka
2013. július 17. 12:02 #51
- törölt felhasználó -    
Amy Winehouse, Heath Ledger, Cory Motheith és még sok ilyenki halt bele a drogokba, meg ilyenekbe. Okom van rá, hogy ne nyúljak ilyenekhez soha. Ki volt az az értelmes, aki ilyen szereket/szarokat "kreált"????
2013. július 17. 12:05 #52
Bettykeh Barócsi
Bettykeh Barócsi
visszatérő vendég

StátuszAbraham Mateo ♥♥
Hozzászólás: 179
Azonosító: 199668
Nagyon sajnálom, de sok ember így hal meg...ha nekik az ivás és a drogozás jó akkor mit tegyek velük!! smileeee.gif
2013. július 17. 12:06 #53
- törölt felhasználó -    
Nem értem hogy miért nem tudta egyszerűen azt mondani hogy : "Elég!" és nem fogyaszt több drogot. Nem is fogom megérteni mert sose leszek ilyen helyzetben remélhetőleg.
Azt se értem hogy egyes emberek miért nem tudnak leszokni a cigarettáról. a nagypapám is régen eldöntötte hgy ennyi, mivel káros is és sokba is kerül rendszeresen venni, ezért letette és azóta sem szívott el egyet sem... Ez mind csak akarat kérdése szerintem..
de amúgy RIP Cory.! sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 17. 12:15 #54
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
ez mar a 4. cikk legalabb ami azt mondja drog es alkohol. en meg mindig nem hiszem el 100%osan, de mivel a multjaban is ezek okoztak neki gondot :/ sose fogom felfogni, hogy mi ertelme volt drogozni meg ilyenek mikor volt egy irto aranyos menyasszonya es sok baratja.. plusz rajongoi. Ilyeneket sose fogom megerteni :/ ahj Cory sad.gif
2013. július 17. 12:17 #55
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
A heroinista nem feltétlenül akar meghalni. Az adagolást azonban könnyen túl lehet lőni, hiszen nincs ráírva, hogy mennyire tiszta a vásárolt anyag. Az alany a szokásos adagot lőné be magának, de lehet, hogy magasabb hatóanyag tartalommal bír és már kész is az arany lövés. Nagyon szomorú, hogy ez történt, szívből utálom a heroint.
1 felhasználónak tetszik: tothbianka
2013. július 17. 12:24 #56
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Biztos, hogy nem direkt csinálta...
2013. július 17. 12:36 #57
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Muszáj cikket írni Coryról? Végre kezdek beletörődni, hogy elment, de mikor olvastam ezt a cikket újra könnyekben törtem ki. Lea médiatilalmat kért legalább tiszteljük meg ennyivel.
2013. július 17. 12:57 #58
Hiddlestoner
Hiddlestoner
visszatérő vendég

Státusz"I didn't do it for him."
Hozzászólás: 136
Azonosító: 186140
Jaj, annyira értelmes kommentelők vannak itt... A drog nem olyan, mint mondjuk egy tábla csoki, hogy azt mondod "Köszi, nem kérek." Kemény függőséget okoz minden fajtája, nem lehet egyszerűen letenni őket. Cory fantasztikus ember volt, a drogokkal együtt is.
2013. július 17. 12:57 #59
- törölt felhasználó -    
Hé emberek nehogy már Cory legyen a hibás. Szerintetek ő direkt akart meghalni? Vagy sokan akik most elkezditek őt hibáztatni eszetekbe jutott már az a pindurnyi apróság, hogy vajon mit is jelent a függőség szó? Mert szeritem páran nincsenek tisztába vele. Már a dohányzás is egy elég nagy függőség és sok ember hiába próbálja letenni a cigit egyik napról a másikra nem nagyon sikerül nekik, sőt van akiknek több év múlva sem, egy idő után pedig feladják a harcot és élik tovább a dohányzós mindennapjaikat. És ez " még csak" a dohányzás ami elbújhat olyan dolgok mellett mint pl: az alkohol és a kábítószerek. Honnan tudjátok nem-e volt neki olyan lelki problémája ami annyira fájt neki, hogy már nem talált más kiútat csak ezt. Hogy vajon mit érezhetett akkor amikor már semmi nem segített neki és erre kényszerült. Ő erős volt! De veletek még nem fordult elő olyan hogy elgyengültök? És hiába tudjátok hogy nem helyes amit csináltok de egyszerűen akkora kényszert éreztek rá, hogy muszáj véghez vinnetek. A függőség egy betegség, nem holmi buta szokás amit egyik napról a másikra maga mögött hagyhat az ember. Ez az egész nem Cory hibája! Csak most ő esett bele az alkohol és a drogok csapdájába, de Cory halála óta tuti legalább két-három ember életét vesztette a Földön hasonló dologba. Egyébként is kijárna neki a tisztelet és a gyász, a sajtónak pedig nem vele kéne a nap 24 órájában foglalkozni és talán együttérzőek lehetnének Leával is és megkönnyíthetnék a gyászt azzal ha nem mindenhol Corival foglalkoznának. Mert szerintem a gyász mindenkinek kijár. R.I.P Cory:(
2013. július 17. 13:01 #60
- törölt felhasználó -    
Oké komolyan, valaki azt mondja, hogy miért nem tudta egyszerűen abbahagyni?! Hát azért, mert a függőség az függőség nem tudsz egyről a kettőre leszokni az ilyesmiről, bár az tény, hogyha nem érezte magát még késznek, hogy kijöjjön a rehabról, akkor maradhatott volna még egy kicsit tovább, de már mindegy, a halála akkor is egy tragédia, nem volt ő teljesen hibás, nem kell okolni! Azt is értékelni kel, hogy egyáltalán megpróbálkozott leszokni!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok